Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

arkadan foton varmı canım topuzunu merak ettim bide şal yapamıyorum daha doğru uçlarını salladığımda durmuyo düşüyo bagladığımdada pek hoş durmuyo nasıl yapıyosunuz

arkadan foton varmı canım topuzunu merak ettim bide şal yapamıyorum daha doğru uçlarını salladığımda durmuyo düşüyo bagladığımdada pek hoş durmuyo nasıl yapıyosunuz

Canım ben de şal yapamıyorum :/ ama topuzum büyük oluyor o tokayla.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende bir iki yazma yapıorum öyle toparlanıyor ondanda sıkıldım şal konusunda biraz fikir almak istemiştim

bende bir iki yazma yapıorum öyle toparlanıyor ondanda sıkıldım şal konusunda biraz fikir almak istemiştim

Ilk kapandığımda bende yazma yapıyordum ama en iyisi topuz tokası

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben bordo ya da vişne rengi bir tunik tercih ederdim, şalımı da pantolon rengine yakin bir şal seçerdim canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım,
bordo,mor,koyu fuşya,ekru,bej güzel olur.
bej tunik alırsan daha çok şalla kombinleme imkanın olur.mor,bordo,fuşya,lacivert....

fuşya rengi bi tunikle kombinledim kızlar saolun :)

Kızlar Aker, armine ya da armanda şalları nereden uygun alabiliriz.
Eminönünde falan bildiğiniz mağazalar var mı?

ben 3 senedir kap giyiyorum etekle pantolonla çok güzel duruyor
kısa değil kaplarım benim nasıl desem diz kapağımdan 10 15 cm aşagıda mesala
kayradan almıştım ben hala da kullanıyorum resmini bulabilirsem atayım canımEki Görüntüle 1094092 bu benim kendi kapım Eki Görüntüle 1094093 boyu bu şekilde oluyor üzerime çok da kullanışlı yani ben çok seviyorum bi kaç tane aynı boyda var kapım
ceket de giyiyorum ama bebekle kap çok rahat oluyor tavsiye ederim[/QUOTE]

çok güzelmiş kapın.2.resimdeki de çok hoşmuş.nerden buldun bi bakayım ona kolları olmayan

çok güzelmiş kapın.2.resimdeki de çok hoşmuş.nerden buldun bi bakayım ona kolları olmayan[/QUOTE]

canım o kolsuz olanı modanisadan bulmuştum sanırım ama almadım ben onu tam da hatırlaymadım
sen nasılsın nasıl gidio annelik bebeğin kaç aylık oldu

Arkadaslr ben de insallah tesetrure girmek istiyorum bol bol fikirlere ihtoyacim.var surekli sal esarp deniyorum ogrendim sayilir
Ama su kap nedir anlayamadim.bi turlu :)
Pardesu mu ne anlamadim kapsonlu pardesu mu ?

Arkadaslr ben de insallah tesetrure girmek istiyorum bol bol fikirlere ihtoyacim.var surekli sal esarp deniyorum ogrendim sayilir
Ama su kap nedir anlayamadim.bi turlu :)
Pardesu mu ne anlamadim kapsonlu pardesu mu ?

umarım fikrin daim olur ve bir an önce faaliyete geçirirsin ınsallah canım..bende taze kapananlardanım bi yıl olmadı daha Rabbım cumlemızınkını daim eder ınsAllah.
canım pardesü kap dan ayaklara kadar olan bişeydir ferace de öyle mesela
kap da eğer boydan dize kadar olursa buna kap deniyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…