• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü takı takmayan arkadaşa hediye ( bütçe 1000 1500 arası max)

Merhaba arkadaşlar. İş arkadaşıma doğum günü hediyesi alacağım daha önce ipek eşarp almıştım. Bu sene ne alacağımı bilemedim. Çok saçma bi konu ama valla şaşırdım kaldım😅 birde hediye konusunda pek iyi değilim. Çok yakın arkadaşlarımla istediğimiz hediyeyi birbirimize söyleriz alırız. Bunda öyle bir samimiyetimiz yok. O yüzden sizden yardım bekliyorum. Etrafım da da pek parlak fikirler çıkmadı. Makyaj vs de yapmıyor. Cilt bakım ürünü alsam saçma olabilir. Kendi ilgi alanıma giren şeylere bakıyorum da yok yani olmuyor.
Termos alın şimdilerde çok popüler. Çok şık güzel tatlis bir termos.

Bizim iş yeri olarak olayımız o. İş yaparken eğer vatandaşın gelmeyeceği bir dönemdeysek kulaklıkları takar sesli kitap dinleyerek iş yaparız. Hem sıkılmıyoruz hemde baya kitap bitirmiş oluyoruz. Ama ona da kötü alışmışız normal kitap okumak zor gelmeye başladı. Bu da biraz üzücü aslında.
Merhaba, sesli kitap uygulaması olarak hangi uygulamayı kullanıyorsunuz. Ben de kitap dinlemek istiyorum ama istediğim gibi bir uygulama bulamadım.

Merhaba arkadaşlar. İş arkadaşıma doğum günü hediyesi alacağım daha önce ipek eşarp almıştım. Bu sene ne alacağımı bilemedim. Çok saçma bi konu ama valla şaşırdım kaldım😅 birde hediye konusunda pek iyi değilim. Çok yakın arkadaşlarımla istediğimiz hediyeyi birbirimize söyleriz alırız. Bunda öyle bir samimiyetimiz yok. O yüzden sizden yardım bekliyorum. Etrafım da da pek parlak fikirler çıkmadı. Makyaj vs de yapmıyor. Cilt bakım ürünü alsam saçma olabilir. Kendi ilgi alanıma giren şeylere bakıyorum da yok yani olmuyor.
Evli mi ya da kendine ait bi evde mi yaşıyor ?Birisi bana ev içinde kullanacağım bi hediye alsa bayılırım 😅hediyenin kullanışlılğı benim için çok önemli 2 kişilik şık kahve fincanı ,pijama takımı , panduf tv battaniyesi , şık bi tepsi b mesela nevresim takımı hastasıyım size komik ve saçma gelebilir 😂

Bizim iş yeri olarak olayımız o. İş yaparken eğer vatandaşın gelmeyeceği bir dönemdeysek kulaklıkları takar sesli kitap dinleyerek iş yaparız. Hem sıkılmıyoruz hemde baya kitap bitirmiş oluyoruz. Ama ona da kötü alışmışız normal kitap okumak zor gelmeye başladı. Bu da biraz üzücü aslında.
Ben uzun süredir pek okuyamadığım için iyi geliyor bana.
Merak ettiğimiz her kitabı da okumaya gerek yokmuş zaten 😄

Konu sahibi kusura bakmasın, link atar mısınız bende hırka bakıyorum ama içime sinen bulamadım. Belki sizin önereceklerinizden bulurum 😀
Merhaba link ekleme beceremedim fotoğraf ekliyorum kusura bakmayın, belki zevkimiz aynı değil ama siz istediğiniz için koyuyorum fotoğrafları, umarım beğenirsiniz.

Eklentiler

• 1000133284.jpg
    1000133284.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 13
  • 1000133285.jpg
    1000133285.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 16
  • 1000133286.jpg
    1000133286.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 13
  • 1000133287.jpg
    1000133287.jpg
    61,7 KB · Görüntüleme: 11
  • 1000133288.jpg
    1000133288.jpg
    101,6 KB · Görüntüleme: 11
  • 1000133295.jpg
    1000133295.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 11
  • 1000133283.jpg
    1000133283.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 15
Merhaba, sesli kitap uygulaması olarak hangi uygulamayı kullanıyorsunuz. Ben de kitap dinlemek istiyorum ama istediğim gibi bir uygulama bulamadım.
Biz Storytel uygulamasını kullanıyoruz. Yıllık alınca daha uygun oluyormuş. Ben 3 yıldır aylık kullanıyorum. Bir türlü aylık uygulamayı iptal edip kullanmayı beceremedim çok üstüne de düştüğüm söylenemez de öyle devam ediyorum. Diğer uygulamaları pek araştırmadım bilgim de yok

Evli mi ya da kendine ait bi evde mi yaşıyor ?Birisi bana ev içinde kullanacağım bi hediye alsa bayılırım 😅hediyenin kullanışlılğı benim için çok önemli 2 kişilik şık kahve fincanı ,pijama takımı , panduf tv battaniyesi , şık bi tepsi b mesela nevresim takımı hastasıyım size komik ve saçma gelebilir 😂
Bekar. Tek başına yaşıyor. bana da hoş gelmeye başladı bu fikir ya hediye çeki vericem ya da tatlı fincan takımı gibi birşey alıcam

Biz Storytel uygulamasını kullanıyoruz. Yıllık alınca daha uygun oluyormuş. Ben 3 yıldır aylık kullanıyorum. Bir türlü aylık uygulamayı iptal edip kullanmayı beceremedim çok üstüne de düştüğüm söylenemez de öyle devam ediyorum. Diğer uygulamaları pek araştırmadım bilgim de yok
Çok teşekkür ederim. Ben de bir bakayım. Spotfy var dinlebi var şimdi aklıma gelmeyen bir iki uygulama web sitesi de vardı. Aradığım kitaplar hiç yoktu. O nedenle merak ettim. Çok sağ olun

Çünkü o tarz hakkında çok bilgim yok. Kendisi klasik herşeyi giyen biri değil. Belirttim ki bu konuda daha çok çeşit bilen insanlardan yardım istiyorum. Büyük hediyeler almıyoruz. Kendisinin ayağında da 1000 liralık bi ayakkabı görmedim hiç. Bildiğiniz iyi kaliteli bir giyim mağazası biliyorsanız bana söylerseniz sevinirim.
Tarza gerek yok. Bütçenize uygun ve onun başka seçenekleri olabileceği mağazadan bir ürün alacaksınız. Ben genelde kapalı arkadaşlarıma ipekyoldan saten gömlek tunik tarzı bir şey alırım bedeninden 1 beden büyük.
Saçma sapan hediye hiç sevmem, para veriliyor arkadaş eciş bücüş anlamsız şeye para dökmektense dediğimi dinleyin bence. M&S dan bir kaşkol bile alsanız seçeneği olur değişim için. Bitti gitti.

Hesabına gönderin kendisine isrerse alsın :)

Güzel şık bir resim çerçevesi

Pijama takımını es geçmemin sebebi burda suwen in fabrika satış mağazası gibi bir yer var. pijama takımlarını 400 e alıyoruz. En büyük zevklerimizden biri o mağazaya gidip çok uygun fiyata ürünler almak😅
orası neresi söyler misiniz ben de gidip bakayım:))
tam pijama takımı yazmaya gelmiştim bunu gördüm

saat veya pandoraya ne dersiniz? takı takmıyor olabilir ama alınınca sevip takma ihtimali var:)

Back
X