- 10 Kasım 2009
- 1.444
- 0
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
- #1.161
Trde oynamistir bile ama burda yarim saat once basladi napalimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Trde oynamistir bile ama burda yarim saat once basladi napalimm
bide kaldıramadığım kapalı olduğunuz için şirket politikalarımıza uygun değilsimiz diolar bu ne ya..bu ülkenin her vergisinde warım ama iş olanağına gelince aaa KAPALISINIZ!!!!! ama insanım ve okudum çabaladım
slm kızlar,hayırlı olsun yeni topic :)kaydirigubbakcemile3
slm kızlar,hayırlı olsun yeni topic :)kaydirigubbakcemile3
hemde çok iyi biliyorum tatlım ben kamı mezunuyum okulda bunun için konuştum gücümün yetttiği kadar pasif olmaktansa konuşacağım..belki bizim gibi olanlar feyz alırda onlarda çabalar die..ama her adımımızın önüne bir set.
sende sanırım bankadasın sadece katılım bankaları bizi böle kabul edio
torpil bizden yana olmuo malesef bi o işlio o da bende malesef ONcum artık ümidimi yiitirme durumuna geliorum ama yitirmicem herşeye inat
torpil bizden yana olmuo malesef bi o işlio o da bende malesef ONcum artık ümidimi yiitirme durumuna geliorum ama yitirmicem herşeye inat
hadi ya :gitme:
ozmana takmam tabi..
bende zararsızsa bi deneyeyim diordum zaten.
kızlar benim sağ gözümün kirpiklerinin bi kısmı döküldü bari önerisi olan varsa söylesin ya.
uzamaları için ne yapmak lazım.
uzuyırlar badem yağı sürünce ama şu kiprik kvırmaları ile tek sefer kıvırınca bide rimmel sürünce hemen dökülüyırlar (hep aynı yer ama) dr a gittim, bi krem verdi uzadı ama gene aynı oldu rimel ve kiprik kıvırmasını kullanınca akannehir
önerileriniz varmı dökülmemei ve kuvvetlenmesi için?
siz neler yapıonuz?
makyaj kullanıozmu birde? ben kullanıyorumda.