Tesettürlü bayanlara orjinal SETREMS,TABUU,TEKBİR vs markalı 38-50 beden kıyafetler

nazalta

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
49
0
6
Hatay
Merhaba arkadaslar.Hepsi çok şık ve temiz.Çok fazla kıyafetimiz var ve ablam doktor olduğundan kıyafetleri en fazla 3-5 ay giyip gardrobunu yeniliyor.Bende satıp ihtiyaç duyduğum başka şeyler almayı düşünüyorum.Umarım beğenirsiniz..

bekliyoruz

Hayirli olsun canm hoşgeldin:) evet resimleri heyecanla bekliyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu topik çok popüler olacak hissediyorum

Son düzenleme:
Tabuu kot etek 30 lira
Setrems mor etek 30 lira
Armine elbise 50 lira
Beyaz ceket 40 lira
Herry kap 100 lira

Hepsi çok az kullanıldı belki sezonu geçmeyen bile vardır.Benim bedenime uymuyor,alana hayırlı olsun

Daha pekçok etek gömlek ceket kap abiye elbise var zamanla eklerim inş..

pufff çok pahalı cnm ya nese diğer ürünlere bakarm artkk hayrlı bol satşlar sanaa:)) takas düşünürsen topiğime beklermm:)) hayrlı olsun tekrardann

pufff çok pahalı cnm ya nese diğer ürünlere bakarm artkk hayrlı bol satşlar sanaa:)) takas düşünürsen topiğime beklermm:)) hayrlı olsun tekrardann

Hımm.. Dediğim gibi çok yeniler sadece artık ikinci el olacağı için en az yüzde yetmiş-elli arası indirimli fiyat koydum.Sen ne kadar düşünüyorsun?

Hımm.. Dediğim gibi çok yeniler sadece artık ikinci el olacağı için en az yüzde yetmiş-elli arası indirimli fiyat koydum.Sen ne kadar düşünüyorsun?
canm vallahi etiketli armineye 40 tl yazdm 2 haftadr duruyordu bugün ayrtıldı. 7 iklim yepyeni pardesümü 40tan verdm. zühre kap şuan 40 tl şatsta. bnde bnmki gbi düşündm fiyatları. ama ne yazarsan o tabyy kmsenn eleştri hakkı yok. illaki alıcısı çıkar. sadece ben çokmu uyguna verdim die düşünceye kapıldım okadar:)) sanrm fiyatları yükselticem bnde

Hayırlısı,takipte ol diğer ürünler için.En pahalısı Herry onun dışında çok uygun bence.Markasız demode kıyafetlere bile 30-40 diyorlar.

armine çok şıkmış kolları kısa olsa alırdım

Hayırlısı,takipte ol diğer ürünler için.En pahalısı Herry onun dışında çok uygun bence.Markasız demode kıyafetlere bile 30-40 diyorlar.
ürünlern harika bnce cnm kalitesi ortada markalar. tabyki takipteym:)) bütçeme uygun bişiler bulurm inşallah. yeterki tesettür giyim de artsn 2. elde çnkü ben kap ve pardesülerimi sezonda 250den aşağı almadm. çok pahalı kanıma dokunuo valla tonla para döküos. bol satışlar bereketli kazançlar cnmm:))

Tekbir kısa elbise (beyaz pantolonla çok şık duruyor) 46-48 bedene iyi olur 40 lira
Pantolon 44 beden 20 lira(çok rahat ve şık)
Sarı etek 44 beden 10 lira
Sarı kap 42-44 beden 40 lira
Lcw elbise 20 lira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…