- 14 Eylül 2009
- 6.237
- 1
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
- #6.481
:lepi::lepi:biricikten incilerr:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:lepi::lepi:öyle ama incilerimde güzeldir:lepi::lepi::lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3üremek lazım ne yaa alemsin biricik
ben evlenip doğurcam
sonar çamlıcaya gezmeye gitcez hiç-kes de mahsun mahsun uzaktan izlicek bizi lülülülülülülülülülülülü
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yaaa Allah korusun yaaa,niye beni yetim gibi baktırıyosun, ben de anne olurum inşşşş
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yaaa Allah korusun yaaa,niye beni yetim gibi baktırıyosun, ben de anne olurum inşşşş
hiçkes bu zarife böyle işte acımasızlülülülülülülülülülülülülülülülülülü
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3üremek lazım ne yaa alemsin biricik
ben evlenip doğurcam
sonar çamlıcaya gezmeye gitcez hiç-kes de mahsun mahsun uzaktan izlicek bizilülülülülülülülülülülülü
yetim değilll
sen entelsin ya
okucan dahakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hiçkes bu zarife böyle işte acımasızlülülülülülülülülülülülülülülülülülü
inş kuzum ...:Saruboceq:
yok anacım, kariyer için bebek yapmayı erteleyecek göz var mı bende , cocuk da yaparım kariyer de kaydirigubbakcemile3
yok bee ne milletvekili benim gönlümün vekili olsun yeter:lepi::lepi::lepi:
alkisalkisalkis
ben ne zaman evlenecem yaaa senağlama :dance:
yok anacım, kariyer için bebek yapmayı erteleyecek göz var mı bende , cocuk da yaparım kariyer de kaydirigubbakcemile3
kızlar ben geldim a.s. hihoyyyt napıosnz nasılsınız zarifecik ben görmedim resminizi yaa:çok üzgünüm: papatyacm benimi görmek istedin :dance:
kızlar ben geldim a.s. hihoyyyt napıosnz nasılsınız zarifecik ben görmedim resminizi yaa:çok üzgünüm: papatyacm benimi görmek istedin :dance: