• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü bayanlara orjinal SETREMS,TABUU,TEKBİR vs markalı 38-50 beden kıyafetler

lcw elbiseden kıkardeşiminde vardı:)

Merhaba arkadaslar.Hepsi çok şık ve temiz.Çok fazla kıyafetimiz var ve ablam doktor olduğundan kıyafetleri en fazla 3-5 ay giyip gardrobunu yeniliyor.Bende satıp ihtiyaç duyduğum başka şeyler almayı düşünüyorum.Umarım beğenirsiniz..

Armine elbise uzun elbisemi? Fiyat biraz pahalı.indirim zamanı 60tl ye kadar bile düşüyor fiyatları.bu elbiseyi almak istiyorum ama olacak olmayacak belli değil artı kargo parası....takas düşünürsen sayfalarıma bakabilirsin.daha böyle elbise var mı ekleyeceğin yani uzun elbise...?

Armine elbise uzun elbisemi? Fiyat biraz pahalı.indirim zamanı 60tl ye kadar bile düşüyor fiyatları.bu elbiseyi almak istiyorum ama olacak olmayacak belli değil artı kargo parası....takas düşünürsen sayfalarıma bakabilirsin.daha böyle elbise var mı ekleyeceğin yani uzun elbise...?

Baska elbiselerde var ama fiyatlar bu civarda olur, takas dusunurum eve gectigimde bakarim. Birde istediniz urunun bel boy omuz genisligini olcup soyleyebilirim isterseniz.

Zuhre 40 beden beli saten kemerli etegmde 40 42 beden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayatımda hic 40 ve 42 beden olmadım :)) bunlar genelde ablamın kıyafetleri, büyük beden olanlar benim onlarıda hamile kalmadan önce almıştım,önümüzdeki 2 yıl giyemem diye satıyorum.

Arkadaslar alan yok mu?? Haydi kargo ucreti benden. Fiyatta da biraz indirim yaparim, almak isteyenler ozelden mesaj atabilir. Hepsi cok ozel urunler kaçırmayın derimm

Arkadaslar alan yok mu?? Haydi kargo ucreti benden. Fiyatta da biraz indirim yaparim, almak isteyenler ozelden mesaj atabilir. Hepsi cok ozel urunler kaçırmayın derimm

ben herry istiom ama takas yapmıon:14::14: benm zühremi beğenmion:14: eteklerimideeee:14::14: üüühüüüüüü

Canim inan bana uygun olsa alirim cok guzel kaplarin var insanlar niye almiyor anlamiyorum herry i sana vermek isterim son verebilecegin fiyat nedir?

Canim bikac elbise daha var ama onlar suan satilik degil birini herry den birini de butikten almisti. Biri yazlik digeri kislik. Pek satis yapamadim o yuzden vazgecicem sanirim.

Canim bikac elbise daha var ama onlar suan satilik degil birini herry den birini de butikten almisti. Biri yazlik digeri kislik. Pek satis yapamadim o yuzden vazgecicem sanirim.

ürünler çok güzel ve şık... ama buradaki alıcılar çok ucuz ürünler arıyor (haklı olarak adı bit pazarı:9:)çünkü sezon sonu sıfır ürünleri zaten bu fiyatlara bulabiliyor.
ama insan kıyamıyor çok ucuza vermeye. dünya paralar dökülüyor çünkü..
ben de satamadım pek bişey...o yüzden ben de vazgeçtim :9::9:

inş satılır en kısa zamanda.:34:

Haklisiniz galiba burasi yeri degil bu urunlerin. Ama sezon sonuna bu fiyata alabildikleri yorumuna katilmiyorum. Bu urunleri bu fiyata kesinlikle alamazlar bende sezon sonunu takip ediyorum. Sezon sonunda hem bu bedenler kalmiyor cunku orta bedenler. Hemde bu kadar düşük olmuyor. Esim bana diyor ki cok ucuz fiyat vermissin. :)

Haklisiniz galiba burasi yeri degil bu urunlerin. Ama sezon sonuna bu fiyata alabildikleri yorumuna katilmiyorum. Bu urunleri bu fiyata kesinlikle alamazlar bende sezon sonunu takip ediyorum. Sezon sonunda hem bu bedenler kalmiyor cunku orta bedenler. Hemde bu kadar düşük olmuyor. Esim bana diyor ki cok ucuz fiyat vermissin. :)

Canmarmine elbisenin omuz bel boy ölçüsünü verir misin bir de düğmeleri açılıyor mu yoksa süs mü

Canim yarin aksam eve gececem o zaman olcer soylerim ins.

Back