- 28 Şubat 2008
- 6.908
- 34
- 35
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
- #6.141
neyin var canım geçmiş olsun
sağol canım bende iyiyimzemuszemus
bu arada topiğede hoşgeldin
hoşbuldum saol canım :1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neyin var canım geçmiş olsun
sağol canım bende iyiyimzemuszemus
bu arada topiğede hoşgeldin
benim açtığım konuyu okumadın galiba canım.boşluğum ağrıyor bir süredir doktorlar bişey yok dedi ama hala devam ediyor.
gittiğim doktorlara pek güvenmemem gerektiğini söylediler şimdi özel doktora gideceğiz.böbrek değildir umarım annem de anneannemde safra kesesi taşı var acaba ırsi mi o da olabilirmafoldumben
tatlı cadı
sanat
talya
kristaltanem hepinize günaydın
opuyorumnanaktan nasılsınız
iyiym canım saol sen nasılsın???opuyorumnanaktan
tatlı cadı
sanat
talya
kristaltanem hepinize günaydın
opuyorumnanaktan nasılsınız
hadi ben kaçtım kızlar önce kursa gideceğim sonra da doktora akşama görüşürüz
kızlar çok kötüyüm moralim nasıl bozuk anlatamam.doktora gittik sağ böbreğimde kum varmış doktor önemli değil küçük bişey dedi
sonra kasıklarıma baktı 6cm bi yapı var büyük ihtimal kist kadın doğuma yolladı ama bugün başka doktor görecek hal kalmadı tansiyonum dştü moralim bozuldu. olsun yine de bin şükür Allah'ıma daha beterlerinden korusun herkesi
kızlar merhaba bisey sormak istiyorum..kuaförde türban yaptırırken türbana takılıcak aksesuarları tül boncuk vs. onları bizimmi götürmemiz gerekiyor.:bbo:
kızlar çok kötüyüm moralim nasıl bozuk anlatamam.doktora gittik sağ böbreğimde kum varmış doktor önemli değil küçük bişey dedi
sonra kasıklarıma baktı 6cm bi yapı var büyük ihtimal kist kadın doğuma yolladı ama bugün başka doktor görecek hal kalmadı tansiyonum dştü moralim bozuldu. olsun yine de bin şükür Allah'ıma daha beterlerinden korusun herkesi
sağol ablam inşallah ama kist de iyi bişey sayılmaz herhalde hem bu yaşta niye ki anlamadım
naber kızlar