Tesla Ritüeli (her şey için)

Çok açıklayıcı oldu bu yorum benim için çok teşekkür ederim zaman ayırıp yazdığınız için ....

Bu konuda aynen sizin gibi düşünüyorum lakin o arkadaşın yazdı kafam biraz karıştırdı Tesla’yı öVdü mü yerdi mi orayı tam anlayamadım

merhaba sevgili anka, ben sizine konu paylasicaktim, öncelikle yurtdisinda yasiyorum o yüzden türkcem biraz bozuk özürliliyorum, ben 32 yasindayim ve simdiye kadar hic sevgilim olmadi ya tek tarfliydi ya da son anda sebepsiz bir sekilde bitti yada tam olurken bir engel cikti, sanki karsi taraf benim auramdan cekiniyor gibi , kötü bir ayrilik yasamistim bir kac sene önce onu zor bitirdim zaten tam yeni birini buldum derken oda beni istemedi gibi , bilmiyorum sanki bende bir sey var ama bunu kimseye anlatamiyorum, anlatsam bana diyecekler ki kader kismet vs hep ayni laflar zaten ,3 sene önce aurama baktirdim cok kötüydü cok inanilmaz düsük bir auram varmis , neyapmam lazim sizce? bilinalti temizligi mi ? nerden basliyim ?

bence butun bu ritüellerin temeli ait hissetmekte yatıyor.
yani ait hissederseniz her şeyi kendinize çekersiniz .
ama ait hissetme yolları farklı biride böyle ritüeller.

Ben çok uzun zamandır hayatımda bazı karışıklıklar yaşadım.
şimdi ise hayatımin iplerini yeniden ele aldım ,
çalışmaya yeniden başladım/kazancım iyi .
7 yıllık öyle böyle toksik olmayan ilişkimi bitirdim , en çokta kendi içimde bitirdim.
dışarı da olan şey ilişki değildi zaten.
şimdi yeni bir şehre taşınacağım ev tutma dönemindeyim yeni bir iş donemindeyim.
kendimle ilişkim iyi bir dönemde hiçbir sorun yok.

bu şekilde bir şeyleri oturtup kendi hayatım için hedefleri koyma düşüncem var ,
mesela İspanyolca öğrenmek
tekrar reformer platese başlamak
daha çok bir şeyler izlemek
hayat kalitemi bambaşka bir seviyeye çıkarmak
bolluk içinde hissetmek gibi gibi

birde bütün bunların ötesinde bir ilişki isteğim var ama çok az az
çok fazla karşı cins girdi hayatıma çok yoğun hissettim çok yoğun hissedildi bana
ama hiç oturmuş istediğim gibi bir ilişkiyi yaşamadım.
bunun için bu ritüeli yapmak yerine uzun uzun nasil bir ilişki istediğimi evrene beyan ederek , bu konuyu tamamen evrene bırakıp kendi hayatima odaklanmayı düşünüyorum.
bakalım ne kadar işlevsel olacak

Aktif hale geçince konuşalım.

An be an konu ne olursa olsun olmalı mı peki

Çok teşekkür ederim bence tesadüf degil buna rastlamam uzun zaman şükür egzersizi olumlamalar yaptım enerjiye inanıyorum
Şükür enerjisi şahane mucizevidir. Bolluğun tamamı akar akar. Bir de imajinasyon etkisi muazzam hızlı (Theta’dayken yaptığımız)

Merhaba AnkaEnerjisi bana da bir tavsiyede bulunabilir misiniz hayatımın bu döneminde fiziksel ve ruhsal olarak sıkıştım. Enerjim ise hiç yok gibi.
Bakın size video attım. Beden, ruh ve zihin şifası için. Çok fayda gördüm/gördüler. Gece uyumadan önce veya gündüz uykusu farketmez. Şifa için çalışıyor.

Ahhh harika konu :) ama üstünden çok zaman geçmiş.. ben bu dönem üzerimde hiç olmadığı kadar ağırlık ve şanssızlık hissediyorum suratıma tüm kapılar tek tek kapandı zor bi dönemden çıkıyorum eskiden rituellere çok hevesliydim ama bana ağır mı geldi yanlış şeyler mi yaptım bilemiyorum sonrasında yaşadıklarım yuzunden agir depresyon ilaclar vs ustune hoca hoca gezdim... auram mi düşük yıldızım mi düşük acaba ? Öyle miskin biri oldum ki etrafımdakiler de enerji dusuklugumun farkında... canlı olmak istiyorum yeniden, gözlerim ışıldasa heyecanlnsam hayata karşı...enerjisi yüksek insanlara hep çok özendim kendimi nerden nasıl sifalandirmaya başlayabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…