Gelinlik Modelleri Tesettürlü Gelinlik Arşivimden Seçmeler

minenes

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2010
2.740
80
KK Tesettürlü Gelinlik Arşivi başlığımda yüzlerce model paylaştım, artık 30 sayfaya yaklaştı.

http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/425934-kk-tesetturlu-gelinlik-arsivi.html

Ancak, orada model paylaşırken kendi zevkimi hiç katmadım, bulabildiğim her modeli paylaştım. Çünkü, bu forumda çok farklı zevkleri olan bayanlar var ve herkes kendine göre bir şeyler bulabilsin istedim.

Şu an bir eleme yapma ihtiyacı hissediyorum, çünkü benim zevkime göre modeller arayan bayanların daha kolay örnek bulabilmelerini istiyorum. Bu yüzden o arşive eklediğim modellerden bence daha güzel olanlarını burada özetleyeceğim. Diğer başlığa model eklemeye devam edeceğim tabi ki...

Arada bazı açık gelinlikler var, onlar da altına astar vs. kullanılıp tesettür gelinliğe kolay çevrilebileceği için ekliyorum.

İyi seyirler...

Kendi gelinliğimin esin kaynağı olan Grace Kelly'ye öncelik vererek başlıyorum yine.

Haydi bismillah !

Bence hepsi çok şık modeller. Tesettürlü gelinliğin kabarık olmasından ziyade, böyle zarif olmaları ,daha hoş bir görüntü oluyor bence

genel olarak klasik içlerinde güzel olanlarda var tabi

Bu arşivi orijinal modeller paylaşmak gibi bir iddiayla oluşturmuyorum. Ben kendi gelinliğimi diktirirken de görülmemiş bir şey olması üzerine en ufak bir uğraşım olmadı, aksine gidip Grace Kelly'nin modelini götürdüm, sadece daha güzel duracağını düşündüğüm bir değişiklik yaptırmıştım... Orijinal olmak uğruna amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok. Güzelliğin yolları belli zaten.

Tesettürlü değilim ama topic ilgimi çekti, bir ara tesettürlü gelinler hep normal gelinlik modellerini bolero ile tamamlayıp kullanıyorlardı ve görüntü tüm gelinliğin modelini şıklığını alıp götürüyordu çoğunlukla yanlış seçimlerde yani...
Bunlar gerçekten güzel modeller sade olanı da var şık gösterişli olanı da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…