- 22 Aralık 2010
- 8.942
- 402
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #6.501
Etegin modeline ve rengine bayildiim.
Güle güle giy canim!!
kızlar bu aralar bir sorunum var.başörtüm alnı güzel durmuyor.şekili bozuluyor.varmı çözüm öneriniz?:44:
Resimdeki şalın renginden yani açık renk ayakkabı daha güzel gider..siyah boğar sanki..Eki Görüntüle 522754 Eki Görüntüle 522754
merhaba arkadaşlar resimde gördüğünüz vizon rengi elbiseye ne renk ayakkabı ve esarp yakışır
siyah ayakkabı gidermi?yoksa açık vizon şal ve acık vizon ayakkabımı olur
ben aslında siyah kullanmak istiyorum ama uyumsuzluk olmurmu bilemiyorum yardımcı olabilirsmisiniz
Aman neler varmışİpek eşarpların önü yaptıktan sonra bozulmuyor. Film koyanlar var ama ben beğenmiyorum o görüntüyü. tabiri caizse paraşüt gibi açılıyor. tanıdığım bi kaç kişide selpak koyuyorlardı. Bide sünger koyabilirsin ama direk aldığın gibi koyma bence. çünkü eşarbı takınca cok belli oluyor sünger olduğu bide eşarbın önü kocaman oluyor. hem eşarpçılarda satılan süngerlerin boyları çok uzun. Sünger alırsan eğer uçlarından kes biraz kısalt. sonra cenene kadar gelio. bide sünger köşeli oluo. o köşelerini yuvarlat. dış kısımlarınıda incelt biraz. Böyle yapınca gayet doğal ve hoş duruyor. hemde kolay kolay bozulmuyor
yeni cicilerimmmmmmmm
Aman neler varmış24 senedir kapalıyım hala başörtümü düzgün yapamam..yapsamda dışarı çıkar çıkmaz bozulur ama ben öyle içine bişeler de koymayı saçma buluyorum..ne o öyle kalıp gibi duruyo..
Arkadaş fikir sahibi olsun diye paylaştım. Sonuçta yememiş içmemiş birsürü çözüm bulmuş kadın milleti. Ki arkadaş eşarbının bozuk olduğundan yakınıyorsa kalıp gibi durmasınıda göze alır diye düşünüyorum
Tamam eğer ben kendimi tanıyosam eşarbı düzgün görünen herkesi incelerim şimdi Yanlış anlaşılmasak bari
yeni cicilerimmmmmmmm
Eki Görüntüle 522754 Eki Görüntüle 522754
merhaba arkadaşlar resimde gördüğünüz vizon rengi elbiseye ne renk ayakkabı ve esarp yakışır
siyah ayakkabı gidermi?yoksa açık vizon şal ve acık vizon ayakkabımı olur
ben aslında siyah kullanmak istiyorum ama uyumsuzluk olmurmu bilemiyorum yardımcı olabilirsmisiniz
Valla ben Hollandadayim, Maalesef Türkiyedeki indirimlerden fazla yararlanamiyorm..
Eki Görüntüle 523616
Dayanamadim aldim
Herkesin bütçesi farklı benim için en fazla 100 tl..oda özel bir gün için veririm o parayı..Ama bizim bir arkadaş vardı..Armine nin eşearplarını çok beğeniyomuş ama 'düşünsene takçaksın eşarbı arkada Armine yazıcak'diyordu..küçümsüyordu yani..dediğim gibi herkes bütçesine uygun alır..komşumun kızı kapandı bende hediye olarak bi eşarp alıyım dedim..yeni kızlar artık hep şal takıyolar ya şal ardım durdum..nezamandırda eşarp almadığım için ortalıktan haberim yok..meğer şallar 10 lira 15 lira Almayanı dövüyolar yanisizce bir eşarba en fazla ne kadar para verilir
uzun zamandır resim eklememiştim
bakın bakalım bi tombalak halime:)