• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test çubuğumda 2. Cizgi silik çıktı

Yarenimm7914

kara biberimm=)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2018
873
1.182
113
30
Merhaba arkadaşlar daha önceden sayfayı takip ediyordum fakat üye degildim bu benim ilk konum son adet donemimin ilk gununden bugune 16 gun gecti adet tarihlerim cok duzensiz oldugu icin yumurtlama gunumu hesaplayamiyorum son gunlerimde asiri akinti yumurtaliklarimda sizlama belimde agri sabahlari migde bulantim ve asiri uyku istegim var bebek istiyoruz ve ugrasiyoruz bugun bi gebelik testi aldim ikinci cizgi silik cikti adet gunumu bekliyemiyorum esime dogum gunu hediyesi olarak guzel haberi vermek istiyom kan tahlili icin sonuc negatif cikar korkusuyla gitmek istemiyorum lutfen yardimci olun bilgilerinizi benimle paylasin

Eklentiler

• 853585D2-69FD-4DB7-8C5E-AF95310E3342.jpeg
    853585D2-69FD-4DB7-8C5E-AF95310E3342.jpeg
    22,1 KB · Görüntüleme: 499
  • 80B0D9EB-0247-4666-A16D-D0E4480C0BC6.jpeg
    80B0D9EB-0247-4666-A16D-D0E4480C0BC6.jpeg
    15,5 KB · Görüntüleme: 486
Hadi insallah yaa valla Allah razı olsun hepinizden biraz cesaretlendim pazartesi gunu hemen kan testi yaptırıcam buarada cizgi daha cok belli fotografini tam cekemedim

Ben de dün yaptım aynı böyle silik bebe time di mi marka,pztesine vercem ama çok korkuyorum test hatalı ya da kimyasal diyee...bir de son adetten 16 gün demişsin bu kadar kısa sürede yumurtlama ve kana geçme olur mu,bı hastanenin açılış gidip bı haftasonu kimyasal tehlikem var betahcg takibi yaptirmam lazım diyebilirsin.ben 2 defa kimyasal geçirdim haftasonu öyle yapiyiduk

Bu biyle cikinca baska bi test daha almistim oda ayni cikmisti ikiside farkli markaydi adetlerim duzensiz oldugu icin bir ara yumurtlamam adetimin 4.gun oldugunu soylemisti doktor ama tabi aylar oncesiydi bide son adetim 2 gun surdu biz 3. Gunu esimle birlikte olabildi 4.gunu bir kac damla hasta oldum baska olmadi ama bunu hamilelige yoramiyorum cunki benim adetlerim bazen kisa surebiliyor kan testi erkendir diyede negatif cikar diyede korkuyorum insallah pazartesi gidicem bakalim :dua: insallah bebisin vardir

Merhaba arkadaşlar daha önceden sayfayı takip ediyordum fakat üye degildim bu benim ilk konum son adet donemimin ilk gununden bugune 16 gun gecti adet tarihlerim cok duzensiz oldugu icin yumurtlama gunumu hesaplayamiyorum son gunlerimde asiri akinti yumurtaliklarimda sizlama belimde agri sabahlari migde bulantim ve asiri uyku istegim var bebek istiyoruz ve ugrasiyoruz bugun bi gebelik testi aldim ikinci cizgi silik cikti adet gunumu bekliyemiyorum esime dogum gunu hediyesi olarak guzel haberi vermek istiyom kan tahlili icin sonuc negatif cikar korkusuyla gitmek istemiyorum lutfen yardimci olun bilgilerinizi benimle paylasin
Benimde 12 gun gecikmem var bugun idrar testinde pozitfi gordum ama kanda gormeden inanamiycam. Insallah hamileyizdir.

Daha önce idrar testi yaptınız mı silik çıkan oldu mu,hayırlı olsun gebeliginiz sağlıkla Link kucaginiza
Daha once hic silik bile gormedim. Bu sefer hemen cikti. Ama inanamadigim icin hatalımidir diye dusunuyorum. Pazartesi kan vericem umarim dogrudur. Eger degilse hayal kırıklığı olucak.

Allahım bütün istiyenlerin bebislerini kucaklarina almalarini nasip eder insallah :dua::KK200:

Hadi insallah yaa valla Allah razı olsun hepinizden biraz cesaretlendim pazartesi gunu hemen kan testi yaptırıcam buarada cizgi daha cok belli fotografini tam cekemedim
Insallah sonuc pozitiftir bende yarın kan testi yaptiricam. Sali gunu belli olucak. Haber verelim buradan.

:anne::anne:
Canim yaptirdim cok şükür hamileyim:) Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. Saglikla kucagima almakta nasip olur insallah.
Sen yaptirdin mi tahlil?
Ay gercekten cok sevindim allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin insallah darisi tum istiyenlerin basina benim adetime 1 hafta var korkudan hayla gitmedim kan testine :emir_bebek::emir_bebek: :nazar:

:anne::anne:
Ay gercekten cok sevindim allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin insallah darisi tum istiyenlerin basina benim adetime 1 hafta var korkudan hayla gitmedim kan testine :emir_bebek::emir_bebek: :nazar:
Canim cok tesekkurler insallah o gunleride gorurum. Senin daha zamanin varmis ben galiba baya sabırlıymisim 15 gun gecikince ogrendim:) ama bunun sebebi inanamamakti cikmazsa uzulurm dedim ve bekledim. Eger belirtilerin varsa ki sende ikinci cizgiyi gormussun. Adet gununde test yapabilirsin evde. Zaten varsa cizgi koyulasmis olur hemen gider kan verirsin. Insallah sende hamilesindir canim.

Canim cok tesekkurler insallah o gunleride gorurum. Senin daha zamanin varmis ben galiba baya sabırlıymisim 15 gun gecikince ogrendim:) ama bunun sebebi inanamamakti cikmazsa uzulurm dedim ve bekledim. Eger belirtilerin varsa ki sende ikinci cizgiyi gormussun. Adet gununde test yapabilirsin evde. Zaten varsa cizgi koyulasmis olur hemen gider kan verirsin. Insallah sende hamilesindir canim.
İnşallah inşallah :dua:

Back
X