- 6 Ekim 2007
- 4.493
- 6
- 36
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
- #3.101
iyi geceler canim, bende yatsam iyi olucak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canım naberr,hadi ben hep erken kalkarım senin ne işin var bu soğukta
:içelim::içelim:aynen ben o yüzden vakit girince kılıyodum bi ara şimdi uyumasam da oluyo tee saat kaçta
köylüyükkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
annemle babamın kankaları aynı köydeniz. de işte anlatalım başkasından duymasın gibisinden geliyolar.babam benim nişanda çakmışş zatenhihoyyythihoyyyt
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3erken kalkan yol alırmışş:sm_cool::sm_cool:
çok uyumayı sevmiyorum zaten ben yüzüm gözüm şişiyo sersem oluyorumkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bi tene dahaa var:icecream:
ablamın gitmesi ekimi kasımı bulur
koltukları almaya kayınvalidemle eşi de gelcekmiş
dünden beri model bakıyorum orda bocalamıyam diye buldum gibi ama fiyatını bilmiyorum
bi de yatak odasını kız tarafı alıyo ya ondan bulduk ucuz.kadıköydeymiş şansa bgn ona da bakıcazhihoyyyt
yani lise 1e gidiyo işte am aklı küçük:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ben aslında takım istemiyorum ki baza işte başlığıya bi de kocaman 6 kapılı dolap ve koyu renkli olcak
ama tabi böyle ayrı ayrı bulamadık bi tane dolabı fln düzgün bulduk adı sanı bilinmedik o yüzden bakıcaz malı nasıl dandik olmasın
koltuğa da her markaya baktım dün bi tek doğtaşla yağmur mobilyanın güzel gerisi çok fenaydı.ama yağmurdakini istiyorumm pahalı değilse:lepi::lepi:
dedim ya öle zamane liselisi değil yüzü de küçük aklı dakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sana öyle gelir:roflol:3 kız olunca:roflol:
evet çokk tırsıyorummm:1ninca::1ninca:
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
öle deme ya acırım ben çok vermem yazık
ama gidip dandik de almam sanmıyorum yağmur mobilya ne kadar pahalı olcak 2bin 2500 arası olsun alam.köşe takımı da olcak daha çünkü
hahahasırnaşık şeysırnaşık şey
ya eşyaya çok vermeyi sevmiyorum belli şeyler var eşarba da vermem mesela ama gidip kıyafete dünyayı veririm
pazardan almıyorum mu sanıyosunkaydirigubbakcemile3 hele yazın 3 liralık tezgahlardan nası seçiyoruzz:lepi::lepi:
ama çoğu markalıdır kıyafetlerimin
yine de hiç birine çok vermiyorum biliyorum yerlerini seri sonu outlet fln alıyorum pazarla aynı fiyata geliyor alkisalkisalkisama herkes pahalı sanıyo
yok beeenaniknaniknaniknanik
bu yılardır böyle yapısı sakin,olumlu melek gibi dolanıyohihoyyythihoyyyt
diyorum ya ben beğenem de pazar olsun nere olursa olsun
üstelik pazar gezmek ayrı bi zevk tezgah karıştırmak fln:sm_cool::sm_cool:
ama geçen de gittim oliviuma biliyosan avm işte
20liraya diyorum ya mangodan bişey aldım kısa pardesü bayılırsın pazarda dünyaa para derler:lepi:
yerlerini biliyorum her yerde takılıyorum
geçinemezdik ki
ben fala huysuzummkötükedihüsokötükedihüso