- 6 Eylül 2012
- 6
- 2
- Konu Sahibi naime_emre
Bayanlar ben tesettürlüyüm ve Bodrumda bir otele rezervasyon yaptırdım. Haşema giymeyi düşünüyorum. Sorum şu ki bakışlardan çok rahatsız olur muyum? Yani rahat bir tatil geçirmem mümkün mü?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nereye hangi otele gittiniz tavsiye edermisiniz başka tesettür lü olanlar da varmiydi
Nereye hangi otele gittiniz tavsiye edermisiniz başka tesettür lü olanlar da varmiydi
Geçen sene gittiğiniz yer nereseydi?Bende tesettür lü bir bayanın geçen sene gittiğim otelde rahatım hatta benim gibi bayanlarda vardı sıkıntı olmadı bu sene başka yere gitmek istiyorum ama nasıl olur bilmiyorum tavsiye edeceğiniz bi Otel var mı tesettür lu bayanların gidip memnun kalanlar lütfen cvp yazarsaniz sevin
Hiç umursamam valla baksınlar keyfime bakarım.Bayanlar ben tesettürlüyüm ve Bodrumda bir otele rezervasyon yaptırdım. Haşema giymeyi düşünüyorum. Sorum şu ki bakışlardan çok rahatsız olur muyum? Yani rahat bir tatil geçirmem mümkün mü?
Aynennn bakan baksın herkez açık olsun ben kapalı umrumda olmaz ne havuzda ne restorantta nede başka yerdeHiç umursamam valla baksınlar keyfime bakarım.