test için erkenmi daha yardımcı olurmusunuz?

Bebeğim sol kasık bacak ağrısı çekiyorlar sanki bacağımı kopacak gibi gğüslerim şişti normalde bata 5 gün kala olur 13 gün kala olmaya başladı halsizlik uyku bir güzel derin uykuya dalıyorum anlatamam
aynı bende öyleyim kendimi hiç iyi hiss etmiyorum

Benimde reglime 11 gün var iki gündür kaset test yapıyorum negatif , belim kasıklarım rahmim başım o kadar çok ağrıyor ki anlatamam mide bulantım koku hassiyetim hepsi var 😢 sat 04.12.24 bitişde 07.12.24 regl biter bitmez korunmasız devam ettik eşimle , uygulamaya göre 21 Aralık doğurganlığımın yüksek olduğunu gösteriyordu onu da değerlendirdik ne olur ne olmaz diye 11 gün geçmiyor resmen 🥹🤗🥹
aynen ya beklerken 11 gün 11yil gibi geliyor

İnanki sayfada o kadar çok gezdim ki bu durumu yaşayan var mı diye hiç kimse yoktu taki ben yazana kadar 🥰🥹 bu arada hsgnin faydası olmuş olabilir hsg çektirdikten sonra gebe kaldım postlarını çok okudum 🥰🤗inşallah vardır hepimizde vardır bebiş Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻❤️
Ayyy amin canimm inşallah 🤲🏼 Evet bende çok okudum hsg çekilip o ay yada sonraki ay hamile kalanları. Hangi durumu canım sen neler yaşıyosun belirtilerin ne ☺️

Ayyy amin canimm inşallah 🤲🏼 Evet bende çok okudum hsg çekilip o ay yada sonraki ay hamile kalanları. Hangi durumu canım sen neler yaşıyosun belirtilerin ne ☺️
Adetine 11 gün varken test yapıp çıkmayanlar ama bütün belirtiyi yaşayanlar kasketmiştim 😇 kasıklarımda batmalar ağrılar oluyor mide bulantısı aşırı baş ağrım var bide doymuyorum yani sürekli acıkıyorum 🤗 vücut ağrım çok fazla kalçamdan baldırıma kadar vuruyor ağrılar sanki böyle rahmimin içi şiş gibi şişkinlik hissediyorum bacaklarımı kendime çekemiyorum çekince kasıgım ağrıyor 🤗🥹

X