• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü takı takmayan arkadaşa hediye ( bütçe 1000 1500 arası max)

akademisyon

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2023
550
1.732
33
Merhaba arkadaşlar. İş arkadaşıma doğum günü hediyesi alacağım daha önce ipek eşarp almıştım. Bu sene ne alacağımı bilemedim. Çok saçma bi konu ama valla şaşırdım kaldım😅 birde hediye konusunda pek iyi değilim. Çok yakın arkadaşlarımla istediğimiz hediyeyi birbirimize söyleriz alırız. Bunda öyle bir samimiyetimiz yok. O yüzden sizden yardım bekliyorum. Etrafım da da pek parlak fikirler çıkmadı. Makyaj vs de yapmıyor. Cilt bakım ürünü alsam saçma olabilir. Kendi ilgi alanıma giren şeylere bakıyorum da yok yani olmuyor.

Sevdiği markadan hediye çeki olmaz mı? Eşarp vs alır veya üzerine koyar başka bişey alır.
Değiştirme şansı olabilecek sweat tarzı biseyler alabilirsin. Begenmezse gider değiştirir.

Tesettürlülerde ayakkabı giyer😂
Bizde biliyoruz onları ama pahalı markalar giyiyor. Bütçe yi o yüzden belirttim şuana kadar ayağında ya da kolunda düz markalar görmedim.Yurt dışına sık çıktığı için çoğu şeyi ordan alıp kullanıyor.. çanta vs gibi Tesettürlü diye belirtmemin sebebi de kıyafet vs tarzımız uymuyor belki bilindik güzel farklı tarzlar önerirsiniz diye. Klasik tarzda birisi kendisi.

Ayrıca makyajla cilt bakımının ne alakası var makyaj yapmayan biri de pek ala cilt bakımı yapıyor olabilir ama ben bu tarz hediyeleri riskli buluyorum

Merhaba arkadaşlar. İş arkadaşıma doğum günü hediyesi alacağım daha önce ipek eşarp almıştım. Bu sene ne alacağımı bilemedim. Çok saçma bi konu ama valla şaşırdım kaldım😅 birde hediye konusunda pek iyi değilim. Çok yakın arkadaşlarımla istediğimiz hediyeyi birbirimize söyleriz alırız. Bunda öyle bir samimiyetimiz yok. O yüzden sizden yardım bekliyorum. Etrafım da da pek parlak fikirler çıkmadı. Makyaj vs de yapmıyor. Cilt bakım ürünü alsam saçma olabilir. Kendi ilgi alanıma giren şeylere bakıyorum da yok yani olmuyor.
Kitap?

Cüzdan, çanta, ayakkabı, çizme, hırka, parfüm, gömlek vs vs.
Yani kadına hediye alırken sıkıntıya giren ilk sizi gördüm.
Tesettürlü olması hiçbir şeye engel değil ki, kocaman belirtmişsiniz.
Çünkü o tarz hakkında çok bilgim yok. Kendisi klasik herşeyi giyen biri değil. Belirttim ki bu konuda daha çok çeşit bilen insanlardan yardım istiyorum. Büyük hediyeler almıyoruz. Kendisinin ayağında da 1000 liralık bi ayakkabı görmedim hiç. Bildiğiniz iyi kaliteli bir giyim mağazası biliyorsanız bana söylerseniz sevinirim.

Çanta alın,ev pandufu,kar küresi,evine süs eşyası,kahve fincanı 😅

Ayrıca makyajla cilt bakımının ne alakası var makyaj yapmayan biri de pek ala cilt bakımı yapıyor olabilir ama ben bu tarz hediyeleri riskli buluyorum
Dediğiniz gibi ben cilt doktoru değilim kendi rutinimi ona uyarlayıpta bunu sana hediye aldım diyemem.

Ben böyle karar veremediğim birine Porlandtan tatlı tabağı takımı almıştım çok mutlu oldu. Her gittiğimde onla servis yapar. Sık sık servis fotosu paylaşır onunla 🥰
Aa çok mantıklı aslında. Bi bakayım çok teşekkürler. Hiç aklıma onlar gelmemişti. Bi diğer arkadaş da kahve fincan takımı demiş. Onlara yöneleyim ben.

Back
X