Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Herkese günaydın !

Ne zamandır uğrayamıyordum kusura bakmayın inanın fırsatım olmadı şimdi çok şükür damlayabildim. :KK1:

Josephine; Sanırım bu gösterdiklerin annemin bana bahsettiği şallar. :)
Bir yerde görmüş çok beğenmiş bana anlatıp duruyordu, ben de sırf dantel olduğundan içini gösterir diye pek üzerinde durmadım.
Sende öyle bir sorun oldu mu? Ve eni boyu nasıl yani genişliği? Önü katlanabiliyor mu?
Kusura bakma soru yağmuruna tuttum ama kullanışlıysa ben de en yakın zamanda alacağım da. :)
Dantele bayılıyorum. :KK16:

Son düzenleme:
merhaba kızlar ben yeni üye oldum doğru yeremi yazıyorum bilemicem .tesettürlü hanımların bulunduğu tek başlık bu galiba.Bişey sorucaktım üsküdardaki pazarı bilen varmı ?nasıl sizce ?

merhaba kızlar ben yeni üye oldum doğru yeremi yazıyorum bilemicem .tesettürlü hanımların bulunduğu tek başlık bu galiba.Bişey sorucaktım üsküdardaki pazarı bilen varmı ?nasıl sizce ?

ben biliyorum bir özelliği yok diye düsünüyorum. eskilerden güzeldi şimdi bir cazibesi yok bence

Şu dantel şalların örtülüyken nasıl durduğunu gösteren resmi filan yok mu ki?
Bu arada civciv, deli kız, berrak ve diğer bizim ahali nerdesiniz ya. Sayıca çoğalıyoruz ama nerde bu millet nerde bu devlet :KK60: :KK60: :KK60:

Bu arada civciv, deli kız, berrak ve diğer bizim ahali nerdesiniz ya. Sayıca çoğalıyoruz ama nerde bu millet nerde bu devlet :KK60: :KK60: :KK60:

Gerçekten de olsa ne iyi olurdu. :)
Ben biraz araştırdım ama denk gelmedi hiç demek ki daha bilinmiyor yakında görürüz herkeste bir tane. :KK52:

5u070w.jpg

Bu şalım uuzn enli dantel..

Sipariş ettiklerim geldi ince ve küçük sevmedim beğenmedim.

Bunu ist yolladı arkadaşım orda var ben samsundayım burda 1 yerde gördüm 35 tl dedi.

Arkadaşım 10 tl almış bana bunu.

İçimi göstermiyor canım.

şalın çok güzel duruyor Josephine_ ayrıca rengi de çok yakışmış :nazar:
istanbulda nerde bulunur ki bu şallar

Son düzenleme:
Kızlar yeri mi bilmiyorum ama ablamın haziran da nikahı olacak kısmetse. Kına için kırmızı bir elbise aldı. Üzerini ne renk bir başörtüyle tamamlayabilir? Yardımcı olursanız çok mutlu edersiniz beni. Sevgiler herkese..

selamlar herkese:KK3::KK3::KK3: 1 haftadan fazladır yoktum yeni geldim kız kardeşim doğum yaptı annemlerde idim:KK16: şimdide tatil için hazırlanıyorum:KK53::KK53:

yokluğumda sessiz kalmış buralar:KK20: delikızzzzzz sorcam ben sana:KK9::KK9::KK9:

pek iyi değilim ondan yokum buralarda ,başka yerde anlatırım ben sana
nen var canım yoksa tahmin ettiğim şeymi:26: kısmet diyelim üzme kendini:KK17:
Alıntı yapmayında Hanımlar sileyim sonradan.:18:
ben bu şalları görmüştüm pazarda:26: ama hangi pazar çıkaramıyorum:KK53: hatta elimle bakmıştım altına elimi koyup gözüküyormu die:KK9: riskli geldi bana o yüzden almamıştım:KK37:çünki önünü içe kıvırıyoruz arkası tek kat kalıyor arkadan görünme ihtimali olur die tırstım:KK53:
ama aklıma şu geliyor düz bir renkten kapalı bone şu havuzlara girerken takılanlar gibi bir bone olsa da geçirsek başımıza saç gözükme ihtimalide kalkar sizler ne dersiniz:26::26:

geldim geldim neden olmadığımıda yazdım az önce:KK9:

selamlar herkese:KK3::KK3::KK3: 1 haftadan fazladır yoktum yeni geldim kız kardeşim doğum yaptı annemlerde idim:KK16: şimdide tatil için hazırlanıyorum:KK53::KK53:

yokluğumda sessiz kalmış buralar:KK20: delikızzzzzz sorcam ben sana:KK9::KK9::KK9:
gözünüz aydın ,ALLAH analı babalı büyütsün inş..
sorma bana sorma hep benmi ekleyeceğim ,hem dokunma bana ,iyi değilim ben bu aralar :KK43:

nen var canım yoksa tahmin ettiğim şeymi:26: kısmet diyelim üzme kendini:KK17:

ben bu şalları görmüştüm pazarda:26: ama hangi pazar çıkaramıyorum:KK53: hatta elimle bakmıştım altına elimi koyup gözüküyormu die:KK9: riskli geldi bana o yüzden almamıştım:KK37:çünki önünü içe kıvırıyoruz arkası tek kat kalıyor arkadan görünme ihtimali olur die tırstım:KK53:
ama aklıma şu geliyor düz bir renkten kapalı bone şu havuzlara girerken takılanlar gibi bir bone olsa da geçirsek başımıza saç gözükme ihtimalide kalkar sizler ne dersiniz:26::26:

geldim geldim neden olmadığımıda yazdım az önce:KK9:
tahmin edemezsin BERRAK sonra özelden anlatırım ben sana :KK43:

Kızlar yeri mi bilmiyorum ama ablamın haziran da nikahı olacak kısmetse. Kına için kırmızı bir elbise aldı. Üzerini ne renk bir başörtüyle tamamlayabilir? Yardımcı olursanız çok mutlu edersiniz beni. Sevgiler herkese..

altın rengi çok güzel duruyor kırmızıyla dore .tavsiye ederim :KK9:

X