-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #2.021
çok teşekkür ederim canım
o senin güzelliğin diyeceğim ama resmini paylaşta diyeyim
eşarba gözlüğü bende çok yakıştırıyorum,gözlük vazgeçilmezim oldu :82:
gözlük takınca nedense kendimi pek havalı hissediyorum
ben sevmıorum brosu ya dugune gıder gıbı
eyvahh ben hasta yanına giderken bile takar oldum:d ama çok küçük yaa öle abartı değil fınfık kadar bişe takıom
osun ben sevmıorum dugunde basortusunu yapıorlar abartılı abartılı onu bılem sevmıorum sadelıkden yanayım tabı basortusunde makyajsız dısarı cıkmam bende ekmek bılem almaya gıtsem oje ve makyaj vaz gecılmezım
aynen canım bende öle hissediyorum ama ben resim paylaşamam korkuyom ya nebilim işte belki bigün cesaret gelir
canım maşaAllah çok güzel olmuşsun,takımın çok hoş
yok cnm takımlı olan diil elbiseli olan bnm
Kızla merhaba geçmişi okuyamadım, anneme gidiyorumkombinimi fotoğrafladım bugün şal bağladım yine rengi de mercan döndüğümde topiğe eklerim hepinizi öpüyorum
cule cule gıtın yerlerden bana seker al
sağol canımalırım kızzzz yeter ki sen iste
hehe sagol bebegım demen bıle yeterlı ama benım canım acayıp sekılde ıkı gundur kestane ıstıyor
ne oluyor kız.............
bende cozemeıdm hırs ettım doktorada gıtmıorum regl de olmadım hala goguslerım şiştibıde normalde hamıle ıken bıle gobegım yokdu gobusum cıkdı evde herkez benle dalga gecıor domusuk dıye kızım bılem bıde yemek yemege zaten duskundum ıyıce duskun oldum delı gıbı yemek yıyıroum canımda salı sapsuz olur olmaz seyler ıstıyor kızmdada kısın ortasında karpuz asermısdım benı seven gelınım gelınım dıyen bı komsumuz var adam kısın ortasında karpuz bulup getırmsıdı sabah bı uyandım karpuz var heheh
bende cozemeıdm hırs ettım doktorada gıtmıorum regl de olmadım hala goguslerım şiştibıde normalde hamıle ıken bıle gobegım yokdu gobusum cıkdı evde herkez benle dalga gecıor domusuk dıye kızım bılem bıde yemek yemege zaten duskundum ıyıce duskun oldum delı gıbı yemek yıyıroum canımda salı sapsuz olur olmaz seyler ıstıyor kızmdada kısın ortasında karpuz asermısdım benı seven gelınım gelınım dıyen bı komsumuz var adam kısın ortasında karpuz bulup getırmsıdı sabah bı uyandım karpuz var heheh
Ayyy bebiş mi geliyo yoksa...bende istiyom bendee bendee
test yapsana canım.............