- 22 Ekim 2011
- 377
- 155
- 303
- Konu Sahibi Yarenimm7914
Sizdende guzel haber bekliyorum :)İnşallah inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizdende guzel haber bekliyorum :)İnşallah inşallah
Ikinci cizgi gözüküyor cnm ilk yaptiginda tam bakmamis olabilirmisin..Benim test 1-2 saat sonra çıktı .Geçersizdir diyorum ama gecikme dahil tüm belirtiler var Yukarıya da attım ama gören olmadı herhalde bir de buraya atayım bu arada 4-5 güm önce kanda negatifti değer.
Baktım aalında 20 dk kadar elimde fener bayağı inceledim. Silik çizgi gördüm ama gölgesir dedim umursamadım. 1-2 saat sonra bi bakayım desim böyle gördüm. Hani gri olsa gölge deyip atacağım çöpe ama pembe gibi göründü gözüme yarın bi daha yapayım o zaman benIkinci cizgi gözüküyor cnm ilk yaptiginda tam bakmamis olabilirmisin..
Sabah tekrarla bence
Evet pembe ve ilk yaptigindada görmüssün iste biz kadinlar test yapmadan duramayiz cikan cizgiyede inanmayiz varya :)) ilk idrarinmiydiBaktım aalında 20 dk kadar elimde fener bayağı inceledim. Silik çizgi gördüm ama gölgesir dedim umursamadım. 1-2 saat sonra bi bakayım desim böyle gördüm. Hani gri olsa gölge deyip atacağım çöpe ama pembe gibi göründü gözüme yarın bi daha yapayım o zaman ben
Yok akşam yaptım ama 4 saat falan birikmiştir:)Evet pembe ve ilk yaptigindada görmüssün iste biz kadinlar test yapmadan duramayiz cikan cizgiyede inanmayiz varya :)) ilk idrarinmiydi
Bence sabah ilk idrarinla tekrarla ve sonucunu paylas uyandigimda aklima gelirsin :)Yok akşam yaptım ama 4 saat falan birikmiştir:)
Tamam :)Bence sabah ilk idrarinla tekrarla ve sonucunu paylas uyandigimda aklima gelirsin :)
Ne yaptin testi tekrarladinmiTamam :)
Kacinci haftada kese gorundu ve kalp atisi duyuldu??Ben tam BAT'da aksam idrariyla evde erken gebelik testi yapıp silik ikinci görmüştum. Sonra korkudan 10 gün bekledim ve öyle doktora gittim,direkt keseyi gormuslerdi:) Haftasına da kalp atisi... Herkese bol sans ve güzel haberler dilerim!
Tekrarladım negatif :) vaktim yoktu yazamadım :)Ne yaptin testi tekrarladinmi
Test sıkıntı o zaman. Üretmesinler böyle testleri ya bizede günahTekrarladım negatif :) vaktim yoktu yazamadım :)
Yanlış hatırlamıyosam aynı marka :) yine bekleyince çıktı, yoksa ilk 20 dk negatif :)Test sıkıntı o zaman. Üretmesinler böyle testleri ya bizede günah
Kacinci haftada kese gorundu ve kalp atisi duyuldu??[/QUOTE
5+5 kese, 6+5 kalp atışı...
+