B butterfly11 Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Kasım 2024 3 0 34 Bugün 12:03 Konu Sahibi butterfly11 #1 Test bozuk mu yoksa pozitif mi çok anlayamadım. Anlayan varsa yardımcı olabilir mi? Eklentiler IMG_2511.jpeg 107 KB · Görüntüleme: 40 IMG_2512.jpeg 91,7 KB · Görüntüleme: 39
Arzu_Azra Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2016 1.396 1.171 29 Bugün 12:20 Konu Sahibi butterfly11 #2 butterfly11 .!.: Test bozuk mu yoksa pozitif mi çok anlayamadım. Anlayan varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Testin Pozitif gözüküyor canım laboquick mi markası acaba
butterfly11 .!.: Test bozuk mu yoksa pozitif mi çok anlayamadım. Anlayan varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Testin Pozitif gözüküyor canım laboquick mi markası acaba
Surayaldz Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2024 131 50 23 Bugün 12:39 Konu Sahibi butterfly11 #3 butterfly11 .!.: Test bozuk mu yoksa pozitif mi çok anlayamadım. Anlayan varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Pozitif kan ver canim
butterfly11 .!.: Test bozuk mu yoksa pozitif mi çok anlayamadım. Anlayan varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Pozitif kan ver canim
B butterfly11 Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Kasım 2024 3 0 34 Bugün 13:59 Konu Sahibi butterfly11 #4 Arzu_Azra .!.: Testin Pozitif gözüküyor canım laboquick mi markası acaba Genişletmek için tıkla... Evet laboquick.
Arzu_Azra .!.: Testin Pozitif gözüküyor canım laboquick mi markası acaba Genişletmek için tıkla... Evet laboquick.
Arzu_Azra Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2016 1.396 1.171 29 Bugün 14:49 Konu Sahibi butterfly11 #5 butterfly11 .!.: Evet laboquick. Genişletmek için tıkla... Genelde silik çizgi kuruma çizgisi bile çıkarmaz bence ya testi tekrar et ya da Kan ver İnşallah vardır diye düşünüyorum
butterfly11 .!.: Evet laboquick. Genişletmek için tıkla... Genelde silik çizgi kuruma çizgisi bile çıkarmaz bence ya testi tekrar et ya da Kan ver İnşallah vardır diye düşünüyorum
zhhrr Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 98 23 30 Bugün 15:44 Konu Sahibi butterfly11 #6 butterfly11 .!.: Test bozuk mu yoksa pozitif mi çok anlayamadım. Anlayan varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kaç dakika icinde ciktigi önemli ilk 5 veya 10 dakika icinde birden fazla testte silik cizgi goruruseniz hamilesiniz umarim vardir
butterfly11 .!.: Test bozuk mu yoksa pozitif mi çok anlayamadım. Anlayan varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kaç dakika icinde ciktigi önemli ilk 5 veya 10 dakika icinde birden fazla testte silik cizgi goruruseniz hamilesiniz umarim vardir
zhhrr Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 98 23 30 Bugün 15:45 Konu Sahibi butterfly11 #7 zhhrr .!.: Kaç dakika icinde ciktigi önemli ilk 5 veya 10 dakika icinde birden fazla testte silik cizgi goruruseniz hamilesiniz umarim vardir Genişletmek için tıkla... Gün icinde imkaniniz varsa ayni idrarla iki test yapın veya bir gün arayla yapın
zhhrr .!.: Kaç dakika icinde ciktigi önemli ilk 5 veya 10 dakika icinde birden fazla testte silik cizgi goruruseniz hamilesiniz umarim vardir Genişletmek için tıkla... Gün icinde imkaniniz varsa ayni idrarla iki test yapın veya bir gün arayla yapın
E ertyul Üye Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2024 127 30 Bugün 16:41 Konu Sahibi butterfly11 #8 Kan testi yaptırmadan başka bir markayla dene istersen canım bana test bozuk gibi geldi inşallah istediğin sonucu alırsın
Kan testi yaptırmadan başka bir markayla dene istersen canım bana test bozuk gibi geldi inşallah istediğin sonucu alırsın
B butterfly11 Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Kasım 2024 3 0 34 Bugün 17:45 Konu Sahibi butterfly11 #9 Gün içinde tekrarladım negatif çıktı. Test bozukmuş hayırlısı Allahtan . Yardımlarınız için teşekkür ederim
Gün içinde tekrarladım negatif çıktı. Test bozukmuş hayırlısı Allahtan . Yardımlarınız için teşekkür ederim