Tesettüre Dair Herşey... Buyurun Sohbetimize...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3erken kalkan yol alırmışş:sm_cool::sm_cool:
çok uyumayı sevmiyorum zaten ben yüzüm gözüm şişiyo sersem oluyorumkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

sırnaşık şeyaynen sırnaşık şey
gün ağarırken rızık dağıtılıyomuş bizde çalışmıyoruz bari rızkımızı alalım:1rolleyes:

koltukları almaya kayınvalidemle eşi de gelcekmiş
dünden beri model bakıyorum orda bocalamıyam diye buldum gibi ama fiyatını bilmiyorum

bi de yatak odasını kız tarafı alıyo ya ondan bulduk ucuz.kadıköydeymiş şansa bgn ona da bakıcazhihoyyyt

iyi hadi iyi başla evini düzmeyeyerimsenibenbizdede yatak odasını kız tarafı alıyo sizde de öyleymiş..hangilerini beğendin

ben aslında takım istemiyorum ki baza işte başlığıya bi de kocaman 6 kapılı dolap ve koyu renkli olcak
ama tabi böyle ayrı ayrı bulamadık bi tane dolabı fln düzgün bulduk adı sanı bilinmedik o yüzden bakıcaz malı nasıl dandik olmasın

koltuğa da her markaya baktım dün bi tek doğtaşla yağmur mobilyanın güzel gerisi çok fenaydı.ama yağmurdakini istiyorumm pahalı değilse:lepi::lepi:

aynen öyle de tekli kaliteli bulunmuyo hep takımlar...
pahalı mahalı al gitsin bi kere alıyon iyisi olsun beğendiğin olsun:lepi:

]

pazardan almıyorum mu sanıyosunkaydirigubbakcemile3 hele yazın 3 liralık tezgahlardan nası seçiyoruzz:lepi::lepi:

ama çoğu markalıdır kıyafetlerimin
yine de hiç birine çok vermiyorum biliyorum yerlerini seri sonu outlet fln alıyorum pazarla aynı fiyata geliyor alkisalkisalkisama herkes pahalı sanıyo

ben pazarlara bayılıyorum tek tek dolaşırım tezgahları etek eşarp ne ararsam var zatenkaydirigubbakcemile5
bende öyle takılam bari seri sonu outlet:lepi:

diyorum ya ben beğenem de pazar olsun nere olursa olsun
üstelik pazar gezmek ayrı bi zevk tezgah karıştırmak fln:sm_cool::sm_cool:

ama geçen de gittim oliviuma biliyosan avm işte
20liraya diyorum ya mangodan bişey aldım kısa pardesü bayılırsın pazarda dünyaa para derler:lepi:
yerlerini biliyorum her yerde takılıyorum

resim eklesene yaa:kızgın:görem

X