test için erkenmi daha yardımcı olurmusunuz?

zehra_23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2024
13
2
23
merhaba benim reglime 10 gün var acaba test yapsam çıkarmı silik bile olsa ihtimal varmı ? adete 1gün kala karın ağrısı olurdu amma adete 13 gün kala karnımda kranplar ağrılar başladı hala da keçmiyor şüpeleniyorum acaba vermı diye

Erken bence yumurtlama üzerinden 11-12 gün geçince yaparsanız cikabilir

Bende şuan öyleyim karnım kasıklarım belim ayaklarım bekleyelim mi beraber 11 gün sonra reglim regle 6 gün kala uapacağım ben

Benim de adetime 10 gün var normalde göğüslerim siser hafiftan agirmaya başlardı sonra ağrı kesilir adet olurum şuan ağrı vs yok sadece hafiften arada karıncalanma oluyor beklemedeyim bende

Benim de adetime 10 gün var normalde göğüslerim siser hafiftan agirmaya başlardı sonra ağrı kesilir adet olurum şuan ağrı vs yok sadece hafiften arada karıncalanma oluyor beklemedeyim bende
benim 3gündür göysüm fena acıyor elimi vurunca sizliyor normalde adet olunca bende böyle şeyler olmaz belim kalçam beni çok yoruyor belim kopucak gibi

Bende şuan öyleyim karnım kasıklarım belim ayaklarım bekleyelim mi beraber 11 gün sonra reglim regle 6 gün kala uapacağım ben
Benimde reglime 11 gün var iki gündür kaset test yapıyorum negatif , belim kasıklarım rahmim başım o kadar çok ağrıyor ki anlatamam mide bulantım koku hassiyetim hepsi var sat 04.12.24 bitişde 07.12.24 regl biter bitmez korunmasız devam ettik eşimle , uygulamaya göre 21 Aralık doğurganlığımın yüksek olduğunu gösteriyordu onu da değerlendirdik ne olur ne olmaz diye 11 gün geçmiyor resmen

21 Aralık'ta yumurtalama olduysa eyer henüz daha çıkmaz adete 3,4 gün kala tekrar deneyin bence

İnşallah canım bakalım o 3 4 günü bekleyeceğim
Ayyy benimle aynı durumu yaşayanlar ve tarihimiz yakın olan bayanlarrrr varmış Kızlar adetime 10 gün var 13 gün kala göğüslerim acımaya başladı ve kasıklarımda ağrı oluyor arada ve belime çok az sızısı vuruyor yüzümde 4 tane sivilce çıktı bu sabah uyandığımda göğüslerim aşırı çok şişmiş ve açıyordu sizce hamilelik var mı bu arada bu ay hsg çektirdim onun faydasıyla hamile kalmak kolaylaşıyormuş o yüzden bilemedim bunları yaşayıp hamile kalan varmı ?

Tüm günlerimiz aynı ben erkende hafif gözle görülemeyecek kadar silik gördüm ama 31 ine kadar beklemmiz lazım sabır güzelim bende çooook heyecanlıyım bizde değerlendirdik

evet bekleyelim beraber haberleşelim senin ne gibi hasasiyyetin var ?
Bebeğim sol kasık bacak ağrısı çekiyorlar sanki bacağımı kopacak gibi gğüslerim şişti normalde bata 5 gün kala olur 13 gün kala olmaya başladı halsizlik uyku bir güzel derin uykuya dalıyorum anlatamam

Ay bn de oyle kiz lar ovu gunum pazrtesi 16 aralik ti ertesi gunu pembe kanama carsamba pembe akinti, ara ara agri vs ayni siizn gibi, adetime yedi gun kaldi testim negatif. Beklemekten baska care yok bat gunu 31 aralik

Tüm günlerimiz aynı ben erkende hafif gözle görülemeyecek kadar silik gördüm ama 31 ine kadar beklemmiz lazım sabır güzelim bende çooook heyecanlıyım bizde değerlendirdik
Aslında bende dün test yaptım ikinci çizgi hiç yoktu 1 2 saat sonra baktım tekrardan ikinci çizgi silik gibi dedim kuruma çizgisidir geçenlerde burda bi arkadaşın 1 damla kadar su damlatıp kuruma çizgisi olup olmadığını anlarsın diye bi postunu görmüştüm onu yaptım ama kuruma çizgisi değil kaybolmadı taaki tekrardan 1 saat sonra baktığım da silik çizgi gitmişti kafam karmakarışık geçmiyor günler geçmiyor anacım

İnanki sayfada o kadar çok gezdim ki bu durumu yaşayan var mı diye hiç kimse yoktu taki ben yazana kadar bu arada hsgnin faydası olmuş olabilir hsg çektirdikten sonra gebe kaldım postlarını çok okudum inşallah vardır hepimizde vardır bebiş Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Çıkmaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…