• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü bayanlara orjinal SETREMS,TABUU,TEKBİR vs markalı 38-50 beden kıyafetler

Haklisiniz galiba burasi yeri degil bu urunlerin. Ama sezon sonuna bu fiyata alabildikleri yorumuna katilmiyorum. Bu urunleri bu fiyata kesinlikle alamazlar bende sezon sonunu takip ediyorum. Sezon sonunda hem bu bedenler kalmiyor cunku orta bedenler. Hemde bu kadar düşük olmuyor. Esim bana diyor ki cok ucuz fiyat vermissin. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

herry için katılıyorum. onun fiyatları ortada. ama diğerleri için sezon sonu aynı fiyata derken hiç giyilmemiş bir ürünü deneyerek biraz daha fazla fiyat vererek almak cazip geliyor. onu demek istedim. yani en azından ben öyle düşünüyorum :9:
yanlış anlama lütfen. benim de giymediğim kapım var. var 250 tl ye aldıgım seyi burada 30 tl ye vermek cazip gelmiyor. seni anlıyorum o acıdan.

Dusuncelerine saygi duyuyorum tatlim. Artik hayirlisi satilmazsa beni bekler dolapta, zayifladigimda giyerim. Bunlar cok temiz urunler, 2. El demeye bin sahit ister. Alacak olanlar gönül rahatlığıyla alabilirler.

ben de sorun bende mi diyordum.. herkes aynı dertten muzdaripmiş:)
kıyamadığım kıyafetlerimi bedavaya veriyorum kimse almıyor..sanırım en mantıklısı takas burda:)

ben de 42-44 beden abiye arıyorum.. takas da yapabilirim.. bilginize..

ben de sorun bende mi diyordum.. herkes aynı dertten muzdaripmiş:)
kıyamadığım kıyafetlerimi bedavaya veriyorum kimse almıyor..sanırım en mantıklısı takas burda:)

ben de 42-44 beden abiye arıyorum.. takas da yapabilirim.. bilginize..
Canım bende 42-44 beden abiye var. Nişanımda giymiştim,çok zarif duruyor.Resmini birazdan yüklerim inş.

Mor abiye 290a almıştım 100 tl
Elbise 120 ye aldım 40 tl
Fuşya kap Tekbirden 350 liraya aldım 100 lira
Etekler marka 100-150 lira arasında aldım 50 lira
3. etek 30 olur

Tüm alışverişlerinizde kargo benden,makul ölçüde indirim de yaparım.Beğendiğiniz ürünler için özel mesaj atın.

Daha belli değil cinsiyeti teyzesi şuan bir pirinç tanesi kadar ama kocaman bi annesi var olur mu ki elbiseleriniz .Topiğiniz var mı bi bakayım?

Evet arkadaslar ilanim gunceldir. Tum urunlerde yuzde 10 indirim yaptim. Yok mu almak isteyennn???

Ozelden adresini yaz gondereyim canim

Back