- 13 Aralık 2009
- 465
- 0
- Konu Sahibi sedosbilal
- #1.361
Çok fena alışveriş yapasım var ya
Hadi gelin beraber çıkalım
haydin gidiik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok fena alışveriş yapasım var ya
Hadi gelin beraber çıkalım
$aka bir yana guzelim, bende temizlik hastasiyim yahu, evde bir toz goreyim sinir olurum :96:
ben yurt di$inda ikamet ediyorum guzelim, istanbul' da felan degilim, için rahat olsun çat kapilari hiç sevmem, ba$kalarina' da emri vakiler asla yampam
Ne güzel canım yükseklisans mı ypacaksın ne mezunusun
ilahiyat canım, bu sene bitti şimdide yüksek yapıcam innnnşşşAllaahhh...
aynen canım bıde benım mobılyalar sıyah ben sılıorum arkamı donuorum toz ıcındeler ask olsun ıstnbulda olsan gel vallaha ben severım mısafırı hıc bos durmasın evım benım gelsın kalsın yatalım yıyelım ıcelım
İlahiyat okumadığım için çok pişmanım keşke ilahiyat okusaydımİnşallah kazanırsın
Kızlar biz birbirimiz tanımıyoruz ya tanıtsak
Benim adım Sema Bursalıyım 1 sene olacak evleneli bebeğim yok çalışmıyorum
ilahiyat canım, bu sene bitti şimdide yüksek yapıcam innnnşşşAllaahhh...
ayy sorma guzelim ya.. benim koltuk ve yemek masam da siyah, iyiki geri kalan mobilyalari beyaz seçmi$im, yoksa i$in içinden kesinlikle çikamazdim, kiz çildirirdim ben :84:
geçen sene yolumuz ist. 'a du$mu$tu, tani$îk olsaydik gelirdim kiz o vakit
severim kiz bende misafiri fakat oyle aniden gelmeleri sevmem, evim her daim topludur $ukur dondurucumda da hamur i$leri her daim bulunur fakat sevmiyorum i$te çat kapilari.
benım adım güneş gül istanbuldan katılıyorum 23 yasındayım 5 senelık evlıyım kocısıne asık kızcesıne duskun bır anne ve esım kızım 4 yasında allah kısmet ederse bu sene guzelık uzmanlıgı kursuna baslamak ıstıyorum sertıfıkamı alıp hatunları guzelestırmek ıcın
gecen ben bı konu acmısdım gelırsın ben sevrım cat kapı ama yanında esın olur yada bı alo dersın gecen bı arkadas kızını almıs gelmıs bana korktum aa ne oldu nıye geldınız deıdm kustu hatun bana nıye geldın dedım dıye saat 11 olmus tabı derım dedım ne oldu dıye esınlemı kavga etın evdemı bısye oldu sandım dedım ben haksız cıkdım yıen haklı olan o oldu artık gelmıyor cokda tındım ya
guzelim alo dense çat kapi olmaz zaten
gece 11 ise insan tela$lanir tabi
çat kapi yapanlar nadirdir zaten çevremizde, fakat gelinse de guler yuz ile kar$ilarim ikramimda bulunurum ho$ sohbetler olur.. kasmam kendimi.
ne guluorsun kız al sana sarkı YouTube - ‪Seviyorum Sevmiyorum (Nil Karaibrahimgil)‬‏
tovbe tovbe
dur bakim $unu bi dinleyim demi$tim, dakikasinda kapattim !
ne gunaha sokuyon kiz sen beni
adi ne bunun bakim.. seviyorum sevmiyorum ??!! anlamadim hangisi hahahah
İlahiyat okumadığım için çok pişmanım keşke ilahiyat okusaydımİnşallah kazanırsın
Kızlar biz birbirimiz tanımıyoruz ya tanıtsak
Benim adım Sema Bursalıyım 1 sene olacak evleneli bebeğim yok çalışmıyorum
nasıl anlamadım sarkı o bebem