Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar benim temmuzda isteme ve söz olacak ertesi günde nişanım olacak ama sözde nasıl bir kıyafet giymeliyim bilemiyorum:44: sizler neler giydiniz resimli olarak benimle bu sayfada paylaşırsanız çok çok mutlu olacağım. Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum
arkadaşlar benim temmuzda isteme ve söz olacak ertesi günde nişanım olacak ama sözde nasıl bir kıyafet giymeliyim bilemiyorum:44: sizler neler giydiniz resimli olarak benimle bu sayfada paylaşırsanız çok çok mutlu olacağım. Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum
sana birşey sormam gerekiyor; sözde ve nişanda farklı yüzükler mi takacaksın ya da nişanda alyans mı takacaksın ? ben bu konuda hiç anlamıyorum da
geçen yıl ben de bu telaşlardaydım zaman ne çabuk geçiyor...
ben tesettürlü değilim canım ama geçen yıl sözlenen ve tesettürlü olan arkadaşlar fotolarını paylaşmışlardı sağolsunlar konuları gezersen denk gelirsin onlardan da fikir alabilirsin canım
söz kesimleri evde olan törenler olduğu için sade ve şık olmaya özen göstermen yeterli...
düğünün ne zaman olacak peki belli mi?
bunu buldum ve hoşuma gitti :)
canım bakındım biraz ama bazıları resimlerini kaldırmış hakikaten çok telaşlı oluyor insan
düğünde bi aksilik olmazsa 2013 haziranın da olacak canım inşallah
aaaa biz senle aynı zamanda gelin olucaz demek ki bir aksilik olmazsa ben de 2013 haziran geliniyim
inşallah canım
erkek arkadaşım daha erken olsun falan diyor ama ben haziran olsun istiyorum ve öylede olacak büyük ihtimal
haziran 23 bizim tanışma yıl dönümümüz düğünde o gün olsun diyoruz ama bakalım
canım ben biraz balık etliyimde bu tarz kıyafetler daha bi etli butlu gösteriyor