• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test çubuğumda 2. Cizgi silik çıktı

Benim test 1-2 saat sonra çıktı .Geçersizdir diyorum ama gecikme dahil tüm belirtiler var :110: Yukarıya da attım ama gören olmadı herhalde bir de buraya atayım bu arada 4-5 güm önce kanda negatifti değer.

Eklentiler

• 20180307_205056.jpg
    20180307_205056.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 85
Benim test 1-2 saat sonra çıktı .Geçersizdir diyorum ama gecikme dahil tüm belirtiler var :110: Yukarıya da attım ama gören olmadı herhalde bir de buraya atayım bu arada 4-5 güm önce kanda negatifti değer.
Ikinci cizgi gözüküyor cnm ilk yaptiginda tam bakmamis olabilirmisin..
Sabah tekrarla bence

Ikinci cizgi gözüküyor cnm ilk yaptiginda tam bakmamis olabilirmisin..
Sabah tekrarla bence
Baktım aalında 20 dk kadar elimde fener bayağı inceledim. Silik çizgi gördüm ama gölgesir dedim umursamadım. 1-2 saat sonra bi bakayım desim böyle gördüm. Hani gri olsa gölge deyip atacağım çöpe ama pembe gibi göründü gözüme :110: yarın bi daha yapayım o zaman ben:işsiz:

Baktım aalında 20 dk kadar elimde fener bayağı inceledim. Silik çizgi gördüm ama gölgesir dedim umursamadım. 1-2 saat sonra bi bakayım desim böyle gördüm. Hani gri olsa gölge deyip atacağım çöpe ama pembe gibi göründü gözüme :110: yarın bi daha yapayım o zaman ben:işsiz:
Evet pembe ve ilk yaptigindada görmüssün iste biz kadinlar test yapmadan duramayiz cikan cizgiyede inanmayiz varya :)) ilk idrarinmiydi

Ben tam BAT'da aksam idrariyla evde erken gebelik testi yapıp silik ikinci görmüştum. Sonra korkudan 10 gün bekledim ve öyle doktora gittim,direkt keseyi gormuslerdi:) Haftasına da kalp atisi... Herkese bol sans ve güzel haberler dilerim!

Ben tam BAT'da aksam idrariyla evde erken gebelik testi yapıp silik ikinci görmüştum. Sonra korkudan 10 gün bekledim ve öyle doktora gittim,direkt keseyi gormuslerdi:) Haftasına da kalp atisi... Herkese bol sans ve güzel haberler dilerim!
Kacinci haftada kese gorundu ve kalp atisi duyuldu??

Evde bir poset gebelik testim var kullanilmis 12 tane kullanmadigim 4 tane beklicem adet gunumden sonra bakcam yada sugun bakcam yapcam diyorum ama dayanamiyom hemen kullaniyom hepsinde 2.cizgi silik cikiyo bi daha koyu sonra daha ince markalarda farkli bu testler kafayi yedirtecek bana koleksiyon yapiyorum az kaldi onumuzdeki hafta bugun adet gunum aslinda daha erken ama ben oyle sayiyom kendimi kandirmak icin ☺️ Hayla kan testi yaptirmadim korkudan

Merhaba arkadaslar evdeki testlerimin hepsinde 2.cizgim silik cikiyordu ve butun hamilelik belirtilerini yasiyordum demistim adet gunume 6 gun var bugun kan testi yaptirdir sonuc malesef negatif hepinizin bilgileri ve destekleri icin cok cok saolun Allah butun bebis istiyenlere hayirlisiyla kucaklarina almalari nasip etsin hayirli aksamlar

Back
X