Tesettürlü arkadaşlar balayınızda nereye gideceksiniz?

phenomen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2008
2.212
0
116
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar,

Türbanlı arkadaşlar için balayı konusu biraz sıkıntılı oluyor. Heryerde denize,havuza giremiyoruz, her ortamda rahat edemiyoruz vs. Benimde 5 Haziran'da düğünüm var inşaallah ama bir türlü karar veremedik bu konuda.Sizler balayı için nereleri hangi otelleri tercih etmeyi düşünüyorsunuz acaba?Araştırma yaptınız mı? Paylaşımlarınızı bekliyorum, şimdiden çok teşekkür ederim herkese..

capris otel cok uygun bence ben teseturlu degilim ama cok uygun fiyatlari var erken rezervasyon yaptirabilrseniz ayrica asg/ yerlerde sizin icin uygun

* Şah Inn Paradise
* Club Hotel Karaburun
* Yeni Meltem Tatil Köyü
* Fıstıklı Çiçekevler Tatil Köyü
* ıhlas Armutlu Tatil Köyü
* Eda Garden
* Çam & Çam Tatil Köy

http://www.islamihotels.com/

bu sitede bircok yer var insallah istediginz gibi bir yer bulabilrsiniz....

Son düzenleme:
otellerin çoğu balayı çiftlerine indirim de yapıyor ama yeni evli hanımların denize-havuza girmesi genital enfeksiyona sebep olduğundan ben otel önermiyorum, deniz havuz dışında aktivite yok sıkılırsınız. ihlas armutlu çok güzel. zaten siz de yakınmışsınız biliyorsunuzdur belki. çevre ilçelere deniz gezintileri var, istanbula feribot var ve çevre çok güzel, faytonlar, rikşalar. devremülk ama lokantası da var çok çeşitli.çok güzel yemekler yapılıyor. biz ailecek gitmiştik, bir arkadaşım da balayına gitti çok memnun kalmışlar. Allah tamamına erdirsin.

evet caprice otel ideal tesetturluler icin fakat tek gidildiginde ayri havuzlara girildigi icin esinizle gorusemezsiniz giderseniz sayet bi arkadas bulmadan gitmeyin bence :) benim abimde suanda dubaide balayi yapiyolar

Yanlis hatirlamiyorsam sanirim Antalya da tesettürlüler icin bir hotel var. Yani esleriyle birlikte geliyorlar kadin erkek bölümü ayri. Ama dedigim gibi yanlis da hatirliyor olabilirim.

Bizim nacizane hayalimiz ufak bir tatil köyüne gitmek yada yaylaya gitmek :) InsaAllah en güzel sekilde gecirmek nasip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…