- 27 Temmuz 2009
- 4.154
- 12
- 39
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
- #6.301
2 gündr geliorum yazıorum kmse yok gelende yok zaten
asıl siz yoksunuz :mymeka: yalnız bıraktını beni buralarda.. parlayanyıldızım da olmasa nolucak halim bilmem:1no2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gündr geliorum yazıorum kmse yok gelende yok zaten
..
niye kiz biz burdayiz valla
on41 le topigi kapatip gidiyoruz kimse olmayinca dimi on41
asil siz nerdesiniz??
kırdysam özr dilerim canlarım çok gergnmde ağlıorum..nöbetteydi aşkm biraz önce btmesine 15 dk fln kalmıştı msj atmış silah sesi duydum diye snra bida yazmadı mafoldumben
kırdysam özr dilerim canlarım çok gergnmde ağlıorum..nöbetteydi aşkm biraz önce btmesine 15 dk fln kalmıştı msj atmış silah sesi duydum diye snra bida yazmadı mafoldumben
Selammmmmmm kizlarrr
getirme zaten klava: Allah a emanet..arada böle oluorum cnm ya korkuorum aklıma bile getrmek istemiorum bazı şeyleri mafoldumben
napiim canım zemuszemus yuvarlanıp gidiyoruz işte çoluk çocuk :teytey: sen napan[COLOR]
kizlar naber ben geldimm on41 napion gi[/COLOR]
arada böle oluorum cnm ya korkuorum aklıma bile getrmek istemiorum bazı şeyleri mafoldumben
seni cok iyi anliyorum canim...zaten aklina öyle seyler getirme..bol bol dua et
lmaz:
327 tatlım
aman be oda ne :dilcikar: 1 sene bile değil
evet yaa bi sene bile degil
benimki yeni gidecek oof of
Allah yardimcilari olsun, Rabbim onlari korusun ins
:Saruboceq: