- 2 Şubat 2007
- 471
- 18
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #6.481
Ben de katılıyorum galiba artık bu gruba
fuarlar güzel ama ben genelde marka tercih etmiyorum bir baş örtüye dünyanın parasını vereceğine çeşit çeşit almak daha mantıklı geliyo zaten bir süre sonra sıkılıyorsun modası geçiyo yada sizce
hoş geldin ammavelakinn
Merhabalar.bana pendik de markalı olmayan ama şık duzgun urunler satan dukkan isilerı verebılırmısınız acaba. Yada ozel msj yolu ıle de yazarsanuz sevınırım.
markalı olanların bı cogunu kendıme yakıstıramıyorum yakısanlarda cok pahalı kaldım arada.yenı kapandım sayılır şimdilık ferace ve yarım trenckotlarla ıdare etmeye calısıyorum ev hanımıyım ama yınede kendıme bısey begenemıyorum.cok zevksızlesdım bu ara....
teşekkürler
Sağol canım benim.Hoşgeldin canım
Seni burda görmek çok mutlu etti beni
Merhabalar.bana pendik de markalı olmayan ama şık duzgun urunler satan dukkan isilerı verebılırmısınız acaba. Yada ozel msj yolu ıle de yazarsanuz sevınırım.
markalı olanların bı cogunu kendıme yakıstıramıyorum yakısanlarda cok pahalı kaldım arada.yenı kapandım sayılır şimdilık ferace ve yarım trenckotlarla ıdare etmeye calısıyorum ev hanımıyım ama yınede kendıme bısey begenemıyorum.cok zevksızlesdım bu ara....
teşekkürler
feracelerin dikildiği kumaş güzel olur.kumaşın adını bilmiyorum ama.
düğün davet vb yerler için diktirceksen üstüne tül de ekletebilirsin
Merhaba kizlar : )
Ben bu hafta Kuran kursuna basladim cok heyecanliyim ve hevesliyim.
InsaAllah cok güzel gecer ve hem kurani ögrenirim hem hayirli arkadasliklar kurarim.
Ve tabii ki insaAllah bu vesileyle bende kapanirim : )
yeni cicilerimmmmmmmm