- 3 Mayıs 2009
- 6.508
- 3.350
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
- #6.821
iyiym canım bende hep aynı:) ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy üç gözüm var sankide:) öle bi yazmışımkii
:roflol:
benim bi tv,bi pc
aşkım yeni çıktı işten,yolda :gitme: zaten gün boyu görüşemiyoruz..birazdan da yatıyorum der..tamam mafoldumben
allah kavuştursun on41im:):) ayy benimki bunları okusada biraz şükretse halimize... her sabah akşam aynı arabadayız.. işyerinde günde on defa görüşüyoruz... hala alt kattan üst kata özledim diye msj atıyor:):) şükret dediğimdede sen beni sevmiyormusun diye sitem ediyor:):)
allah kavuştursun on41im:):) ayy benimki bunları okusada biraz şükretse halimize... her sabah akşam aynı arabadayız.. işyerinde günde on defa görüşüyoruz... hala alt kattan üst kata özledim diye msj atıyor:):) şükret dediğimdede sen beni sevmiyormusun diye sitem ediyor:):)
kızım biz bırak hergünü.. 39 gün oldu.yüzünü görmedim..cmts buluşucaz inş. ne güzel her gün görüyosun sen :gitme: of nolucak bizim bu halimiz.. arada mesafeler var işte
..
slm kizlar..
kizlar yaa siz sükredin, ben sadece senede 2, 3 kez görüyorum.. senağlama ..
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
hgdin parlayanyıldız...canımm özlemekte güzell...kavuşçağınız günü beklemek... günleri saymakk...
hosbulduk canim,
güzel de
subatta askere giderse eger bu sene hic göremiyecegim... senağlama
oyyy canım bide askerlikmi var allah yardımcınız olsunn...
teşekkür ederim talyacım güzel düşüncelerin içinopuyorumnanaktan
ben öyle bi takıldım baktım şekerkızda karşılık veriyo devam ettim şakaydı bunlar tabi yanlış anlaşılmak istemem beni tanımadığından takıldı bana tabii aramız limoni oldu.-tatlicadiarzu-
iyi geceler kızlar :dance: ben geldiim
canım benim sevgilim 30 yaşında çok olduu yani:) biz tanışmadan önce yapmıştı askerliğii...:):şanslıyım yaniii
allah kavuştursun kızlar tüm sevdiğini bekleyenlerin