Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz neler yapıyorsunuz tatilde lütfen öneri ve tecrübelerinizi paylaşırmısınız çok kararsızım:44:
işte sorun orda suyu seviyorum ve alanyada kapalılara uygun düzgün bi otel bulamadım herkese açık bi otelde mi kalsak yoksa apartmı tutsak kara veremedim.kapalı olupta herkese açık bi otelde tatil yapan yokmu,varsa denize girerken sorun yaşadınızmıı![]()
Ben balayi icin antalya ya gittim ve hasema giydim acayip rahat ettim benim gittigim otelin musterileri %85 almandi ve cok anlayislilat cok kulturlu ve benim bile inanamayacagim sekildr guler yuzlu davraniyorlar ayrica otelim de mukemmeldi hem personel alakasi hem temizligi cok iyiydi ben bu yil trabzona gidecegim insallah seneye yine ayni yerde tatil yapacagim tavsiye ederim sanada
peki haşemaya nerde giydin yani odanda mıı giyip çıktın bide haşemayla rahat ettinmi
kapalı olup alanyaya tatile giden yokmu hiçççççççç
bende ege akdenize gitmek istiyorum ama bize uygun olmaz,rahat edemeyiz diye gidemiyoruz
birde arkadaşın dediği gibi kendimizi tren gibi hissetmek istemeyiz
biz armutlu tatil köyüne gidiyoruz daha rahat ediyoruz
ama otel gibi değil tabi yemeğini dairende kendin yapıyorsun, market alışverişinide...
kadınlara özel plajda var...
Ben balayına belekte cornelia hotele gitmiştim..
Denizi çook severim, e balayı olunca haliyle 1 kere girebildim ona da haşemayla girdim..
Benim haşemam çok rahat, rengi açığa yakın pembe ve başörtüsü de normal başörtüsü gibi duruyo yani abes durmuyor..
Eğer siyah lacivert falan olsa tren gibi bakılırdım eminim ,rengi seçerken dikkatli olmak gerek..
O yönden rahatım yani normal kıyafet gibi odamda giyinip çıktım zaten denizden çıkınca da şezlongda hemen kurudu..
Otelde genelde yabancılar dikkatli baktı doğal olarak alışmamışlar böyle denize girene
Otel çalışanları hep halktan insanlardı hiç rahatsız edici bakışları olmadı hatta bi çalışan gelip bana ; '' hem kapalısınız hem de çok şıksınız çok beğendim ben de inşallah böyle olurum ama burda çalıştığım için kapanamıyorum'' falan demişti..
Yani tren gibi illa ki hissediyosun böyle deniz kenarlarında ama ben eşimle denize girmek istediğimden tesettür oteli istemedim
Bu gittiğimiz otel çok pahalı ama balayı olmasa öyle her sene her sene gidilmesi zor :26:
teşekkürler, bende haşemayla girmeye karar verdim ve insanlar istedikleri gibi baksınlaar umrumda olmayacak ama bende düzgün bi haşema istiyorum siz nerden almıştınız internette resmi falan varmı..
Ben tekbirden bulmuştum markası ranuna..
Görseli de şekil olarak buna benziyor yani başörtü şekli..,
Benimkisi pembe renk..Daha açık pembenin bedeni yoktu bu kısmet oldu napalım
Sakın siyah lacivert ya da rengarenk karışık bi renk alma :)
Olabildiğince açık renk al ve mümkünse böyle kum rengi falan olsun kıyıda farkedilmezsin böylece :))
Ayrıca bakanlara da takma keyfine bak alışsınlar artık bizim de zevklerimiz var onlar yüzünden geri kalamam yani !
Eki Görüntüle 712721
arkadaşlar tatile gittim ve haşemayla denize girdim otelde tek kapalı bendim ve hiç sorun olmadı.. bence çekinmeden rahatça gitmeliyiz