• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test bozuk olabilir mi

eliffffft

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2024
5
0
1
25
Merhaba,
Testi ilk yaptığımda bozuk test olduğunu düşündüğüm için kenara koymuştum ilk çizgi de belli olmuyordu. 10 dakikayı geçtikten sonra 2. Cizgi silik şeklinde çıktı . Farklı bir markanın gebelik testini denediğimde sonuç negatif çıktı bu konuyla ilgili çok bir bilgim yok ilk deneyimim lütfen yardımcı olur musunuz?
Şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• 1000011317.jpg
    1000011317.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 104
Merhaba,
Testi ilk yaptığımda bozuk test olduğunu düşündüğüm için kenara koymuştum ilk çizgi de belli olmuyordu. 10 dakikayı geçtikten sonra 2. Cizgi silik şeklinde çıktı . Farklı bir markanın gebelik testini denediğimde sonuç negatif çıktı bu konuyla ilgili çok bir bilgim yok ilk deneyimim lütfen yardımcı olur musunuz?
Şimdiden teşekkürler
bu testlerden bende çok fazla kullandım bozuk değilde idrarı fazla damlatmışsınız yada fazla bekletmişsiniz o sebepten böyle dağılma oluyor ama 2 gün sonra normal gebelik testi deneyebilirsiniz onlarda da erken de olsa silik bir çizgi çıkıyor gebelik var ise

Back
X