Söz Kesimi Tesettürlü arkadaşlar ve açık arkadaşlar bakabilirmisiniz!

ozgeozge1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
487
3
68
Kızlar pazar akşamı sözüm var,bu elbise daha önceden vardı ,ama görüldüğü üzere çok dekolteli kol ve gögüs kısmını ne tarz şeylerle kapatabilirim,tv de dışrda görüyorum çok güzel giyinen uyduran kızlar var,ama bu tarz bişeyin üstünü nasıl kapatcağım,lütfen yardım edin kızlar,yarın alacam çarşıya çıkıp ,acil fikirlerinize ihtiyacım warrr ,

hayırlı olsun öncelikle.. tesettürlüsün galiba. böle kıyafetlerin, özellikle abiye tarzı kıyafetlerişn veya elbiselerin içine body vs giyilerek boynunu, yakasını kapatınca çok çirkin oluyo.. günlük kıyafet neyse de sözün için olmaz.. tek çare bolero.. ama bende boleroyu hiç sevmiyorum.. elbiseden ayrı bi parça olduğu için çok sırıtıyo.. hadi bolero giydin diyelim.. ona uygun eşarpda sıkıntı.. özel günler için,ben her zaman tek parça kıyafetlerden yanayım.. ona uydurabileceğin eşarpda çok şık durur.. hem boynunu, kollarını kapatmak için ekstra bi çaban olmaz.. şöyle bi dolaş bak cnm ya.. tek parça şeklinde, uygun fiyata güzel bi elbise bulacağına eminim...

Bence de böyle önemli bir günde şık olmalısın..veee tek parça kıyafet giymelisin.. Boleroyu ben de sevmiyorum uzun kollu bir elbise ya da bluz mutlaka bulursun,araştır

kızlar hepinizi teşekkür ederim ,aynen dediğiniz gibi yaptım ,bende bolero hiç sewmem ,o yüzden başka bi kıyafet aldım, tekrar teşekkürler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…