- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.141
- 63
Insallah kuzumInsAllah ya bende öyle diyorum sali gunune kadar olmassam eger gidip kan testi yaptircm inssAllah olmam ve hamileyimdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah kuzumInsAllah ya bende öyle diyorum sali gunune kadar olmassam eger gidip kan testi yaptircm inssAllah olmam ve hamileyimdir
Insallah kuzum
Kasık batması hamilelik belirtisi tabi ama idrarla belki hemen çıkmaz sonuç ama kan tahlili yaptırabilirsin onda kesin çıkar . İdrar tahlilinide yaparsan eger sabah ilk idrarınla yap canmKizlar 21 gunde adet görüyorum 8 gun sürüyor adet dönemim bugün olmam gerekiyordu olmadim henuz agrilarim 3 gun cok surdu bugun ise az var test ne zaman yapmalıyım sizce böyle sey yasayan varmi kasıkta batmam.oluyor hamilelik belirtisi olabilirmi ?
Yaptim bu sabah ama negatif çıktı heralde erken ama belim cok agiriyor sanirsam hamile degilimKasık batması hamilelik belirtisi tabi ama idrarla belki hemen çıkmaz sonuç ama kan tahlili yaptırabilirsin onda kesin çıkar . İdrar tahlilinide yaparsan eger sabah ilk idrarınla yap canm
Hayırlısı olsun cnmYaptim bu sabah ama negatif çıktı heralde erken ama belim cok agiriyor sanirsam hamile degilim
İdrar testi sabah yapılır cnmbenimde regleye 1 gün kaldı dün akşam test yaptım negatif
Öyle hayirlsi.neyse Rabbim onu versin gönlümüzden geceni hakkimizda hayırlı eylesinHayırlısı olsun cnm
Sabah ac karnına denebenimde regleye 1 gün kaldı dün akşam test yaptım negatif
aminÖyle hayirlsi.neyse Rabbim onu versin gönlümüzden geceni hakkimizda hayırlı eylesin
Geçmiş olsun kurtajdan sonra cabuk hamile kalınıyor diye biliyorum olur insAllah sıkıntı etme biraz daha bekleya sabah daha net çıkıyo biliyorum daha önceden bebek canlanmadığı için bir kürtaj geçirdim .yapmıcam diyodum kend kendime regle dönemi geçmeden dayanamadım yaptım :-(
Anladım olsun cabuk oluyor rahim temizleniyor çünkü sıkıntı etme gelir minnoş yakindaBen korundum 2 aydır korunmuyorum
İnşallah ya geçen ay kesin hamıleyim dedim regle oldum bu ay resmen geçmediAnladım olsun cabuk oluyor rahim temizleniyor çünkü sıkıntı etme gelir minnoş yakinda
Merak etme kalirsin kisa zamnda korunmayi biraktinsa 3 ay sonra hamile kalirsin fazlasi olmaz bildiğim kadarıylaİnşallah ya geçen ay kesin hamıleyim dedim regle oldum bu ay resmen geçmedi
Aminn insAllahinşalalh Allah isteyen herkese sağlıklı evlat versin