Merhaba regle 3 gün kaladır test yapıyprum sırasıyla dün gölgelik varken bugun biraz daha koyu geldi bana markası first test hatasımı acaba yardımcı olursanız cok sevinirim en soldaki 3 gün kala ortadaki dün en sagdaki bugune ait
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Test hatası olabilirmi bakarmısınız
- Konu Sahibi aysesngul
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik kaset test silik gebelik testi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Mart 2012
- 5.410
- 1.526
- 448
İlk 3 dk netlesti canım güvenebilirmiyim bu testlereKaç dakikada çıktı? En alttaki teste göre gebelik var kan verin bence.
- 25 Mayıs 2024
- 779
- 784
- 18
Testi kullanmadım ama çizgiler biraz kaymış gibi. Hatalı denilebilecek gibi durmuyor çizgiler belli çünkü. Elinizde varsa başka bir marka test yapın yoksa da kan vermeye gidin bence var gibiKızlar yardımcı olacak kimse yokmu bu testi kullanan varmı daha önce
Erken gebelik alsam nasıl olur acaba yada bekliyim mi biraz yarın batTesti kullanmadım ama çizgiler biraz kaymış gibi. Hatalı denilebilecek gibi durmuyor çizgiler belli çünkü. Elinizde varsa başka bir marka test yapın yoksa da kan vermeye gidin bence var gibi
- 27 Temmuz 2022
- 102
- 571
- 33
- 25 Mayıs 2024
- 779
- 784
- 18
Erken gebelik alırsanız daha belirgin çıkacaktır. Bekleyebilirseniz bekleyin yarın daha belirgin olur çizgiErken gebelik alsam nasıl olur acaba yada bekliyim mi biraz yarın bat
- 17 Mart 2012
- 5.410
- 1.526
- 448
Baska markayla da deneyin mutlaka. Orada da benzer sonuç görürseniz kan verin.İlk 3 dk netlesti canım güvenebilirmiyim bu testlere
Teşekür ederim alıp demeyecegim inşallah arafda kalmakda kötüVar gibi duruyo. Başka bi marka alıp tekrar yap.
Yapıcam inşallahBaska markayla da deneyin mutlaka. Orada da benzer sonuç görürseniz kan verin.
- 13 Temmuz 2024
- 193
- 53
- 13
- 33
- 24 Nisan 2024
- 130
- 35
- 13
- 25
ben var gibi yorumluyorum. bence kan verinMerhaba regle 3 gün kaladır test yapıyprum sırasıyla dün gölgelik varken bugun biraz daha koyu geldi bana markası first test hatasımı acaba yardımcı olursanız cok sevinirim en soldaki 3 gün kala ortadaki dün en sagdaki bugune ait
İlk cıktıgında gördüysen eminsen olabilir canım bende ben bu teste kıruma görmedim hiç kendi adıma ilk geneliğimde asırı silikle ogrendim ertesi gün yaptıgım kaset testti ondada belirgindi kan verdim 22 di bence yarın test tekrarlabuda benim dünkü yaptığım test ilk yaptığım da gözle görülür değildi
şuan bu şekilde kuruma sanırım bu
İnşallah vardır gecen ayda bu sekil cıktı ama artımeddi bu sefer marka farkli ama kaset tibi aynı olumcada acabalar var içimde buda gecen ayki testimben var gibi yorumluyorum. bence kan verin
Eklentiler
- 13 Temmuz 2024
- 193
- 53
- 13
- 33
işte ilk baktığımda gözle görülür değildiİlk cıktıgında gördüysen eminsen olabilir canım bende ben bu teste kıruma görmedim hiç kendi adıma ilk geneliğimde asırı silikle ogrendim ertesi gün yaptıgım kaset testti ondada belirgindi kan verdim 22 di bence yarın test tekrarla
çok zorladım görmek için
ama akşama doğru daha netleşti
bugün de bu şekilde
adetim 3 gün geçti dün doktora gittim
rahim kalınlığı var adet olucaksin dedi
- 24 Nisan 2024
- 130
- 35
- 13
- 25
benim de böyle çıktı. kan verdim. şu an 5 haftalık hamileyimİnşallah vardır gecen ayda bu sekil cıktı ama artımeddi bu sefer marka farkli ama kaset tibi aynı olumcada acabalar var içimde buda gecen ayki testim
Acaba kimyasal falan mı yasadım gün gectikce testler silindi cünkübenim de böyle çıktı. kan verdim. şu an 5 haftalık hamileyim
Eklentiler
Bu arada saglıkla kucagınıza alın inşallahbenim de böyle çıktı. kan verdim. şu an 5 haftalık hamileyim
Doktorlar daha net bilir tabikide asla ümit falan vermek istemem insan öok üzülüyor sonra ben sana gecen aykini atıyım awox markaydı cıkmamıstı birşey ardındada adet olmustumişte ilk baktığımda gözle görülür değildi
çok zorladım görmek için
ama akşama doğru daha netleşti
bugün de bu şekilde
adetim 3 gün geçti dün doktora gittim
rahim kalınlığı var adet olucaksin dedi