- Konu Sahibi sedosbilal
- #8.201
Iyi geceler kizlar topiği yeni gördüm bende yazarim size artık :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım ben de yeni gördüm, katılırım seve seve.Iyi geceler kizlar topiği yeni gördüm bende yazarim size artık :)
Ben pek beğenemedim onu :)Kızlar Suna Yurtalan ı biliyor musunuz? Çok güzel tasarımları var
Ben denedim olmadı, Yüzüme büyük oldu, hediyeydi kendim almadım, bedenleri varsa deneyerek alabilirsin ama Ben sevmedim.kizlar citcitli salli deniyen oldu mu? hic denemedim, cok rahat olduklarini söyliyorlar, gerci ben esarb kullaniyorum sadece, esarblarda da varmi öyle?
Ben bilmiyorum ama genelde kayra tuğba setrems gibi markaları beğeniyorumKızlar Suna Yurtalan ı biliyor musunuz? Çok güzel tasarımları var
tskler canim, yok gecen komusumuyun kizi dedi, abla dene gercekten cok basit vakit kayibi olmuyor evden cikarken ugrasmiyorsun, dedim gibi sadece sallda varsa saten kullanmiyorum, esarbda varsa belki denerim. tercihiniz sizin manto mu ferace mi, ben ikisinide kullaniyorumBen denedim olmadı, Yüzüme büyük oldu, hediyeydi kendim almadım, bedenleri varsa deneyerek alabilirsin ama Ben sevmedim.
Bilmeyen yoktur herlde ama cok pahalı yaKızlar Suna Yurtalan ı biliyor musunuz? Çok güzel tasarımları var
Yaa neden?Ben pek beğenemedim onu :)
Pratik evet ama benim yüzüme ebat olarak uymadı. Eşarpta da olabilir ben şal kullandığım içim bilmiyorum. Ferace tercih ediyorum. Salaş spor şeyleri seviyorum, Bol şeylerde daha rahat ediyorum. Aslında bu ara kimonolarda hoşuma gidiyor ama uzun fazla dikkat çekmeyen hoş birşey göremedim, yaz için ince şeylere ihtiyaç duyuyoruztskler canim, yok gecen komusumuyun kizi dedi, abla dene gercekten cok basit vakit kayibi olmuyor evden cikarken ugrasmiyorsun, dedim gibi sadece sallda varsa saten kullanmiyorum, esarbda varsa belki denerim. tercihiniz sizin manto mu ferace mi, ben ikisinide kullaniyorum
Bende cesaret edemiyorum internetten almayaBenim merrak ettim kiyafetlerini nerden aliyorsunuz genelikle?? hic internetden getirtmeyi cesaret edemedim, yapan varmi?
bende acikcasi alismisim hep siyah giyorum ve hep etek, renklide kesin rahat edemiyorum, sicaklarda gercekten zor oluyor, renkli esarb takdim birsefer, sanki herkes bana bakiyormus gibi geldiPratik evet ama benim yüzüme ebat olarak uymadı. Ben ferace tercih ediyorum. Salaş spor şeyleri seviyorum, Bol şeylerde daha rahat ediyorum. Aslında bu ara kimonolarda hoşuma gidiyor ama uzun fazla dikkat çekmeyen hoş birşey göremedim, yaz için ince şeylere ihtiyaç duyuyoruz
canim bende hic pantol kullanmiyorum sadece etek, evde sadece pantol etek ve esortman giyerim, pantolub etekler gercekten cok rahat oluyorBende cesaret edemiyorum internetten almaya
Genelde setrems giyiniyorum
Ama normal magazalardada cok guzel kıyafetler bulabiliyorum
Zaten çoğunluk elbise giyiyorum
Pantolon giymiyorum
Bu aralar düz siyah etek üzerine tuniklere merak saldım
Tuniklerde hep.gözüm kalmıştır smdi öyle giyinmeye başladım cok hosumada gidiyo :)
Başkasında o kadar hoşuma gidiyor ki renkli desenli ama kendime yakıştıramıyorum. Dümdüz ve mat olmak zorunda sanki. Geçen alışveriş yapayım diyorum, eşim nasılsa gri alacaksın diyor , dolap gri dolubende acikcasi alismisim hep siyah giyorum ve hep etek, renklide kesin rahat edemiyorum, sicaklarda gercekten zor oluyor, renkli esarb takdim birsefer, sanki herkes bana bakiyormus gibi geldi
Ben de pantolon giymeyenlerdenimcanim bende hic pantol kullanmiyorum sadece etek, evde sadece pantol etek ve esortman giyerim, pantolub etekler gercekten cok rahat oluyor
canim benim kizim kiyamet koparir renkli giysem, cok tutucu :-DBaşkasında o kadar hoşuma gidiyor ki renkli desenli ama kendime yakıştıramıyorum. Dümdüz ve mat olmak zorunda sanki. Geçen alışveriş yapayım diyorum, eşim nasılsa gri alacaksın diyor , dolap gri dolu
canim bende hic pantol kullanmiyorum sadece etek, evde sadece pantol etek ve esortman giyerim, pantolub etekler gercekten cok rahat oluyor
Haha mrs. ZuckerbergBaşkasında o kadar hoşuma gidiyor ki renkli desenli ama kendime yakıştıramıyorum. Dümdüz ve mat olmak zorunda sanki. Geçen alışveriş yapayım diyorum, eşim nasılsa gri alacaksın diyor , dolap gri dolu
canim pantol etek sadece evde veya kadinlar arasinda bize misafir geldimi )Eki Görüntüle 2157151 misal böyle
Şık tuniklerde cok güzel oluyo :)
Pantolon etekte kullanmıyorum
Zaten dışarıya çıkarken siyah ferace siyah esarpliyim herzaman
Profil resmini görünce bizim Belhanda diye bir futbolcumuz var eşine denk geldin mi bilmiyorum, kadın çok güzeldi maşallah, tarzı da farklıydı ve griydiHaha mrs. Zuckerberg