• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi tesettürlü arkadaşlar sözde nasıl bir kıyafet giydiniz?

hmyrali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
1.630
1
116
Kocaeli
arkadaşlar benim temmuzda isteme ve söz olacak ertesi günde nişanım olacak ama sözde nasıl bir kıyafet giymeliyim bilemiyorum:44: sizler neler giydiniz resimli olarak benimle bu sayfada paylaşırsanız çok çok mutlu olacağım. Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum:71::71:

geçen yıl ben de bu telaşlardaydım :31: zaman ne çabuk geçiyor...

ben tesettürlü değilim canım ama geçen yıl sözlenen ve tesettürlü olan arkadaşlar fotolarını paylaşmışlardı sağolsunlar konuları gezersen denk gelirsin onlardan da fikir alabilirsin canım

söz kesimleri evde olan törenler olduğu için sade ve şık olmaya özen göstermen yeterli...

düğünün ne zaman olacak peki belli mi?

arkadaşlar benim temmuzda isteme ve söz olacak ertesi günde nişanım olacak ama sözde nasıl bir kıyafet giymeliyim bilemiyorum:44: sizler neler giydiniz resimli olarak benimle bu sayfada paylaşırsanız çok çok mutlu olacağım. Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum:71::71:

sana birşey sormam gerekiyor; sözde ve nişanda farklı yüzükler mi takacaksın ya da nişanda alyans mı takacaksın ? ben bu konuda hiç anlamıyorum da :(

bunu buldum ve hoşuma gitti :)

Eklentiler

• $pudra-pembesi-tütü-etek.jpg
    $pudra-pembesi-tütü-etek.jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 494
sana birşey sormam gerekiyor; sözde ve nişanda farklı yüzükler mi takacaksın ya da nişanda alyans mı takacaksın ? ben bu konuda hiç anlamıyorum da :(

canım benim söz ve nişan arasında çok vakit olmadığı için sözde tektaş nişanda normal yüzüklerimizi takacağız
ama bu iki merasim arasındaki vakti uzun tutan arkadaşlar söz için ince söz yüzükleri oluyormuş onlardan alıyorlar nişana kadar onu takıyorlarmış

geçen yıl ben de bu telaşlardaydım :31: zaman ne çabuk geçiyor...

ben tesettürlü değilim canım ama geçen yıl sözlenen ve tesettürlü olan arkadaşlar fotolarını paylaşmışlardı sağolsunlar konuları gezersen denk gelirsin onlardan da fikir alabilirsin canım

söz kesimleri evde olan törenler olduğu için sade ve şık olmaya özen göstermen yeterli...

düğünün ne zaman olacak peki belli mi?

canım bakındım biraz ama bazıları resimlerini kaldırmış hakikaten çok telaşlı oluyor insan
düğünde bi aksilik olmazsa 2013 haziranın da olacak canım inşallah

canım bakındım biraz ama bazıları resimlerini kaldırmış hakikaten çok telaşlı oluyor insan
düğünde bi aksilik olmazsa 2013 haziranın da olacak canım inşallah

aaaa :1: biz senle aynı zamanda gelin olucaz demek ki bir aksilik olmazsa ben de 2013 haziran geliniyim :16:

aaaa :1: biz senle aynı zamanda gelin olucaz demek ki bir aksilik olmazsa ben de 2013 haziran geliniyim :16:

inşallah canım:16:
erkek arkadaşım daha erken olsun falan diyor ama ben haziran olsun istiyorum ve öylede olacak büyük ihtimal
haziran 23 bizim tanışma yıl dönümümüz düğünde o gün olsun diyoruz ama bakalım

inşallah canım:16:
erkek arkadaşım daha erken olsun falan diyor ama ben haziran olsun istiyorum ve öylede olacak büyük ihtimal
haziran 23 bizim tanışma yıl dönümümüz düğünde o gün olsun diyoruz ama bakalım

ayy ne güzel yaa :16: inşallah bir aksilik olmaz canım biz de 9 haziran düşünüyoruz 9 ve 6 rakamlarını seviyorum çünkü o yüzden öyle olsun dedim ama nişanlımın işleri yüzünden olmayabilir bizimki de belli olmuyo çünkü hiç ne zaman nerede olabileceği

inşallah bir aksilik olmaz da istediğimiz tarihlerde kavuşuruz aşklarımıza :16: aynı zamanlarda aynı telaşları yaşıcaz ne güzel...

bak bizim sohbet topiğimizde var 2013 gelinleriyle... şimdiden konuşup paylaşıyoruz herşeyi bekleriz canım :34:

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-evleneceklerin-sohbet-alani/506788-tahmini-kesin-2013-yili-gelincikleri-hadi-buraya-gel-gel-cekinme.html

canım ben biraz balık etliyimde bu tarz kıyafetler daha bi etli butlu gösteriyor:1::1:

bak bu hem modern duruyor hem siyah olduğu için çok kilolu görünmeni engeller hem de dökümlü indiği için fazlalıkların üstüne yapışıp ortaya çıkarmaz :) tesettürlü değilim ancak bu çok uygun gözüküyor :)

Eklentiler

• $tekbirabiye1.jpg
    $tekbirabiye1.jpg
    12,1 KB · Görüntüleme: 138
Back