- 24 Temmuz 2023
- 550
- 1.732
- 33
- Konu Sahibi akademisyon
3
32Yaş kaç?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
32Yaş kaç?
Merhaba arkadaşlar. İş arkadaşıma doğum günü hediyesi alacağım daha önce ipek eşarp almıştım. Bu sene ne alacağımı bilemedim. Çok saçma bi konu ama valla şaşırdım kaldım birde hediye konusunda pek iyi değilim. Çok yakın arkadaşlarımla istediğimiz hediyeyi birbirimize söyleriz alırız. Bunda öyle bir samimiyetimiz yok. O yüzden sizden yardım bekliyorum. Etrafım da da pek parlak fikirler çıkmadı. Makyaj vs de yapmıyor. Cilt bakım ürünü alsam saçma olabilir. Kendi ilgi alanıma giren şeylere bakıyorum da yok yani olmuyor.
Canlı bir saksı çiçeği, bakıp büyütmelik?
Neden ya ben de sesli kitap dinlerim.Yaş kaç?
Hayır onun için demedim, sırada ki hediye önerisi için merak ettim yaşını.Neden ya ben de sesli kitap dinlerim.
Çok kitap var, hepsini okuyamayız
Pardon tamamen yanlış anladımHayır onun için demedim, sırada ki hediye önerisi için merak ettim yaşını.
Neden ya ben de sesli kitap dinlerim.
Çok kitap var, hepsini okuyamayız
Çünkü o tarz hakkında çok bilgim yok. Kendisi klasik herşeyi giyen biri değil. Belirttim ki bu konuda daha çok çeşit bilen insanlardan yardım istiyorum. Büyük hediyeler almıyoruz. Kendisinin ayağında da 1000 liralık bi ayakkabı görmedim hiç. Bildiğiniz iyi kaliteli bir giyim mağazası biliyorsanız bana söylerseniz sevinirim.
Pijama takımını es geçmemin sebebi burda suwen in fabrika satış mağazası gibi bir yer var. pijama takımlarını 400 e alıyoruz. En büyük zevklerimizden biri o mağazaya gidip çok uygun fiyata ürünler almakDeğişim kartı olan bisey alırım hep. Lcw dan falan pijama takımı olabilir
Galiba öyle yapmak en mantıklısı. Bebeği olan arkadaşlarıma e bebekten hediye çeki alıp veriyorum ama yaşıtlarıma hiç aklıma gelmemişti. En azından aydınlanma yaşadım burda. Birkaç tane daha hediye çeki yazan arkadaş oldu . TeşekkürlerKıyafet almazdım o zaman sevmeyip giymeyebilir. En temizi hediye çeki, Sephora olur, D&R olur...
Orası neresi ya bize de gönderinPijama takımını es geçmemin sebebi burda suwen in fabrika satış mağazası gibi bir yer var. pijama takımlarını 400 e alıyoruz. En büyük zevklerimizden biri o mağazaya gidip çok uygun fiyata ürünler almak
Bizim iş yeri olarak olayımız o. İş yaparken eğer vatandaşın gelmeyeceği bir dönemdeysek kulaklıkları takar sesli kitap dinleyerek iş yaparız. Hem sıkılmıyoruz hemde baya kitap bitirmiş oluyoruz. Ama ona da kötü alışmışız normal kitap okumak zor gelmeye başladı. Bu da biraz üzücü aslında.
Lüleburgaz da yakınsanız hemen söyleyeyim sanayi yeri olduğu için buralar da fabrika satış mağazaları çok. Özellikle Çerkezköy Çorlu tarafındaOrası neresi ya bize de gönderin
Ahahaha yaklaşık 1500 km uzaktayım ppkkgfdLüleburgaz da yakınsanız hemen söyleyeyim sanayi yeri olduğu için buralar da fabrika satış mağazaları çok. Özellikle Çerkezköy Çorlu tarafında
. Çerkezköy de Mavi nin var. Çorlu da da Levis ürünlerini satan yerler var
Konu sahibi kusura bakmasın, link atar mısınız bende hırka bakıyorum ama içime sinen bulamadım. Belki sizin önereceklerinizden bulurumHırka alın çok güzel hırkalar var internet de vs
Giyim için soruyorsanız Hilay markasını öneririm. Tesettür için çok kaliteli takımlar elbiseler vs mevcut. Ama bahsettiğiniz bütçeyi aşabilirÇünkü o tarz hakkında çok bilgim yok. Kendisi klasik herşeyi giyen biri değil. Belirttim ki bu konuda daha çok çeşit bilen insanlardan yardım istiyorum. Büyük hediyeler almıyoruz. Kendisinin ayağında da 1000 liralık bi ayakkabı görmedim hiç. Bildiğiniz iyi kaliteli bir giyim mağazası biliyorsanız bana söylerseniz sevinirim.