• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettüre uygun kıyafetler

omrummmmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2013
61
0
0
34
İzmir
Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim bende biraz kıyafet var tesettürlü olduğumdan dolayı tesettür kıyafetler var aralarında giyilmemiş olanlarda var eğer ilgilenen olursa resim paylaşıcam.. Ilgilenenler bilgi verirse hemen paylaşırım inş.....

Bu arada henüz mesaj hakkım yok :50:

$Fotoğraf0442.jpg$Fotoğraf0443.jpg$Fotoğraf0444.jpg$Fotoğraf0445.jpg$Fotoğraf0450.jpg$Fotoğraf0451.jpg$Fotoğraf0452.jpg

fiyatları siz belirleyin ( vurun dedim ama öldürmeyesiniz haaa :1: ) bi tanesi dışında diyerleri az çok giyilmiştir arkadaşlar :34:

Bunlarda az giyilmiş olan penyeler hepsi standart beden ama pembe 40 42 bedende daha güzel durur bence ben 38 bedenim ama bana bol oluyo $Fotoğraf0466.jpg$Fotoğraf0465.jpg pembe olan hiç giyilmedi sadece denendi
bunlar çok giyilmiş olanlar $Fotoğraf0446.jpg$Fotoğraf0449.jpg$Fotoğraf0467.jpg

Malesef kap kaban pardesü vs.... Bi sürü vardı ben hepsini ücretsiz dağıttım ihtiyacı olanlara oyüzden elimde hiç yok etek vardı bi sürü eklicektim onlarıda dağıtmıştım :44: Bunlar kalmış :1:

Tekrar 2. Üyelik alırsanız, asıl üyeliğinizi askıya alır, o üyelikle açtığınız satış topiklerini kapatırız.
Diğer topiğinizde satış yapabilmek için başkasıymış gibi yazmanız hiç etik olmamış...

Back