Nasıl yaYa tek gidemiyorum eşim izin vermiyor bakkala çöp atmaya bile gidemiyorum
Sebep ne kiYa tek gidemiyorum eşim izin vermiyor bakkala çöp atmaya bile gidemiyorum
Nerde yaşıyorsunuz ki?Ya tek gidemiyorum eşim izin vermiyor bakkala çöp atmaya bile gidemiyorum
AnlamadımOda çalıştığı icin
Sebep ne ki ?Ya tek gidemiyorum eşim izin vermiyor bakkala çöp atmaya bile gidemiyorum
Bilmiyorum istemiyorum insanlar görmesin seni diyo 2 yaşında çocuğumda var ömür boyu böyle olucak diyor bende alıştım zatenSebep ne ki ?
İstanbul canimNerde yaşıyorsunuz ki?
Birkaç yıla bdv de görürüz se7i kuzum.. ALLAH yardımcn olsun..Bilmiyorum istemiyorum insanlar görmesin seni diyo 2 yaşında çocuğumda var ömür boyu böyle olucak diyor bende alıştım zaten
Ya canım pek bı sıkıntım yok çok iyi anlaşıyoruz sace tek başıma biyerlere göndermiyor herşeyimi alıyor bütün alışverişi o yapıyor ilerleyen zamanlarda düzelir inşallahBirkaç yıla bdv de görürüz se7i kuzum.. ALLAH yardımcn olsun..
İnşaALLAH canım ..Ya canım pek bı sıkıntım yok çok iyi anlaşıyoruz sace tek başıma biyerlere göndermiyor herşeyimi alıyor bütün alışverişi o yapıyor ilerleyen zamanlarda düzelir inşallah
E küçük yer de değil anlamadım tek çıkamamanızı. O halde eşinle beraber gidip kan vermekten başka çaren yok tabi o da pazartesiye kaldıİstanbul canim
Evet canım öyle yapacağım bende beklerim bsy olmazE küçük yer de değil anlamadım tek çıkamamanızı. O halde eşinle beraber gidip kan vermekten başka çaren yok tabi o da pazartesiye kaldı
İlk çocuk değil yani Allah nasip ederse olur zaten herşeyin hayırlısıEvet canım öyle yapacağım bende beklerim bsy olmaz
şüphede kaldıysanız yeni test alıp yapın en iyisi kan tahlili tabi kiSelam kızlar 4 gün gecikmem var bu sabah idrar testi yaptım ilk damlattığımda 1 dk kadar cok net pembe belirgin ikinci çizgi vardı ama sonra yok oldu. Hiç böyle bir şey yaşamamıştım başına gelen var mı? Pozitif mi negatif mi anlamadım
Negatif çıktı kan tahlilinde malesefşüphede kaldıysanız yeni test alıp yapın en iyisi kan tahlili tabi ki
Doğru zaman değilmiş demek ki. Allah en doğru zamanda nasip eder canınızı sıkmayınNegatif çıktı kan tahlilinde malesef
Amin inşallah çok teşekkür ederimDoğru zaman değilmiş demek ki. Allah en doğru zamanda nasip eder canınızı sıkmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?