Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

$phpThumb_generated_thumbnai.jpg

mesela bunun markası armine.
armine online sitede görürsün,indirimdeymiş 40 liraya düşmüş,ipek :KK34:

canım çok güzellermiş ama bunlar katlamadan olunca bana yakışmıyor...yaşlı teyze gibi hissediyorum :) katlayarak yapmak istiyorum...
sanki imkansız gibi yaa off hem katlanacak hem üögen olmayacak ....mümkün değilmi bu yaa :)

cıks mümkün değil; )
zira zaten üçgen gibi dursun diye katlanıyor şallar: ))
düşün bi;
çoook eskiden şal böyle moda değilken şal takanlar içe kıvırıyormuydu?
hayır :KK1:
o yüzden yuvarlaktı önleri : )
bence yakışıyordurda sen garipsediğin için konduramıyorsun :KK9:

kılzar merhaba.... sevgililer günü yaklaşıyo eşime saat alayım dedim ama kararsız kaldım link vereğim bana yardımcı olur musunz bir zahmet sizce hangisi daha hoş olur? kordonlu olanlardan olacak

Son düzenleyen: Moderatör:
S.a. hanimlar nasilsiniz? Ben sali aksami dondum. Ama pazartesiden beri hasta yatiyorum : (

Kizlar yurt disinda ki hesabimdan harcluk getirdim kendime artik alis veris zamani : )

Sefamerve ve alvina dan biseyler almayi dusunuyorum.

Kac gune siparisim gelir acaba?

Yeni kapaniyorum ya sanirim en basta tuniklerle baslayacagim yavas yavas dogru ve emin adimlarla pardesuye kadar giderim insaAllah.

Oneri yada tavsiyeleriniz var mi?

: )

$fotoğraf1648.jpg
buda kına kıyafetim yorumlarnzı bekliyorum:)

Eklentiler

• $fotoğraf1587.jpg
    $fotoğraf1587.jpg
    21,1 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
baya şık görünüyo.çok uyumlu olmuş.
ama şal ne renk?onu tam anlayamdım.siyah mı mavi mi pek belli olmuyor

mavi olan daha ağır duruyo.sen benim lafıma göre fikrini değiştirme bence.ben normalde hep hafif uçuş uçuş rahat şeyleri beğenirim.hatta utanmasam düğüne bi kot bi tunikle giderim o derece rahatıma düşkünümdür.

mavi olan daha ağır duruyo.sen benim lafıma göre fikrini değiştirme bence.ben normalde hep hafif uçuş uçuş rahat şeyleri beğenirim.hatta utanmasam düğüne bi kot bi tunikle giderim o derece rahatıma düşkünümdür.

:KK9:ay en iyisi valla bnde bu zamana kadar pek özenmezdm ama bu sefer bi hevesle aldım bu elbiseleri.şimdi kınada hoplıcaz zıplcz bende onu düşünerek karar verdim yvr ağznı giymeye:).

Herkese merhaba hayirli cumalar. Dun esimle disari ciktik. Hastayim ama iyi gelir dedik temiz hava. Ykm'de indirimden bi tunik bi uzun hirka aldi esim bana sag olsun. Hirka kahvemsi tunik gri lila bayagi kalin cizgili.

Yavru ağzı elbiseni kınaya giy, maviyi ise düğüne...
kesinlikle böyle yapmalısın :KK14:

X