Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Kızlar bu arada ben amatör bir fotoğrafçıyım, bir hobi olarak başlayan fotoğraf çekmek bende zamanla tutkuya dönüştü. çektiğim bazı fotoğrafları profilimdeki 'by cyd86 Photography' adlı albümünde paylaştım.

cnm ben bakıom onlara ara sıra çok beğeniyorum içim açılıo hiçde amatör gibi durmuo ayrıca süpersin yaa buarada o kızkardeşinmi sevgilisyle çekinen...
ayrıca senin kombinlerine bakıyom fikir almak için ben yorum yazıyom onlara geliomu sana senin verdiğin cevapları nası görcem ki

sağol canım benim caner benim erkek kardeşim, selin de müstakbel gelinimiz canım Kombinlere yazdıklarını şimdi gördüm ve cevap yazdım tatlım albüme tekrar bakarsan cevaplarımı görebilirsin

Hemen bakıyorum ceyda.. Merak ettim

pekiii

Kızlar bu da geçen yaz görümcemin kına gecesinde yaptırdığım türban modeli ve kısmen de olsa görünen kıyafetim

H.aksamlar kizlar))) ne guzel bir ortam olmus burasi sicacik mashaallah. Devamini dilerim Bende 22 yasindayim ve 7 senedir kapaliyim 3 yasinda bir oglum da var buarada

H.aksamlar kizlar))) ne guzel bir ortam olmus burasi sicacik mashaallah. Devamini dilerim Bende 22 yasindayim ve 7 senedir kapaliyim 3 yasinda bir oglum da var buarada

Sana da hayırlı akşamlar canım maaşallah topiğimiz genç annelerle dolu güzel temennilerin için teşekkürler, senin de paylaşımlarını bekliyoruz

günaydınlllarr herkezee
oğlum uyandı ve ben güne başlamış oldummm
ahh ahh eskiden 11 12 ye kadarr uyurdumm:)
şimdi bu saate kadar uyusa şükür diyorum.
bnden fotolar sakın istemeyin:)
hamileliğimde taaaaaaaaaam 18 kilo alarak 38 40 bedenden 46 ya transfer oldum:S
ama bi kaç eski fotomu fln koyabilriim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…