Merhaba arkadaslar.Hepsi çok şık ve temiz.Çok fazla kıyafetimiz var ve ablam doktor olduğundan kıyafetleri en fazla 3-5 ay giyip gardrobunu yeniliyor.Bende satıp ihtiyaç duyduğum başka şeyler almayı düşünüyorum.Umarım beğenirsiniz..
Fotoğraf yekleyemedim hata veriyor,tekrar deneyeceğim
cnm hızlı resim.comdan indr sitede sorun var sanrm yüklemiyor.Fotoğraf yekleyemedim hata veriyor,tekrar deneyeceğim
pufff çok pahalı cnm ya nese diğer ürünlere bakarm artkk hayrlı bol satşlar sanaa:)) takas düşünürsen topiğime beklermm:)) hayrlı olsun tekrardann
canm vallahi etiketli armineye 40 tl yazdm 2 haftadr duruyordu bugün ayrtıldı. 7 iklim yepyeni pardesümü 40tan verdm. zühre kap şuan 40 tl şatsta. bnde bnmki gbi düşündm fiyatları. ama ne yazarsan o tabyy kmsenn eleştri hakkı yok. illaki alıcısı çıkar. sadece ben çokmu uyguna verdim die düşünceye kapıldım okadar:)) sanrm fiyatları yükselticem bndeHımm.. Dediğim gibi çok yeniler sadece artık ikinci el olacağı için en az yüzde yetmiş-elli arası indirimli fiyat koydum.Sen ne kadar düşünüyorsun?
ürünlern harika bnce cnm kalitesi ortada markalar. tabyki takipteym:)) bütçeme uygun bişiler bulurm inşallah. yeterki tesettür giyim de artsn 2. elde çnkü ben kap ve pardesülerimi sezonda 250den aşağı almadm. çok pahalı kanıma dokunuo valla tonla para döküos. bol satışlar bereketli kazançlar cnmm:))Hayırlısı,takipte ol diğer ürünler için.En pahalısı Herry onun dışında çok uygun bence.Markasız demode kıyafetlere bile 30-40 diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?