1 dk içinde kayboldu çizgi ve şuanda bembeyaz. Teşekkür ederim, geçen ay kimyasal geçirdim belkide gecikmenin sebebi budurSelam canım. Ne kadar sonra yok oldu o çizgi? Ve silik bile mi yok şimdi?
Bak ben böyle durumlar yaşamamak için en son test yaptığımda damlatır damlatmaz bir kenara bıraktım hiç bakmadan. Saate baktım 5 dakka sonra döndüm geldim sonucu görmek için. Bence en iyisi böyle yapmak. İnşallah gönlünce olur
Canım kimyasaldan hemen sonra normal gebelil olabiliyor. Bence arkadaşların da dediği gibi testi tekrarlamanda fayda var. Yarın sabah inşallah bir test daha yaparsın ve dediğm gibi 5 dakika içinde bakmazsın. Sonra bak sonuç neyse odur canım1 dk içinde kayboldu çizgi ve şuanda bembeyaz. Teşekkür ederim, geçen ay kimyasal geçirdim belkide gecikmenin sebebi budur
Ptesiye kadar olmazsam direk kan testine gidicem canım sinir oldum bu testlere yaCanım kimyasaldan hemen sonra normal gebelil olabiliyor. Bence arkadaşların da dediği gibi testi tekrarlamanda fayda var. Yarın sabah inşallah bir test daha yaparsın ve dediğm gibi 5 dakika içinde bakmazsın. Sonra bak sonuç neyse odur canım
3 gün geçmiş bence tekrarlayın testi eğer yine negatif çıkarsa kan testi verin bence. Bende adet günümde yaptım negatif çıktı bugünde böyle çıktı. Ptesiye kadar bekleyip olmazsa kan vericem. Kan testimizde de negatif çıkarsa doktora gitmek lazımki söktürücü versin. Bende çok stres yapıyorum bence stres çok etkiliyor kendimizi rahatlatmamız düşünmemeye çalışmamız lazım sanırımbenimde 3 gün gecikmem var, adet günü test yaptim negatif.
ilk oglumda bata 3-4gün kala pozitif görmüstüm. adet sancilarimda var anlamadim bu ay niye böyle gecikticok stesten mi oluyo acaba?
Evet zaten günün geçmiş kan da verebilirsin. İnşallah hakkında hayırlısıPtesiye kadar olmazsam direk kan testine gidicem canım sinir oldum bu testlere ya
Teşekkür ederim sizde hamilesiniz sanırım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahEvet zaten günün geçmiş kan da verebilirsin. İnşallah hakkında hayırlısı
Evet canım çok şükür çok bekletti ama geldi sonundaTeşekkür ederim sizde hamilesiniz sanırım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ❤
benim şubat ayında kürtajım geçen ay da kimyasalım olunca artık iyice hem sabırsızlanıyorum hemde stres yapıyorum ister istemez. Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
elimde 1 tane test kaldi, olmazsa yarin sabah tekrarlamayi düsünüyorum dedigin gibi.3 gün geçmiş bence tekrarlayın testi eğer yine negatif çıkarsa kan testi verin bence. Bende adet günümde yaptım negatif çıktı bugünde böyle çıktı. Ptesiye kadar bekleyip olmazsa kan vericem. Kan testimizde de negatif çıkarsa doktora gitmek lazımki söktürücü versin. Bende çok stres yapıyorum bence stres çok etkiliyor kendimizi rahatlatmamız düşünmemeye çalışmamız lazım sanırım
Allah razı olsun benim de seninle inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına al bebişiniEvet canım çok şükür çok bekletti ama geldi sonundadarısı sana inşallah.
Ah bilirim öyle olunca insan daha çok sabırsızlanıyor. Bi kere yaşamışsın ya o duyguyu. Ondan sonra yaşamak istiyorsun, öncesi o kadar çook heyecan ve sabır olmuyor insanda. Neyseki kürtajdan sonra kimyasal bile olsa hamilelik olmuş canım bu sefer sağlıklı gebelik olur. Benim kürtajdan 2 sene sonra geldi 2 sene beklettiği yetmediği gibi 2 sene daha da bekletti minnoş.
İnşallah sen fazla beklemeden alırsın mutlu haberini dualarım seninle
Allah razı olsun canımAllah razı olsun benim de seninle inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına al bebişini❤❤
Kan vern sağlk ocağı7a gidipArkadaşlar bende ilk idrarımı damlattigimda vardı sonra hemen silik dağınık çizgi oluştu anlam veremedim eşimde test almıyor çünkü defalarca aldirttim adam utanıyor artık bende gidemiyorum izin vermiyor yani anlayacağınız tekrarliyamicamEki Görüntüle 2660454
Oda çalıştığı icinKan vern sağlk ocağı7a gidip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?