Test bozuk mu lütfen bakar mısınız

adadeniz777

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2024
7
0
31
Merhaba lütfen yardımcı olur musunuz test yaptım sabah negatif çıktı şimdi yine yaptım ama tam anlamıyla idrar dolmadı içi ve bu şekilde oldu test bozuk olabilir mi ? Artımed ergen gebelik testi ve adetim 3 gün geçtikti yardımcı olur Musunuz
IMG_2904.jpeg

Merhaba lütfen yardımcı olur musunuz test yaptım sabah negatif çıktı şimdi yine yaptım ama tam anlamıyla idrar dolmadı içi ve bu şekilde oldu test bozuk olabilir mi ? Artımed ergen gebelik testi ve adetim 3 gün geçtikti yardımcı olur Musunuz Eki Görüntüle 3460563
merhaba
öncelikle evinizin yerleşim yeri mükemmel testin doğruluk payı yüksek sabah tekrarlarsanız en net sonucı alırısınız

Teşekkürler 🙏🏼 ama tam idrar dolmadı içi kenarından aktı ve sonra böyle sabah negatif çıktığı için çok şüpheliyim

Merhaba lütfen yardımcı olur musunuz test yaptım sabah negatif çıktı şimdi yine yaptım ama tam anlamıyla idrar dolmadı içi ve bu şekilde oldu test bozuk olabilir mi ? Artımed ergen gebelik testi ve adetim 3 gün geçtikti yardımcı olur Musunuz Eki Görüntüle 3460563
Bence pozitif ben böyle bozuk test görmedim hiç canım başka marka ile de dene istersen kararsız kaldıysan

inşallah dediğiniz gibidir bozuk olsa kayar ya da hiç çıkmaz iç içe geçerdi dimi ♥️ umut ediyorum hayırlısı olsun artık

İnşallah öyledir bozuk test ise baya hayal kırıklığı yaşıcam sabah negatif akşam pozitif çıktı bilemiyorum ki sabah silik çizgi bile yoktu

Kızlar yaklaşık 1 haftadır kahverengi lekelenmem var bugün de regl günümdü hala kahverengi lekelenmem ve kaşık ağrılarım devam ediyor test yaptım negatif çıktı bugün en son 18 temmuzda birlikte olmuştuk 18 gün geçti üstünden hamile olma ihtimalim va rmı

X