• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri tesettürlü gelinlik acil yardımınızı bekliyoruuum

senin gibi şişkoya can kurban tatlışim bence hiçte kilolu değilsin tek parça süper olmuş nasip olursa bende böyle bir gelinlik isterimmmm ayrıca boydan resimlerinde belli bile olmuyor samimiyetle söylüyorumm çiççegim:1hug:​

yaa bak minell gaza gelip elma diyetimimi mi bozdurcan bana, tam tersini de bana minel_aşkımm, şişkosun de, hiç yakışmamış kilo de, azcık ver yüzün gözün görünsün , yanaklardan bişey görünmüyo de :jeyyar: ya var ya çok güzel hareketler'de "kazım, kirli konuş benmle, mal de bana kaydirigubbakcemile3

hic_kes gelinligin cok güzel söyle tam bir boydan görseydim daha sevinecektim..
kapalilar icin duvak modeleri cok cirkin duruyo nettekiler kocaman bir kafa cikiyo ortaya bende bu sekil düsünüyordum ama resmini görünce iste bu dedim..fakat alt kisminida görsem cok sevinecektim...
hos benim daha ne dügün var ama olsn arastiriyorz..canm bide kac kiloydunki resimde kilolu diyorsun kendine Allah nazarlardan saklasin

hic_kes gelinligin cok güzel söyle tam bir boydan görseydim daha sevinecektim..
kapalilar icin duvak modeleri cok cirkin duruyo nettekiler kocaman bir kafa cikiyo ortaya bende bu sekil düsünüyordum ama resmini görünce iste bu dedim..fakat alt kisminida görsem cok sevinecektim...
hos benim daha ne dügün var ama olsn arastiriyorz..canm bide kac kiloydunki resimde kilolu diyorsun kendine Allah nazarlardan saklasin

teşekkür ederim reyyan a.s.

albümümü şu linkte paylaşmıştım..burdan daha ayrıntılı bakabilirsin canım

62 kiloydum canım evlendiğimde ,kasım 2008 de evlendim..simdi de aynı sayılırım...elma diyeti yapıyorum..bakalım sonum ne olacak cokacimcoook

Son düzenleme:
Bu gelinlik konusunda bize o kadar haksızlık yapıyolarki....
gelinlik kumaşı kalın bir kumaş o kalın kumaştan kol yaptılarmı çok kaba duruyor.
Tülden boleroda giyemiyoruz haliyle kumaş bolero cepken dayatıyolar.
Kol kaba, etek kabarık,,, kabarık bir kafa hediye paketine çeviriyolar bizi
Halbuki likralı bir güpürden yapılmış bir üst jarse kumaşla astarlanmış ve beğeniye göre işlenmiş olsa en azından kolun omuz kısmındaki potlanmadan kabarıklıktan kurtulmuş olucaz.
Ekimde evleniyorum Maddi durumum el vermediği için diktiremiyorum bi arkadaştan aldığım gelinliğin üstüne bolero yada içine bluz giyicem sadelikten hoşlandığım için o gelinlik bana azıcık işkence olucak
Bu arada jnaz gelinliğinin içindeki bluzmü?

gelinlik.jpg

Nasipse Ekim ayında buna benzer birşey giymek istiyorum :)

hakikaten değişik üstündeki peştemal tarzı eteği üst kısmın güpüründen yapılsa daha hoş olur sanki

hakikaten değişik üstündeki peştemal tarzı eteği üst kısmın güpüründen yapılsa daha hoş olur sanki

evet canım sana katılıyorum etegi de güpür olsaymış
iyi bulmuşsun böyle değişik modelleri ben hiç bulamıyorum

Son düzenleme:
bende gelinlikçiye gidip kataloğa bakmıştım 3 farklı gelinlik modelini birleştirip gelinliğimi istetmiştim bir modelin eteğini , birinin üstünü , diğerinin kolunu beğenmiştim aynı katalogdan olunca siparişi alıp bedenime göre dikip yolladı firma .

bende gelinlikçiye gidip kataloğa bakmıştım 3 farklı gelinlik modelini birleştirip gelinliğimi istetmiştim bir modelin eteğini , birinin üstünü , diğerinin kolunu beğenmiştim aynı katalogdan olunca siparişi alıp bedenime göre dikip yolladı firma .

resmi varsaa görebilir miyiz canım​

Arkadaslar foruma yeni üye oldum. .Dügünüme cok az kaldı ama halen gelinligime karar veremedim.Tesettürlü gelinlik modellerine bakıyorum ama cok klasık seyler var.Tesettürlü arkadaslar gelinliklerinizi begenirken hangi sitelerden yararlandınız.Kendi gelinlik modellerinizi paylasırsanız cok sevinirim. . .

canım keşke son ana bırakmasaydın

Son düzenleme:
Arkadaslar foruma yeni üye oldum. .Dügünüme cok az kaldı ama halen gelinligime karar veremedim.Tesettürlü gelinlik modellerine bakıyorum ama cok klasık seyler var.Tesettürlü arkadaslar gelinliklerinizi begenirken hangi sitelerden yararlandınız.Kendi gelinlik modellerinizi paylasırsanız cok sevinirim. . .

gecmı kaldım bılmıyolrum benımkını begenmıslerde cok ama?

bu gelınlk kımınse cok guzelmiş

Back