- 29 Temmuz 2024
- 412
- 122
- 27
-
- Konu Sahibi butterfly11
Tamam canım eline sağlıkC life diye bı ürün bak burda bile çok sayfa açılmış sıkıntın varsa bir bak mutlaka bazılarına yaramamış bazıları direk bununla hamile kalmis
Sende sağolasın Allah'ım hepimizin gönlüne göre versin inşallahTamam canım eline sağlık
Ben göremedim canım var mı daha regline son adet tarihin ne zamandıKizlar bu testte çizgi var mı nolur birileri bakabilir mi benim gözlerim artık görmüyor testi az önce yaptım
Var daha aslında erken başladım yapmaya dayanamadımBen göremedim canım var mı daha regline son adet tarihin ne zamandı
Hergun yapıyorum test belki bugün çıkar diye isteBen göremedim canım var mı daha regline son adet tarihin ne zamandı
Çok erken canım silik görenler bile 12 günde görmeye başlıyor . Bence kendini hırpalama bir gün yap birgün yapmaVar daha aslında erken başladım yapmaya dayanamadım yumurtlama dönemini değerlendirdik ama daha 9 gün oldu çok mu erken daha
Ah be canim haklısın ama bir durdurabilsem kendimiÇok erken canım silik görenler bile 12 günde görmeye başlıyor . Bence kendini hırpalama bir gün yap birgün yapma
İnsan meraklanıyor haklısın . Denemeye başlayalı kaç zaman oldu sizinAh be canim haklısın ama bir durdurabilsem kendimi
Ben bir haftadir deniyorumİnsan meraklanıyor haklısın . Denemeye başlayalı kaç zaman oldu sizin
Kimisinde tek seferde tutuyor kimisi benim gibi yıllarca bekliyor . İnşallah güzel haberler alırsınızBen bir haftadir deniyorumbiliyorum saçmalık ama işte hep bi belki diyor insan
Hepimiz inşallah güzel haberler alırız rabbim hepimizin dualarını kabul etsinKimisinde tek seferde tutuyor kimisi benim gibi yıllarca bekliyor . İnşallah güzel haberler alırsınız