- Konu Sahibi akademisyon
Bence de pijama takımı çok mantıklı. Marka olarak da Penti iyidir diyorum ben. Suven de olur ama bütçeyi aşarGuzel pijama takimina para vermeyen ama isteyen biri olarak oyumu pijama takimindan kullaniyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de pijama takımı çok mantıklı. Marka olarak da Penti iyidir diyorum ben. Suven de olur ama bütçeyi aşarGuzel pijama takimina para vermeyen ama isteyen biri olarak oyumu pijama takimindan kullaniyorum.
Termos alın şimdilerde çok popüler. Çok şık güzel tatlis bir termos.Merhaba arkadaşlar. İş arkadaşıma doğum günü hediyesi alacağım daha önce ipek eşarp almıştım. Bu sene ne alacağımı bilemedim. Çok saçma bi konu ama valla şaşırdım kaldım birde hediye konusunda pek iyi değilim. Çok yakın arkadaşlarımla istediğimiz hediyeyi birbirimize söyleriz alırız. Bunda öyle bir samimiyetimiz yok. O yüzden sizden yardım bekliyorum. Etrafım da da pek parlak fikirler çıkmadı. Makyaj vs de yapmıyor. Cilt bakım ürünü alsam saçma olabilir. Kendi ilgi alanıma giren şeylere bakıyorum da yok yani olmuyor.
Merhaba, sesli kitap uygulaması olarak hangi uygulamayı kullanıyorsunuz. Ben de kitap dinlemek istiyorum ama istediğim gibi bir uygulama bulamadım.Bizim iş yeri olarak olayımız o. İş yaparken eğer vatandaşın gelmeyeceği bir dönemdeysek kulaklıkları takar sesli kitap dinleyerek iş yaparız. Hem sıkılmıyoruz hemde baya kitap bitirmiş oluyoruz. Ama ona da kötü alışmışız normal kitap okumak zor gelmeye başladı. Bu da biraz üzücü aslında.
Evli mi ya da kendine ait bi evde mi yaşıyor ?Birisi bana ev içinde kullanacağım bi hediye alsa bayılırım hediyenin kullanışlılğı benim için çok önemli 2 kişilik şık kahve fincanı ,pijama takımı , panduf tv battaniyesi , şık bi tepsi b mesela nevresim takımı hastasıyım size komik ve saçma gelebilirMerhaba arkadaşlar. İş arkadaşıma doğum günü hediyesi alacağım daha önce ipek eşarp almıştım. Bu sene ne alacağımı bilemedim. Çok saçma bi konu ama valla şaşırdım kaldım birde hediye konusunda pek iyi değilim. Çok yakın arkadaşlarımla istediğimiz hediyeyi birbirimize söyleriz alırız. Bunda öyle bir samimiyetimiz yok. O yüzden sizden yardım bekliyorum. Etrafım da da pek parlak fikirler çıkmadı. Makyaj vs de yapmıyor. Cilt bakım ürünü alsam saçma olabilir. Kendi ilgi alanıma giren şeylere bakıyorum da yok yani olmuyor.
Ben uzun süredir pek okuyamadığım için iyi geliyor bana.Bizim iş yeri olarak olayımız o. İş yaparken eğer vatandaşın gelmeyeceği bir dönemdeysek kulaklıkları takar sesli kitap dinleyerek iş yaparız. Hem sıkılmıyoruz hemde baya kitap bitirmiş oluyoruz. Ama ona da kötü alışmışız normal kitap okumak zor gelmeye başladı. Bu da biraz üzücü aslında.
Merhaba link ekleme beceremedim fotoğraf ekliyorum kusura bakmayın, belki zevkimiz aynı değil ama siz istediğiniz için koyuyorum fotoğrafları, umarım beğenirsiniz.Konu sahibi kusura bakmasın, link atar mısınız bende hırka bakıyorum ama içime sinen bulamadım. Belki sizin önereceklerinizden bulurum
Biz Storytel uygulamasını kullanıyoruz. Yıllık alınca daha uygun oluyormuş. Ben 3 yıldır aylık kullanıyorum. Bir türlü aylık uygulamayı iptal edip kullanmayı beceremedim çok üstüne de düştüğüm söylenemez de öyle devam ediyorum. Diğer uygulamaları pek araştırmadım bilgim de yokMerhaba, sesli kitap uygulaması olarak hangi uygulamayı kullanıyorsunuz. Ben de kitap dinlemek istiyorum ama istediğim gibi bir uygulama bulamadım.
Bekar. Tek başına yaşıyor. bana da hoş gelmeye başladı bu fikir ya hediye çeki vericem ya da tatlı fincan takımı gibi birşey alıcamEvli mi ya da kendine ait bi evde mi yaşıyor ?Birisi bana ev içinde kullanacağım bi hediye alsa bayılırım hediyenin kullanışlılğı benim için çok önemli 2 kişilik şık kahve fincanı ,pijama takımı , panduf tv battaniyesi , şık bi tepsi b mesela nevresim takımı hastasıyım size komik ve saçma gelebilir
Çok teşekkür ederim. Ben de bir bakayım. Spotfy var dinlebi var şimdi aklıma gelmeyen bir iki uygulama web sitesi de vardı. Aradığım kitaplar hiç yoktu. O nedenle merak ettim. Çok sağ olunBiz Storytel uygulamasını kullanıyoruz. Yıllık alınca daha uygun oluyormuş. Ben 3 yıldır aylık kullanıyorum. Bir türlü aylık uygulamayı iptal edip kullanmayı beceremedim çok üstüne de düştüğüm söylenemez de öyle devam ediyorum. Diğer uygulamaları pek araştırmadım bilgim de yok
Tarza gerek yok. Bütçenize uygun ve onun başka seçenekleri olabileceği mağazadan bir ürün alacaksınız. Ben genelde kapalı arkadaşlarıma ipekyoldan saten gömlek tunik tarzı bir şey alırım bedeninden 1 beden büyük.Çünkü o tarz hakkında çok bilgim yok. Kendisi klasik herşeyi giyen biri değil. Belirttim ki bu konuda daha çok çeşit bilen insanlardan yardım istiyorum. Büyük hediyeler almıyoruz. Kendisinin ayağında da 1000 liralık bi ayakkabı görmedim hiç. Bildiğiniz iyi kaliteli bir giyim mağazası biliyorsanız bana söylerseniz sevinirim.
Hesabına gönderin kendisine isrerse alsın :)Merhaba arkadaşlar. İş arkadaşıma doğum günü hediyesi alacağım daha önce ipek eşarp almıştım. Bu sene ne alacağımı bilemedim. Çok saçma bi konu ama valla şaşırdım kaldım birde hediye konusunda pek iyi değilim. Çok yakın arkadaşlarımla istediğimiz hediyeyi birbirimize söyleriz alırız. Bunda öyle bir samimiyetimiz yok. O yüzden sizden yardım bekliyorum. Etrafım da da pek parlak fikirler çıkmadı. Makyaj vs de yapmıyor. Cilt bakım ürünü alsam saçma olabilir. Kendi ilgi alanıma giren şeylere bakıyorum da yok yani olmuyor.
Güzel şık bir resim çerçevesiMerhaba arkadaşlar. İş arkadaşıma doğum günü hediyesi alacağım daha önce ipek eşarp almıştım. Bu sene ne alacağımı bilemedim. Çok saçma bi konu ama valla şaşırdım kaldım birde hediye konusunda pek iyi değilim. Çok yakın arkadaşlarımla istediğimiz hediyeyi birbirimize söyleriz alırız. Bunda öyle bir samimiyetimiz yok. O yüzden sizden yardım bekliyorum. Etrafım da da pek parlak fikirler çıkmadı. Makyaj vs de yapmıyor. Cilt bakım ürünü alsam saçma olabilir. Kendi ilgi alanıma giren şeylere bakıyorum da yok yani olmuyor.
orası neresi söyler misiniz ben de gidip bakayım:))Pijama takımını es geçmemin sebebi burda suwen in fabrika satış mağazası gibi bir yer var. pijama takımlarını 400 e alıyoruz. En büyük zevklerimizden biri o mağazaya gidip çok uygun fiyata ürünler almak