Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Merhabalar. adres vermek dogrumu bılmıyorum ama tesetturmarka.con tr ye bakmanzı şiddetle onerırırm. ben normal magazasından yakın dıye denıyerek armagan parduse aldım. Ve yıne bissuru marka var ıcınde .
Bilginize :KK19:

kızlar bu ikisini almayı düşünüyorum.sizce nasıllar? eteği pek anlamdım açıkcası ama :KK52:

üsütne bunu kombinleyeyim diyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
benim aldigim etekte bu tavsiye ederim[/QUOTE]

bu eteği ben de beğendim alayım dedim ama büyük beden kalmıştı zaten çoğu tükenmiş :KK50:

Son düzenleyen: Moderatör:
:KK54:ceket ve esarbimda bu hafta aldiklarimdan umarim begenirsiniz

Eklentiler

• $2013-02-04 15.42.07.jpg
    $2013-02-04 15.42.07.jpg
    91 KB · Görüntüleme: 39
  • $b_72206096-14012013191102.jpg
    $b_72206096-14012013191102.jpg
    30,9 KB · Görüntüleme: 35
Bu kabanı aldım 2 gun once Sefamerveden. Gerçekten harikaa. Kıyafet alırken çok endişelenirdim normalde ama bu hem çok kaliteli hem cuk dıye oturdu ustumee cok mutluyuuum :KK36:

SefaMerveyi önerirm herkese şal ve eşarpları da kaliteli çıkıyor.

Eklentiler

• $sefamerve_sukran_kaban_35296_03_1-391x600.jpg
    $sefamerve_sukran_kaban_35296_03_1-391x600.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 40
Bu kabanı aldım 2 gun once Sefamerveden. Gerçekten harikaa. Kıyafet alırken çok endişelenirdim normalde ama bu hem çok kaliteli hem cuk dıye oturdu ustumee cok mutluyuuum :KK36:

sefamerve yi bende çok seviyorum kalıtelı ve uygun bende bu elbiseyi aldım çok sık duruyor çok memnun kaldım birde siyahının önü fiyonklusunu aldım 44beden olmama ragmen üzerime özel dikilmiş gibi oturuyor zayıf gösteriyor :)

Eklentiler

• $images.jpg
    $images.jpg
    10,5 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:

ay ben de hala bi kaban bulamadım kendime.bunun boyu nasıl acaba???ben diz altında olsun istiyorum da.başka modellerde var beğendiğim ama onların kaşesi çok ince görünüyo.kışlık değilmiş gibi.bu daha kalın galiba

selam arkadaşlar,sizden bir ricam olacak. lütfen link vermeyiniz.. çünkü bu yasak.
ben silmeye çalışıyorum ama o kadar çok ki ,sil sil bitiremedim..
hiç olmazsa bundan sonra link vermeyin .beğendiğiniz bir kıyafeti resimle paylaşırsanız sevinirim....
şimdiden teşekkürler..

aa yasak olduğunu bilmiyordum ben..(link vermek daha kolay olduğu için veriyordum ben )affedersiniz bir dahakine paylaşmam:KK16:

aa yasak olduğunu bilmiyordum ben..(link vermek daha kolay olduğu için veriyordum ben )affedersiniz bir dahakine paylaşmam:KK16:
çok teşekkür ederim. evet yasak. ben silmeye çalıştım ama çok fazla sayfa var. sileyim tek tek derken, bir ara delireceğim sandım:)
hiç olmazsa bundan sonra verilmezse iyi olur diye düşündüğüm için yazayım dedim. resmi kopyalayıp buraya eklerseniz daha iyi olur..
tekrar teşekkürler ve iyi forumlar..

Son düzenleme:
arkadaşlar saten tek renk eşarp yada şal netten alan varmı?
ben eşarplarımı terzide katlattırıyorum böylece bağlarken direk başıma atıp iğneliyorum pratik oluyor ipek olunca önü düzgün durmuyor potluk vs yapıyor ondan kalın saten tercih ediyorum
umarım tercih ettiğim kumaş türünü anlatabilmişimdir aranızda kullanan varsa paylaşırsanız memnun olurum

X