• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettür kıyafet/satılmıştır

kullanım durumları ve hepsinin markalarını da yazsanız...
Bilindik marka olmadıkları için yazmadım.Hepsi sayılı giyinildi.İçlerinde en fazla kullanılan siyah ve gri eteklerdir.Ama onlarda da bi sorun yoktur.Sadece siyah eteğin fermuarı zor kapanıyo.Değiştirilirse bi sorun kalmaz.
İsteyene daha detaylı foto da atabilirim

Hepsi çık güzel ve fiyatlar da uygun, ama bedeni uymaz bana malesef :( 162 boy, 61 kiloyun. Çantayi da begendim ama tek urune kargo demek istemiyorum, bana uyacak birşeyler daha yok mu çantadan başka acaba

Lavivert etek,gri elbise,çanta,yeşil etek,bordo etek,gri etek satıldı
Satilanları sildim kalanlar ilk mesajda

Canım kargomuzu aldık hepsi de tertemiz kullanilmişlar ve beliyle boyuyla tam oldular hala 15 tl ye üç tane etek aldigima inanamıyorum :) kızımı da düşünüp hediye koymussun cok teşekkür ederim her şey için inşallah yine alisverislerimız olur

image.jpg
image.jpg

Şifon elbise astarlı
Boyum 1.60
İçine badiyle kullandım ben
cnm alıntı yaparak cevap yazmalısın bu şekilde kime cevap verdiğin belli olmaz ve cevap verdiğin kişinin de haberi olmaz kolay kolay...
ben de 1.60'ım etek ve yavruağzı gibi olan elbise(harbi ne renk:)) tam bilek boy mu canım ben bilek kemiğimi örtecek şekilde giyerim de..
bir de başka ekleyeceğiniz şeyler olacak mı?

cnm alıntı yaparak cevap yazmalısın bu şekilde kime cevap verdiğin belli olmaz ve cevap verdiğin kişinin de haberi olmaz kolay kolay...
ben de 1.60'ım etek ve yavruağzı gibi olan elbise(harbi ne renk:)) tam bilek boy mu canım ben bilek kemiğimi örtecek şekilde giyerim de..
bir de başka ekleyeceğiniz şeyler olacak mı?
Alıntı yaptım ama aceleden alıntıyı mesaja eklememişim
O açık renkli etek satıldı
Yazmaya henüz fırsat bulabildim
Ekliyeceklerim bu kadar şindilik

hmm etek astarı resimdeki gibi kısa ise kullanamam :KK43:
Etek astarı elbiseyle birebir değil
Ama resindeki kadar da kısa değil
O mankenlerin boyu uzun.Ben elbiseyi boyuma göre kestim.Etek ve astar arasında 6 cm var.Astar ayak bileğinden az yukarda

Back