• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü takı takmayan arkadaşa hediye ( bütçe 1000 1500 arası max)

Merhaba arkadaşlar. İş arkadaşıma doğum günü hediyesi alacağım daha önce ipek eşarp almıştım. Bu sene ne alacağımı bilemedim. Çok saçma bi konu ama valla şaşırdım kaldım😅 birde hediye konusunda pek iyi değilim. Çok yakın arkadaşlarımla istediğimiz hediyeyi birbirimize söyleriz alırız. Bunda öyle bir samimiyetimiz yok. O yüzden sizden yardım bekliyorum. Etrafım da da pek parlak fikirler çıkmadı. Makyaj vs de yapmıyor. Cilt bakım ürünü alsam saçma olabilir. Kendi ilgi alanıma giren şeylere bakıyorum da yok yani olmuyor.

Böyle bir şey var bir kutuda aynı rengin farklı tonlarında 3 eşarp bu örnek diye yolladım başka markanın da var.

Neden ya ben de sesli kitap dinlerim.

Çok kitap var, hepsini okuyamayız 😄

Bizim iş yeri olarak olayımız o. İş yaparken eğer vatandaşın gelmeyeceği bir dönemdeysek kulaklıkları takar sesli kitap dinleyerek iş yaparız. Hem sıkılmıyoruz hemde baya kitap bitirmiş oluyoruz. Ama ona da kötü alışmışız normal kitap okumak zor gelmeye başladı. Bu da biraz üzücü aslında.

Çünkü o tarz hakkında çok bilgim yok. Kendisi klasik herşeyi giyen biri değil. Belirttim ki bu konuda daha çok çeşit bilen insanlardan yardım istiyorum. Büyük hediyeler almıyoruz. Kendisinin ayağında da 1000 liralık bi ayakkabı görmedim hiç. Bildiğiniz iyi kaliteli bir giyim mağazası biliyorsanız bana söylerseniz sevinirim.

Kıyafet almazdım o zaman sevmeyip giymeyebilir. En temizi hediye çeki, Sephora olur, D&R olur...

Değişim kartı olan bisey alırım hep. Lcw dan falan pijama takımı olabilir
Pijama takımını es geçmemin sebebi burda suwen in fabrika satış mağazası gibi bir yer var. pijama takımlarını 400 e alıyoruz. En büyük zevklerimizden biri o mağazaya gidip çok uygun fiyata ürünler almak😅

Kıyafet almazdım o zaman sevmeyip giymeyebilir. En temizi hediye çeki, Sephora olur, D&R olur...
Galiba öyle yapmak en mantıklısı. Bebeği olan arkadaşlarıma e bebekten hediye çeki alıp veriyorum ama yaşıtlarıma hiç aklıma gelmemişti. En azından aydınlanma yaşadım burda. Birkaç tane daha hediye çeki yazan arkadaş oldu . Teşekkürler ☺️

Pijama takımını es geçmemin sebebi burda suwen in fabrika satış mağazası gibi bir yer var. pijama takımlarını 400 e alıyoruz. En büyük zevklerimizden biri o mağazaya gidip çok uygun fiyata ürünler almak😅
Orası neresi ya bize de gönderin 😻

Bizim iş yeri olarak olayımız o. İş yaparken eğer vatandaşın gelmeyeceği bir dönemdeysek kulaklıkları takar sesli kitap dinleyerek iş yaparız. Hem sıkılmıyoruz hemde baya kitap bitirmiş oluyoruz. Ama ona da kötü alışmışız normal kitap okumak zor gelmeye başladı. Bu da biraz üzücü aslında.

Çok keyifliymiş, böyle işyeri herkesin başına🥰🥰

Lüleburgaz da yakınsanız hemen söyleyeyim😂 sanayi yeri olduğu için buralar da fabrika satış mağazaları çok. Özellikle Çerkezköy Çorlu tarafında
. Çerkezköy de Mavi nin var. Çorlu da da Levis ürünlerini satan yerler var😂
Ahahaha yaklaşık 1500 km uzaktayım ppkkgfd

Çünkü o tarz hakkında çok bilgim yok. Kendisi klasik herşeyi giyen biri değil. Belirttim ki bu konuda daha çok çeşit bilen insanlardan yardım istiyorum. Büyük hediyeler almıyoruz. Kendisinin ayağında da 1000 liralık bi ayakkabı görmedim hiç. Bildiğiniz iyi kaliteli bir giyim mağazası biliyorsanız bana söylerseniz sevinirim.
Giyim için soruyorsanız Hilay markasını öneririm. Tesettür için çok kaliteli takımlar elbiseler vs mevcut. Ama bahsettiğiniz bütçeyi aşabilir

Back
X