- 24 Nisan 2024
- 130
- 35
- 13
- 25
regliniz geçti mi?Acaba kimyasal falan mı yasadım gün gectikce testler silindi cünkü
çok teşekkür ederimBu arada saglıkla kucagınıza alın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
regliniz geçti mi?Acaba kimyasal falan mı yasadım gün gectikce testler silindi cünkü
çok teşekkür ederimBu arada saglıkla kucagınıza alın inşallah
anladım canim işte ümit ediyoruz her ay olmayıca da çok üzülüyor insanDoktorlar daha net bilir tabikide asla ümit falan vermek istemem insan öok üzülüyor sonra ben sana gecen aykini atıyım awox markaydı cıkmamıstı birşey ardındada adet olmustum
Hayır yarın bat görünüyorregliniz geçti mi?
çok teşekkür ederim
Hayır degilim bende testlerde muallakda kaldım daha önce first diye bir test yaptınızmıanladım canim işte ümit ediyoruz her ay olmayıca da çok üzülüyor insan
bu markayı ilk kez aldım çok değişikti ismini de hatırlamıyorum
tekrar test yapmak da istemiyorum
siz şuan gebemisinx
Haklısınız bu konuda birşey diyemem 3 yıldır ortalama 2 ayda bi kan veriyorum bu insanı dahada cok yıkıyor sadece sunu merak ediyprum evet cizgi var lakin markadan kaynaklımı onu bilmiyorum bizim burda 1 tane eczane var sipariş versem 3 güne anca gelir o yuzden sormak istedimVar mı yok mu diyeceğinize kan verip emin olsanıza
3 gün test beklemek mi mantıklı kan vermek mi? :)Haklısınız bu konuda birşey diyemem 3 yıldır ortalama 2 ayda bi kan veriyorum bu insanı dahada cok yıkıyor sadece sunu merak ediyprum evet cizgi var lakin markadan kaynaklımı onu bilmiyorum bizim burda 1 tane eczane var sipariş versem 3 güne anca gelir o yuzden sormak istedim
hiç yapmadımHayır degilim bende testlerde muallakda kaldım daha önce first diye bir test yaptınızmı
Yüzüm kalmadı ya okadar kanka olucaz az kaldı baska test alıyım oda bu sekil cıkarsa pzartesiye kadarda ilerlerde randevum var inşş birde yarın ak kara daha net belli olur gibi geliyo3 gün test beklemek mi mantıklı kan vermek mi? :)
En güzeli gecmesini beklemek ama biraz takıntı haline getirdik galiba test yapma işini gecince yaomadan zaten duramıyor insan ama bir iki güne tekrarlamak en dogrusu galibahiç yapmadım
adet günü geçsin öyle yap test
biliyorum zor beklemek ama en garantilisi
gerçi benim geçti de n oldu
kesinlikle bende test yapamdan duramıyorumEn güzeli gecmesini beklemek ama biraz takıntı haline getirdik galiba test yapma işini gecince yaomadan zaten duramıyor insan ama bir iki güne tekrarlamak en dogrusu galiba
benimde yarın yaklasık bir haftadır çok tatlı tatlı agrılarım oluyo bakalım ne cıkıcakkesinlikle bende test yapamdan duramıyorum
benimde geçti günüm ama testim belirsiz
tekrar yapmaya da korkmuyorum
ağrım çok adetim gelemiyor bir türlü
evet maalesef gözükmüyorKızlar günaydın bu sabahki testim hafif bir gölgelik var ama ne gatif sasıyorum bugun adet günüm ve daha net cıkmasını beklerdim yine testlerin hatalısı hep bana düştü
Evet bugundu 3 yıldır bekliyorum her ay ayrı hüsran ama su iki aydır testlerden ötürü yıkılıyorum resmen yaevet maalesef gözükmüyor
adetiniz bugünmuydu
bekleyin biiiyorum beklemek çok zor
benim de adetim 3 4 gündür geçti
en son doktor adet olucaksin dedi Perşembe
ama ne gelen var ne giden aşırı ağrım var 4 gündür
test yapmak da istemiyorum çok sıkıntılı ya
testler benim de çok canımı sıkıyorEvet bugundu 3 yıldır bekliyorum her ay ayrı hüsran ama su iki aydır testlerden ötürü yıkılıyorum resmen ya
Erkek infertilitesi bizim maleseftestler benim de çok canımı sıkıyor
hep kuruma çizgileri sonra adet çok üzücü
doktora illaki gitmissinizdir var mı bir sıkıntı peki