- 29 Kasım 2008
- 2.213
- 0
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
- #12.661
Hala nişanlıyım canım :)) 5 Haziranda inşaallah düğünüm, bugün gelinlikçiye gitttim gelinliğimin siparişini verdim heyecanlıyım biraz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala nişanlıyım canım :)) 5 Haziranda inşaallah düğünüm, bugün gelinlikçiye gitttim gelinliğimin siparişini verdim heyecanlıyım biraz :)
yesin tosuncuk büyüsün biran önce:):) zor canım senin işin yha.. bizim gelininde iki çocuk var biri 3 yaşında biri 10 aylık kök söktürüyorlar valla ...
hoşgeldin kız.. doyurabildinmi bebişlerini..yazın artık seni kimse bulamaz evde... bilmiyorumkismile
Merhaba Arkadaşlar,
Bende katılabilir miyim sohbetinize??
On41 geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :dance:
phenomen im.. canım sonunda buldun demek..hayırlı olsun canım
doyurdum cnm
çarşılara ,vitrinlere, herşeye hasretim yaa
bi taneyken takıyodum sırtıma çantamı ,kucağımada çocuğu hatta bebek arabasıyla gidiyodum ,dolaşıyodu sıkıldığımda
ev gezmelerindende geri kalmıyodum
ama ilk oğlum martta oldu önüm yazdı zaten
burak kayram 15 ağustosta oldu direk kışa girdik kayrada küçük çıkamadım pek çıkmadığım halde bronşit oldu onu hala anlamış deilim kafamçokkarıştı
bu yaz kayram büyümüş olcak koyacam bebek arabasına umutta yanıma gezecez inşşşşş
1 çocuk hiçbişi diyolardı 2 çocuk olunca anladım gerçekten öylemiş kafamçokkarıştı
ON41
iyiyim cnm seni sormalı sen nasılsınn ?
TALYA sen neden tek başına çıkamıyon?gerçi tek başınada sıkıcı oluyo gezmek oda varr
talya m ,ne bu yoğunluk güzelim yaa :dance:
şampu m iyiym bende canım,iyi olmaya çalışıyrum hatta..
annem görse bu yoğunluğu bu çalışkanlığımı önce bir gözleri yaşarırmafoldumben sonrada ya pcyi ya tlfonu birini kırar çok oldun sen deyipklava:
canım alışkanlık sevmiyorum hiç alışmışım birşey alırken ablamdan fikir almaya.. birde her çıktığımda annem benimkiyle buluşçaz sanıyor onu inandırana kadar imanım gevriyor.. bende kırıyorum dizimi oturuyorum aşağıyasempatiksalakcinni[/QUOTE
ana yüreği işte nede olsa devir bozuk napsın
haklı kadınn
biz nişanlıyken eve eşya götürüyoduk arabayla hafta sonları gezceğimize evimizi beraber düzenliyoduk
annem sürekli kontrol amaçlı arıyodu, hadi gelin yada çıkın dışarda gezinin diye :roflol:
zaten nişanlyken bile haftada bir görüşüyoduk
ama aşkım iş çıkışıma gelirdi hep :roflol: