- Konu Sahibi sedosbilal
- #1.401
teşekkürler kızlar bence sizde deneyin, hatta ben çok daha basit bi tarif daha buldum özel günlerde güzel oluyor...
kalıbım falan yok canım yaa, elimle yaptım öle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 213403 Eki Görüntüle 213404 Eki Görüntüle 213405 Eki Görüntüle 213406
işte bunlarda benden bi kaç tane :78:
teşekkürler kızlar bence sizde deneyin, hatta ben çok daha basit bi tarif daha buldum özel günlerde güzel oluyor...
aman d aaman maaşallahh çok şık ve güzel görünüyrosun canım
Güzel oluyor mu canım tadı
Becerikli bi hatun oldugun belli cnm ama rahata alıştıktan sonra inan çalışma hayatı zor gelebilir
Ooo kadar para harcamaya gerek yok be güzelim halk egitimin kurslarına gide bilirsin
yok ballaha kısın calısıyordum suan bıle ıs arıyorum .d halk egıtımde kuaforluk kalfalık kursu verıorlar onlarda ısıme yaramaz verdıklerı para
Canım halk eğitimi bilemeyeceğim ama İSMEk' in çok güzel branşları var.. Benim aklımda Fotoğrafçılık bölümü var, kendim zaten fotoğraf çekiyorum ama kendimi geliştirmek adına çok istiyorum gitmeyi..
bılıyorum canım onu arkadas gıdıyordu ama bende cocuk var zor onlar sıileye falan goturyorlar sehır dısına :d bende bayılıorum resım cekmeye e tabı en cokda cektırmeye