- 1 Ekim 2009
- 1.556
- 18
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
- #13.241
çoook yalnızımmm çoookkk fenalardayım herşey üst üste geliyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
On41 geeeeeeeeeeeeeeeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :dance:
napıyosunuz bakalım,kim dertli.. zemuszemus
ben dertli bayan sıkıntı yaaeyvahedigeldismile
canım , en başta bu yalnız hissetme durumuna en iyi çözüm k.k dır.. burayı bırakmazsan bizde seni bırakmayız :1hug:
e.arkadaşına gelince tam analmadım yurt dışında mı okuyo? ne zamandır birliktesiniz..? bi anlat bakalım :uhm:
hoşbuldum parlayanyıldız ım..telefona kaydetmiştim doğum gününü ama 14ünde nete giremedim bilmiyorumkismile
İYİ Kİ DOĞDUN CANIM BENM.. NE GÜZEL Bİ GÜNDE DOĞMUŞSUN .. hediyelerini güle gle kullan.NİCE SENELERE :1hug:
hoşbuldum parlayanyıldız ım..telefona kaydetmiştim doğum gününü ama 14ünde nete giremedim bilmiyorumkismile
İYİ Kİ DOĞDUN CANIM BENM.. NE GÜZEL Bİ GÜNDE DOĞMUŞSUN .. hediyelerini güle gle kullan.NİCE SENELERE :1hug:
ya ben zorla kapanmadım ama zamanlaması erken oldu 3 ay bekleyemedi nasssıl sinirlendim ben kendimi hazırlıodum zaten okul bitince kapanmaya kıyafetlerim falan tesettüre gayet uygundu bi eşarbım yoktu derkeen böyle bi dayatma gelince çok sinir yaptım ya hırsımdan ölücemmafoldumben
tesekkür ederim
oooy oy canim benim telefonuna kayit etmis ayyy cok sekersin, evet canim sevgi dolu bir günde dogmusum, hep beraber nice senelere insAllah, dün bende giremedim nete merak etme yerimseniben
kim dayatti kapanmani???