• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test hatası olabilirmi bakarmısınız

aysesngul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2021
1.409
927
73
27
Merhaba regle 3 gün kaladır test yapıyprum sırasıyla dün gölgelik varken bugun biraz daha koyu geldi bana markası first test hatasımı acaba yardımcı olursanız cok sevinirim 🙏🏼 en soldaki 3 gün kala ortadaki dün en sagdaki bugune ait

Eklentiler

• IMG_1989.jpeg
    IMG_1989.jpeg
    104,3 KB · Görüntüleme: 144
  • IMG_1995.jpeg
    IMG_1995.jpeg
    22,8 KB · Görüntüleme: 134
  • IMG_1996.jpeg
    IMG_1996.jpeg
    140,4 KB · Görüntüleme: 147
Kızlar yardımcı olacak kimse yokmu bu testi kullanan varmı daha önce
Testi kullanmadım ama çizgiler biraz kaymış gibi. Hatalı denilebilecek gibi durmuyor çizgiler belli çünkü. Elinizde varsa başka bir marka test yapın yoksa da kan vermeye gidin bence var gibi

Testi kullanmadım ama çizgiler biraz kaymış gibi. Hatalı denilebilecek gibi durmuyor çizgiler belli çünkü. Elinizde varsa başka bir marka test yapın yoksa da kan vermeye gidin bence var gibi
Erken gebelik alsam nasıl olur acaba yada bekliyim mi biraz yarın bat

buda benim dünkü yaptığım test ilk yaptığım da gözle görülür değildi
şuan bu şekilde kuruma sanırım bu

Eklentiler

• IMG_20240809_113756.jpg
    IMG_20240809_113756.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 121
buda benim dünkü yaptığım test ilk yaptığım da gözle görülür değildi
şuan bu şekilde kuruma sanırım bu
İlk cıktıgında gördüysen eminsen olabilir canım bende ben bu teste kıruma görmedim hiç kendi adıma ilk geneliğimde asırı silikle ogrendim ertesi gün yaptıgım kaset testti ondada belirgindi kan verdim 22 di bence yarın test tekrarla 😍

İlk cıktıgında gördüysen eminsen olabilir canım bende ben bu teste kıruma görmedim hiç kendi adıma ilk geneliğimde asırı silikle ogrendim ertesi gün yaptıgım kaset testti ondada belirgindi kan verdim 22 di bence yarın test tekrarla 😍
işte ilk baktığımda gözle görülür değildi
çok zorladım görmek için 😆
ama akşama doğru daha netleşti
bugün de bu şekilde
adetim 3 gün geçti dün doktora gittim
rahim kalınlığı var adet olucaksin dedi

işte ilk baktığımda gözle görülür değildi
çok zorladım görmek için 😆
ama akşama doğru daha netleşti
bugün de bu şekilde
adetim 3 gün geçti dün doktora gittim
rahim kalınlığı var adet olucaksin dedi
Doktorlar daha net bilir tabikide asla ümit falan vermek istemem insan öok üzülüyor sonra ben sana gecen aykini atıyım awox markaydı cıkmamıstı birşey ardındada adet olmustum

Eklentiler

• IMG_1692.jpeg
    IMG_1692.jpeg
    116,4 KB · Görüntüleme: 109
Back