Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Merhabalar.bana pendik de markalı olmayan ama şık duzgun urunler satan dukkan isilerı verebılırmısınız acaba. Yada ozel msj yolu ıle de yazarsanuz sevınırım.

markalı olanların bı cogunu kendıme yakıstıramıyorum yakısanlarda cok pahalı kaldım arada.yenı kapandım sayılır şimdilık ferace ve yarım trenckotlarla ıdare etmeye calısıyorum ev hanımıyım ama yınede kendıme bısey begenemıyorum.cok zevksızlesdım bu ara....

teşekkürler

kızlar sizce kapalı olmanın en sevilen yanı nee

mesela ben dışarıya çıktığımda karşımdaki kimsenin bana baktığında hiçbir vucud hattımı görmemelerini o rahatsız edici bakışları çekmeyeceğimi bilerek çıkıyorum bu yönünü çok seviyorum tesettürün ya siz:125::125::125:

Zaten fuardaki bilinmeyen diğer markalar da ucuz değil ki, marka takıntım yoktur benim de ama bu fuar bana hitap etmedi açıkçası

hoş geldin ammavelakinn

hoşbulduk mervecim

Pendik'i hiç bilmiyorum ama ümraniye'de bir çok butik ve kumaşçı var canım. Ben de kapanmadan önce bi çok yeri tavaf ettim de

Hoşgeldin canım
Seni burda görmek çok mutlu etti beni
Sağol canım benim. Hoşbuldumm

kadınlarda marka takıntısı kötü birşey ya benim birtek ayakkabıda var o takıntı çok çabuk sıkıldığımız için en iyi markada olsa kullanma süremiz hep aynı oluyor malesef

19 mayıs caddesinde Batik var canım o caddede birkac tane daha kapalı giyim üzerine calısan dükkan var onlara bak derim..
birde arka tarafta eski alt gecıdın ordaki peynırcılerın sokagındada tesettur giyim butigi cok oralardanda faydalanabilirsin

Kizlar Dogumdan sonra biraz kilo aldim, siyah uzun bi elbise diktirmek istiyorum, acaba hangi kumas üzerimde daha iyi durur? Fikirlerinizi bekliyorum:)

feracelerin dikildiği kumaş güzel olur.kumaşın adını bilmiyorum ama.
düğün davet vb yerler için diktirceksen üstüne tül de ekletebilirsin

kızlar bu aralar bir sorunum var.başörtüm alnı güzel durmuyor.şekili bozuluyor.varmı çözüm öneriniz?:44:

Merhaba kizlar : )
Ben bu hafta Kuran kursuna basladim cok heyecanliyim ve hevesliyim.
InsaAllah cok güzel gecer ve hem kurani ögrenirim hem hayirli arkadasliklar kurarim.
Ve tabii ki insaAllah bu vesileyle bende kapanirim : )

Merhaba kizlar : )
Ben bu hafta Kuran kursuna basladim cok heyecanliyim ve hevesliyim.
InsaAllah cok güzel gecer ve hem kurani ögrenirim hem hayirli arkadasliklar kurarim.
Ve tabii ki insaAllah bu vesileyle bende kapanirim : )

hayırlı olsun bende geçen yıl katıldım çok zevkli kuran öğrenmek bu yılda ilerletme sınıfına gideceğim bende kapalı değilim çok tereddütlüydüm dışlanırım filan diye ama hiç sandığım gibi değilmiş ve çok güzel arkadaşlıklar kurduk hatta geçen seneki sınıfımızla bu sene tekrar toplanıyoruz.sizede başarılar

Arkadaşlar bı gıyım fırmasında yenı gordugum ve yenı eklenen dıyo guzel kap ve parduseler var. fıyatlarıda bana ıyı gıbı geldı.

reklam olur mu bılmıyorum ama adı modanisa bakmanızı onerırım.

ıyı gunler

yeni cicilerimmmmmmmm

Eklentiler

• $100_3955.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 56
  • $100_3956.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…