- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #1.981
Kızlar bu arada ben amatör bir fotoğrafçıyım, bir hobi olarak başlayan fotoğraf çekmek bende zamanla tutkuya dönüştü. çektiğim bazı fotoğrafları profilimdeki 'by cyd86 Photography' adlı albümünde paylaştım.
cnm ben bakıom onlara ara sıra çok beğeniyorum içim açılıo hiçde amatör gibi durmuo ayrıca süpersin yaa buarada o kızkardeşinmi sevgilisyle çekinen...
ayrıca senin kombinlerine bakıyom fikir almak için ben yorum yazıyom onlara geliomu sana senin verdiğin cevapları nası görcem ki
Hemen bakıyorum ceyda.. Merak ettim
Bence çok başarılı resimler tebrik ederim canım..
hee anladım cnm nişanlılar mı peki ne zaman bişeler düşünüyolar gelin çok güzel ayrıca
Kızlar bu da geçen yaz görümcemin kına gecesinde yaptırdığım türban modeli ve kısmen de olsa görünen kıyafetim
Eki Görüntüle 215139
Eki Görüntüle 215140
Eki Görüntüle 215141
Yok tatlım henüz okuyorlar. kardeşimle aynı okuldalar, daha okulları bitecek ondan sonra ancak resmi birşeyler düşünebilirler..
sen bi türban harikasısın
kısmetse evet canım,okulları bitsin de kısmet artıkanladım canım nişanı da ozamana düşünüyolar galiba hayırlısı lsun
bende bakmak istiyorum ama bakamıyorum ya
öle deme tatlım utandım şimdi
kısmetse evet canım,okulları bitsin de kısmet artık
neden canım :26:
bana sordun sanmışımda pardon
H.aksamlar kizlar))) ne guzel bir ortam olmus burasisicacik mashaallah. Devamini dilerim Bende 22 yasindayim ve 7 senedir kapaliyim 3 yasinda bir oglum da var buarada