- 26 Şubat 2010
- 5.462
- 8
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
- #14.241
Nasılsınızz kızlaarrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kayip dostlarim :)
Ya kusura bakmayin cok ihmal ediyorum.. ki mazereterim var tabikide..
Diger arkadaslarinda ugramadiklarina gore cok yogun gunleri geciriyolar..
Benim hafta icim zaten stajda geciyor.. eve geliyorum yemek ye.. cay ic.. az otur derken saat geciyor.. hemen yatiyorum
inanin nisanlimla bile zor gorusuryom
anlayacaginiz monoton bi hayattayim suan.. ama yikilmadik ayaktayiz cok sukurr!
Bu arada talyacim benim yerime ozetledigin icin saol.. en azindan sultanin sorusu cvplanmis oldu degil mi
Sultancim duydugun gibi nisanlandim.. darisi sana insallah sende askini bulmus gibisin.. mantik askimi acep?
diger hanimlarr sizlerde cok hossunuz...
opuyorum hepinizin yanakciklarindannn ohhhh
gorusmek uzere insallahh!!
S.a kızlar.. benide aranıza alın..
pashmina baglama sekillerinin paylasır mısınız? bende pashminaya yeni gectim ama beceremiyorum baglamasını ..aslında ugrasınca oluyor ama cok asortik görünüyormuşum gibi hisse kapılıyorum yine ipek başörtüye geciyorum
:97: :97::97::97:Nasılsınızz kızlaarrr
a.s canım..
ben paşminaların ucunu azcık içeri katlıyorum sonra iki ucunu arkadan bağlıyorum.
senin avatar resmindeki bayan gibi yapıp arkadan bağlıyorum ben :97:
kızlar selam sohbetiniz çok güzel
bende kapanmak isteyip de cesaret edemeyenlerdenim beni en çok düşündüren şey yaz mevsimi normalde de çok açık askılı filan giyinmem ama yazın ya daralırsam sıkılırsam diye korkuyorum kapanıp da tekrar açılmak asla istemediğim şey
yazın nasıl yapıyorsunuz o sıcaklarda nasıl giyiniyorsunuz merak ediyorum bana tavsiyeleriniz olabilir mi
kızlar selam sohbetiniz çok güzel
bende kapanmak isteyip de cesaret edemeyenlerdenim beni en çok düşündüren şey yaz mevsimi normalde de çok açık askılı filan giyinmem ama yazın ya daralırsam sıkılırsam diye korkuyorum kapanıp da tekrar açılmak asla istemediğim şey
yazın nasıl yapıyorsunuz o sıcaklarda nasıl giyiniyorsunuz merak ediyorum bana tavsiyeleriniz olabilir mi
Hayırlısı olsun
Allah hakkıyla kapanmayı nasip etsin dyelim ozaman
İlk kapandığında tabiki ,başlarda sıkılıcak bunalıcaksın,
Ama sonra inan alışıyorsun,
Ben hiç rahatsızlık duymuyorum, gayet rahatım ,
Canım zamanla başörtünle şekilleniyorsun.. hareketlerin bile daha agırlasıyor daha farklı bir hal alıyorsun.. yazında fazla daralmıyorsun.. düşünüyorsun bununda bir sevabı vardır diye.. mutlu oluyorsun o an.. yanii naparım ederim diye düşünüp kendini geri çekme ,içinden geliyorsa yap ..Allah yardım ediyor.
kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim önce namazla başlamak istedim bundan 8 ay önce başladım ve hala devam ediyorum özel dönemimde bile hep aklımda namaz var yani ne bileyim üzülüyorum o günler kılamıyorum diye inşallah kapanmayı da başarabilirm
bu arada B&M canım bloğunu gezdim çok beğendim, benim de bir bloğum var seni izlemeye aldım az önce canım
yok yok üüzlme özel günlerin hesabı yok biliyosun
ama dilerim namaz sevgin böyle gider
teşekkürederim senin bloğun nedir ?
montta falan kötü durmaz dimi cnm..
deneyeyim ben de..:)
Canim posta kutunu biraz bosaltirmisin ozelden msj gondercemde :)
Tekrar hayirli olsun kuzuumm :) senin adina gercekten cok sevindim, sevdigine kavustugun icin.
(kavusacagin icin)
mantik aski nasil oluyor kiiz ???
bildigin ask istee hemde ne askkk
Sagol canim darisi basima, gercekten hayatimin askini buldum, rabbim hepimizi sevdigimize kavustursun, ben cook mutluyum herkes mutlu olsun
bu arada sen türkiyedemisin artik?
Canim herzaman mantik evliliginden bahsederdin o yuzden dedim.. mantik askini buldunmu diye :)
Rabbim hakkinda hayirlisini versinn..
hayir canim turkiyede degilim.. hollandadayim suan.. evlenincede nerde yasicaz belli degil.. orta yolu bulamadik maalesef bizde zamana biraktik.. zaman herseyin ilacidir nasilsa..
bu arada askini nasil buldun kiz anlathele
ahh ahh gercekten herzaman mantik evliligi derdim, benim bütün arkadaslarim shoktalar zaten
ben nasil bukadar asik oldum diye
ben bile kendimden beklemiyordumki
mantigim felan passiv kaldi valla ne yalan söyliyim..
bizim biraz internette tanistik sayilir aslinda, bi ünv. ögrenci sitesi gibi biseyde
pek internette kalmadik ama direk telefonlasmaya ve bulusmaya basladik, ve bu raddeye geldik
zaten basindan beri cok asigiz, yani hersey birden bire oldu aslinda bizde anlamadik
Ben seni türkiyedesindir diye tahmin etmistim, bi ara orda staj gibi bisey yapiyordun ya,
nisanlindan ayrisin ozaman dimi ? o türkiyede tabi..
Insallah orta yolu bulursunuz, yada daha dogrusu, insallah anlasirsiniz, cünkü gercekten kolay bi karar degil
ben sana $öyle bir tavsiye vereyim:
Eger nisanlinin türkiyede cok süper ve Garantili bir isi, cok güzel bir maasi yoksa,
hollandaya gitmenizi tavsiye ederim,
yani zaten ahim sahim bi isi yoksa, hollandada daha iyi gecinirsiniz,
ama eger türkiyede cok iyi bir is sahibiyse cokda iyi maasi varsa ozaman türkiyeye gitmen daha dogru olur gibi geliyor..
Isini yikip gitmesin hollandaya diye, sonucta NL de ne is yapacagi belli olmaz.
Hemde bizler biraz türkiyede zorlaniriz gibi geliyor, ben yapamazdim galiba..
yani cok zor olurdu..
Hakkimizda hayirlisi olsun, kolay bi karar degil
Anladim canim.. mantik mantik diye tutturmustunn.. :) herseyin hayirlisi olsun canim.. biraz cabuk olmus sizinkide.. ee ne is yapiyor eniste.. yasi kac? cok merakliyimda k bakma seninki almanyada degil mi ?
evet canim ya 4 aydir dunya gozuyle gormedim nisanlimi.. ama az kaldi subatta gidecegim insallah.. kina alisverisi falan yapilacak.. hayirlisi olsun ya.. Rabbim illaki bi yol cizmistir bize.. ya kendisi hic nlye gelme taraftari degil biliyomusun.. bende onu gonulsuz buraya getirmek istemiyorum.. bu kezde ben asiri tr taraftari degilim.. yani gitmem demiyorum tabiki baska caremiz kalmazsa gidecegim.. ama ailem herkez burda oldugu icin dusundukce zoruma gidiyor.. onun buraya gelmesi cok zor olur.. belkide benim oraya alismam zor olur.. ayy anam ne kadar zormus bu isler.. ama olsun herseyde bi hayir vardir.. bende merakla bekliyorum kaderimiz neresi olacak diye.. nisanlim buraya gelmekten korkuyor, orda canim skilir hayat yok monoton bi hayatimiz olacak diye.. walla diyecek bi seyim yok hayirlisi hayirlisi hayirlisi..
peki sizin soz/nisan gibi bi durumunuz varmi canim ? yoksa henuz tanisma asamasinda misiniz?
S.a kızlar.. benide aranıza alın..
pashmina baglama sekillerinin paylasır mısınız? bende pashminaya yeni gectim ama beceremiyorum baglamasını ..aslında ugrasınca oluyor ama cok asortik görünüyormuşum gibi hisse kapılıyorum yine ipek başörtüye geciyorum