- 27 Mayıs 2018
- 216
- 61
- 98
- 28
- Konu Sahibi sttnckmsakkskk
-
3 gün kala yaptığınız testin görüntüsü var mi peki inşallah çok istiyoruzSanki gölge var benim de üç gün kala böyle çıktı adet günü bu şekilde oldu inşallah senin de vardır canım
Yok başka marka benim ki çok merak ediyorsan sabah idrarinla erken gebelik testi yap ama var gibiGaliba testler aynı marka ovula miydi sizinki de yaa aynı benim ki gibi inşallah bende de vardır bebiş
Bana kalsa kan testi vercem de şimdi eşim gece vardiyasında bekleyebilirsem cumartesi gününe kadar bekleyeceğim inşallah kırmızıları görmemYok başka marka benim ki çok merak ediyorsan sabah idrarinla erken gebelik testi yap ama var gibi
Erken gebelik yaparsan çıkar net bence de bekle bende sabırsız davrandım erken yaptım testi gününü beklesem hemen çıkacak mış meğerseBana kalsa kan testi vercem de şimdi eşim gece vardiyasında bekleyebilirsem cumartesi gününe kadar bekleyeceğim inşallah kırmızıları görmem
Inşallah vardırUmutlandirmak istemem ama bence var
Heeey başka kimsecikler yok muuYok mu kimseee
Inşallah dediginiz gibi olurBende gördüm ikinci çizgiyiama çok yeni olmalı bı kaç gün sonra bı daha sabah test yapın bence koyulaşıcaktir
Pardon yarın cuma yarın değil cumartesi günü adet günümInşallah dediginiz gibi oluryarın da adet olmazsam inşallah testi tekrarlamayı düşünüyorum ♥
Pardon yarın cuma yarın değil cumartesi günü adet günüm
Bugün kan verdim ve sonuç negatif...Dosya ekle diyorum olmuyor galeri simgesine tikliyorum olmuyor adetime 3 gün var test sonucunu anlayamadım nasıl yapicam yardımcı olur musunuz
Hallettim arkadaşlar sizce umutlanmalı miyim testin markası ovula gebelik testi normal test
Bu ara da testin son hali de bu
Hayırlısı olsun sıkmayın canınızı.Bugün kan verdim ve sonuç negatif...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?