• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test hatası olabilirmi bakarmısınız

Doktorlar daha net bilir tabikide asla ümit falan vermek istemem insan öok üzülüyor sonra ben sana gecen aykini atıyım awox markaydı cıkmamıstı birşey ardındada adet olmustum
anladım canim işte ümit ediyoruz her ay olmayıca da çok üzülüyor insan
bu markayı ilk kez aldım çok değişikti ismini de hatırlamıyorum
tekrar test yapmak da istemiyorum
siz şuan gebemisinx

anladım canim işte ümit ediyoruz her ay olmayıca da çok üzülüyor insan
bu markayı ilk kez aldım çok değişikti ismini de hatırlamıyorum
tekrar test yapmak da istemiyorum
siz şuan gebemisinx
Hayır degilim bende testlerde muallakda kaldım daha önce first diye bir test yaptınızmı

Var mı yok mu diyeceğinize kan verip emin olsanıza

Var mı yok mu diyeceğinize kan verip emin olsanıza
Haklısınız bu konuda birşey diyemem 3 yıldır ortalama 2 ayda bi kan veriyorum bu insanı dahada cok yıkıyor sadece sunu merak ediyprum evet cizgi var lakin markadan kaynaklımı onu bilmiyorum bizim burda 1 tane eczane var sipariş versem 3 güne anca gelir o yuzden sormak istedim 🙂

Haklısınız bu konuda birşey diyemem 3 yıldır ortalama 2 ayda bi kan veriyorum bu insanı dahada cok yıkıyor sadece sunu merak ediyprum evet cizgi var lakin markadan kaynaklımı onu bilmiyorum bizim burda 1 tane eczane var sipariş versem 3 güne anca gelir o yuzden sormak istedim 🙂
3 gün test beklemek mi mantıklı kan vermek mi? :)

hiç yapmadım
adet günü geçsin öyle yap test
biliyorum zor beklemek ama en garantilisi
gerçi benim geçti de n oldu😬
En güzeli gecmesini beklemek ama biraz takıntı haline getirdik galiba test yapma işini 😂 gecince yaomadan zaten duramıyor insan ama bir iki güne tekrarlamak en dogrusu galiba

En güzeli gecmesini beklemek ama biraz takıntı haline getirdik galiba test yapma işini 😂 gecince yaomadan zaten duramıyor insan ama bir iki güne tekrarlamak en dogrusu galiba
kesinlikle bende test yapamdan duramıyorum
benimde geçti günüm ama testim belirsiz
tekrar yapmaya da korkmuyorum
ağrım çok adetim gelemiyor bir türlü

Kızlar günaydın bu sabahki testim hafif bir gölgelik var ama ne gatif sasıyorum bugun adet günüm ve daha net cıkmasını beklerdim yine testlerin hatalısı hep bana düştü

Eklentiler

• IMG_2014.jpeg
    IMG_2014.jpeg
    144,2 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_2010.jpeg
    IMG_2010.jpeg
    154,8 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar günaydın bu sabahki testim hafif bir gölgelik var ama ne gatif sasıyorum bugun adet günüm ve daha net cıkmasını beklerdim yine testlerin hatalısı hep bana düştü
evet maalesef gözükmüyor
adetiniz bugünmuydu
bekleyin biiiyorum beklemek çok zor😑
benim de adetim 3 4 gündür geçti
en son doktor adet olucaksin dedi Perşembe
ama ne gelen var ne giden aşırı ağrım var 4 gündür
test yapmak da istemiyorum çok sıkıntılı ya

evet maalesef gözükmüyor
adetiniz bugünmuydu
bekleyin biiiyorum beklemek çok zor😑
benim de adetim 3 4 gündür geçti
en son doktor adet olucaksin dedi Perşembe
ama ne gelen var ne giden aşırı ağrım var 4 gündür
test yapmak da istemiyorum çok sıkıntılı ya
Evet bugundu 3 yıldır bekliyorum her ay ayrı hüsran ama su iki aydır testlerden ötürü yıkılıyorum resmen ya

Back