• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test ne zaman yapmalıyım

Kizlar 21 gunde adet görüyorum 8 gun sürüyor adet dönemim bugün olmam gerekiyordu olmadim henuz agrilarim 3 gun cok surdu bugun ise az var test ne zaman yapmalıyım sizce böyle sey yasayan varmi kasıkta batmam.oluyor hamilelik belirtisi olabilirmi ?
Kasık batması hamilelik belirtisi tabi ama idrarla belki hemen çıkmaz sonuç ama kan tahlili yaptırabilirsin onda kesin çıkar . İdrar tahlilinide yaparsan eger sabah ilk idrarınla yap canm

Kasık batması hamilelik belirtisi tabi ama idrarla belki hemen çıkmaz sonuç ama kan tahlili yaptırabilirsin onda kesin çıkar . İdrar tahlilinide yaparsan eger sabah ilk idrarınla yap canm
Yaptim bu sabah ama negatif çıktı heralde erken ama belim cok agiriyor sanirsam hamile degilim😔

ya sabah daha net çıkıyo biliyorum daha önceden bebek canlanmadığı için bir kürtaj geçirdim .yapmıcam diyodum kend kendime regle dönemi geçmeden dayanamadım yaptım :-(

ya sabah daha net çıkıyo biliyorum daha önceden bebek canlanmadığı için bir kürtaj geçirdim .yapmıcam diyodum kend kendime regle dönemi geçmeden dayanamadım yaptım :-(
Geçmiş olsun kurtajdan sonra cabuk hamile kalınıyor diye biliyorum olur insAllah sıkıntı etme biraz daha bekle

Back